עבור לתוכן

מסך 24-27, ~4000 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה למסך בגודל 24-27 (עוד לא ממש החלטתי). אני מכיר סה"כ שניים שמדברים עליהם פה הרבה:

- דל 2408.

- דל 2709: איזה פאנל יש לו? מה ההבדל בינו ל2707?

יש מסכים מעניינים נוספים ברמת המחירים הזו? ראיתי בזאפ את Eizo S2401WE - שווה משהו או שאיזו התחילו לייצר TN פתאום?

תודה

פורסם

Samsung Syncmaster 245T

מסך מצויין מכל הבחינות. תג מחיר קצת יותר גבוה מהDell.

פורסם

גם Philips 240PW9EB, שהוא אף יותר זול.

לגבי גודל: אם השימוש העיקרי של המסך הוא עבודה מולו, במצב שבו יושבים קרוב יחסית, הייתי הולך על 24" בלי שום התלבטות. רק אם המטרה היא סרטים או משחקים, ששם לפעמים רוצים לשבת רחוק יותר מהמסך, הייתי הולך על 27".

פורסם

איזה פאנל יש ל27 ומה התג מחיר?

פורסם
  • מחבר

המחיר של ה2709 הוא 4 (המינימלי שיש בזאפ), ובנוגע לפאנל אני לא יודע.

בגדול רציתי 27 כי אני משתמש בו גם כטלויזיה. הוא לא נוח לעבודה שוטפת?

וכל המסכים שהופיעו כאן מומלצים ביחס ל-2408? או סתם אופציות קיימות?

פורסם

עוד לא ניסיתי 27 , אבל אם לא תהיה מרוצה מהגודל - אני אשמח להתחלף איתך !

בכל אופן - אם אתה לא מהמקובעים שלא רגילים להזיז את העיניים הרבה (כי מה לעשות כשיש לך מסך גדול - שטח העבודה ע-נ-ק והעיניים זזות גם לצדדים וגם למעלה ולמטה) - אז אני ממליץ לך על 26-27.

הייתי עובד ב17" של 1024*768 וב26 אני עובד על 1920*1200 ותאמין לי הכל מרגיש בדיוק באותו גודל (כנראה בגלל גודל המסך) - תענוג !

פורסם

בכל אופן - אם אתה לא מהמקובעים שלא רגילים להזיז את העיניים הרבה (כי מה לעשות כשיש לך מסך גדול - שטח העבודה ע-נ-ק והעיניים זזות גם לצדדים וגם למעלה ולמטה) - אז אני ממליץ לך על 26-27.

זה בדיוק מה שהופך את העניין ללא נוח ולא בריא. צריך לשבת במרחק גדול יותר מהמסך כדי להימנע מזה. לכן אני אומר שלעבודה שוטפת 24" באותה רזולוציה עדיף.

פורסם

אני יושב עם ה2709W שלי ועובד איתו בכיף, לקח לי שבועיים בערך להתרגל אבל עכשיו אני לא חושב שאני מסוגל לעבור למסך קטן יותר

אני גם משתמש בו בתור טלוויזיה ביחד עם ממיר HOT HD וגם פה הוא נותן תוצאות יפות, אפילו השידורי SD נסבלים

פורסם
  • מחבר

iakovel - באיזה מרחק המסך יושב מהעיניים שלך? אני מריך לראות אם השולחן שלי מרשה לי מרחק כזה

אני קצת מודאג מהגודל. לא רק הרוחב - צריך לשבת די גבוה כדי שהעיניים יהיו בגובה נורמלי ביחס למסך

פורסם
  • מחבר

איפה ניתן להשיג בארץ את ה-HP LP2475W?

ומישהו יכול לתת לינק לאתר שמפרט את סוגי הפאנלים של מסכים?

פורסם

אני גם מחפש לקנות את הHP אבל אין חנות רצינית שמוכנה למכור אותו . נראה שצריך לארגן איזה קנייה קבוצתית למסך הזה.

http://www.tftcentral.co.uk/

פורסם

iakovel - באיזה מרחק המסך יושב מהעיניים שלך? אני מריך לראות אם השולחן שלי מרשה לי מרחק כזה

אני קצת מודאג מהגודל. לא רק הרוחב - צריך לשבת די גבוה כדי שהעיניים יהיו בגובה נורמלי ביחס למסך

40~ ס"מ... האמת לא בדקתי כל כך

פורסם

אופצייה טובה היא ה Hans-G 28" במחיר של 2300,

שמתי את העין שלי עליו כבר כמה זמן.

פורסם

אני גם מחפש לקנות את הHP אבל אין חנות רצינית שמוכנה למכור אותו . נראה שצריך לארגן איזה קנייה קבוצתית למסך הזה.

http://www.tftcentral.co.uk/

בעבר היה ניסיון לזה, בתג מחיר של כ3400 שקלים, אבל לא היה ביקוש, אז זה לא התקדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים