עבור לתוכן

מערכת סטריאו בחלקים...למומחים.

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה לא ממש המקום לשאול, אבל בכל זאת:

רציתי לשאול לדעתכם על המערכת המוצעת ב"מכרז של המדינה" שהתפרסם היום בעיתון "ידיעות אחרונות", בעמ' 25 באמצע:

רמקולים JBL, ורסיבר ונגן תקליטורים של קנווד.

מה דעתכם? זה שווה את הכסף? כמה כדאי להציע על זה, ומה הערך הכספי של זה בשוק?

ניתן להשיג את זה בחנויות או משהו יותר טוב במחיר דומה? אם כן, מה ואיפה?

אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ה"קולנוע הביתי", שנמצא באחד הפורטלים הגדולים, אשמח...

תודה על כל פיסת מידע!

פורסם
  • מחבר

תראה, אין לי הרבה כסף להוציא, אז אני לא מחפש משהו גרנדיוזי. אני בהחלט חושב שהעוצמה הזו מספיקה. אומנם החלקים פשוטים, אבל אני לא צריך יותר משני רמקולים טובים וגדולים. חשובה לי איכות הצליל.

מה רע אם כן בקנווד? ואיזה רסיבר אחר כדאי לשקול בטווח המחירים הזה? (התקציב מגביל...)

פורסם

יש לי רסיבר של Sony ואני חושב שהוא מצויין,בקשר לקנווד הם חברה בינונית+ ואם אתה קצר בכסף הוא יתן תמורה די טובה יחסית לכסף ובקשר לרמקולים, JBL נחשבת לחברה מובילה בתחום לך עליהם.

פורסם

הרסיברים החדשים של ימאהה טובים מאוד. יש להם את ההספק הגבוהה ביותר מבין הרסיברים בעלי המחיר ה"נמוך" והרבה מאוד מצבים באקולייזר. ללא ספק - הטוב ביותר בטווח המחירים הנמוך.

אם אתה מחפש משהו יותר טוב (אני לא מתמצא במחירים) אז תחפש משהו של harman kardon, או Marantz, שלדעתי הם הרסיברים הכי טובים. גם Denon באותה ליגה, אבל אלו כבר מחירים גבוהים.

לדעתי, קנה רסיבר ימאהה, בשילוב עם רמקולי Sound Spot של חברת "מורל" ובקשר לקומפקט...אין לי מושג.

תוך דקה אני מברר מחירים...

***אנא המתן ותענה בהקדם***

פורסם

טוב, בוא נגיד ככה - התקציב מאוד מגביל.

שום רסיבר ממה שרשמתי, לא נכנס לתקציב, שאני מעריך שהוא בסביבות 3500 ש"ח...

המערכת שיש במכרז של המדינה נראת בהחלט טובה מאוד, ביחס לתקציב הקטן.

אני חושב שאפילו עדיף לקחת את מה שיש במכרז. הרמקולים טובים מאוד.

פורסם

דבר ראשון.. לא ללכת על הסט של JBL!

ה Infinity עדיפים

דבר שני... אתה אולי תצחק אבל בפחות מ3000 שקל אולי תוכל למצוא רסיבר של Sansui שיכלול תמיכה מלאה ב DTS, AC-3 והספק גבוה לכל הערוצים. מנסיון, רסיברים לא רעים בכלל יש להם.

בהתאם לתקציב שלך...

נגן DVD, רצוי Pioneer למרות שגם LG ו Toshiba לא רעים...

פורסם

אם כבר מדברים על זה, ניתן לחבר כרטיס קול לרסיבר?

פורסם

כמובן!

אם יש לך כרטיס קול עם יציאה אופטית אז זה בכלל טוב!

פורסם

השתגעת? Sansui? לא נראה לי, אבל אולי אני טועה...בכל מקרה, אני לא הייתי סומך על חברה כזאת...היא נראית לי כמו משהו בסגנון Power Color :lol:.

בקשר לרמקולים - לא נראה לי שהתקציב מאפשר רמקולים של אינפיניטי, הם יקרים יותר מה-JBL...

פורסם

סאנסוי היו קונצרן יפני שפעם מכר מוצרי אלקטרוניקה באמת טובים (יש לנו בבית מערכת סטריאו מצויינת שלהם!)

אבל לפני כמה שנים הוא פשט את הרגל ומה שהוא מוכר היום זה מדבקות עם השם סאנסוי לכל מני חברות טיוואניות....

פורסם

Sansui יספקו את הצרכים שלך.

וJBL בעלי איכות יחסית נמוכה... לא שווים את ההשקעה לדעתי.

פורסם

Onkyo TX-DS989

the only way to go ;D

http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX-DS989&class=receivers&p=i

עזוב תמחיר הצנוע של ה-25,000 ש"ח... :o

מערכות קולנוע, או כמעט כל דבר במכרזים זה חרא.

מניסיון.

אם אתה עדיין מתעקש לפעמים יש להם דגמים של denon ו-yamaha.

הדברים היחידים שאולי שווים שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים