פורסם 2009 במאי 1816 שנים המשחק לא שווה, כי הוא משחק רשת.זה כמו שתגיד על CSS, זה נועד להיות לרשת...וזה ממש לא נכון.אז במילים אחרונות שווה לקנות את המשחק? נראה לי סבבה 15 דולר לא קריטי...
פורסם 2009 במאי 1816 שנים כיף שמגיעים חמולות של זומבים אבל המפה שלעצמה קטנה מידי וגם לא נותנת יותר מידי מקום לתפוס בו מחסה,אין שדה אש רחב :\ בכדי להשתמש בטיל הלאו אתה צריך שטח פתוח :\. לדעתי היו יכולים לעשות יותר.
פורסם 2009 בדצמבר 1115 שנים עלה שרת ישראלי (יעודי, dedicated) חדש למשחק Killing Floor. 212.235.33.26:27030כולכם מוזמנים!
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מה עושה מי שאין לו כרטיס אשראי בינלאומי? אני רוצה את המשחק אבל אני יכול לשלם רק בכרטיס אשראי שמתאים לשימוש בארץ (אין לי PayPal או משהו דומה).המשחק הזה נמכר גם בארץ?
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אתה יכול להשתמש בכרטיס אשראי נטען של ויזה.קונים אותם בדואר. קח בחשבון שהם עולים כסף, לא זוכר כמה, ככה שאם נניח הם עולים 15 שקל זו תוספת של כמעט 25% למחיר.**לי יש אחד כזה שהוצאתי מזמן כדי לקנות בחנויות רשת שאני לא לגמרי סומך עליהן (shopto.net למשל) ככה שאני יכול לאשר שהוא עבד בחו"ל, לפחות בחלק מהחנויות.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים אין לי מושג**Here's a link to all the info you need about the prepaid visa:http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/163?OpenDocumentit costs 20NIS so it's not a good bargain just for Killing Floor but if you'll buy some other stuff from shops abroad then the percentage per purchase will decrease making it a little more cost efficient
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים אוקיי הצלחתי לשים את ידיי על המשחק לבסוף (כרטיס אשראי בינלאומי של חבר), את הדבר הכי בסיסי לא מצאתי שזה כוונת! או שלא חיפשתי טוב?
פורסם 2011 ביולי 1014 שנים יש לי בעיה במשחק, מקווה שזה הדיון הנכון. הוא אומר שאני צריך להוריד איזשהו עדכון, ומוריד אותו כל פעם שאני מתחבר לשרת, הבעיה היא שהוא כל פעם מתנתק באמצע. אני עכשיו מוריד את הקובץ הזה ידנית, מהאינטרנט, השאלה היא מה אני עושה איתו ברגע שאני מסיים את ההורדה. מישהו יודע?
פורסם 2011 ביולי 1214 שנים כנראה פשוט לזרוק אותו בתיקיה של המשחק... אבל מה זה העדכון הזה, יש לך אולי קצת מידע עליו?
פורסם 2011 באוגוסט 514 שנים הבעיה נפתרה כשהתקנתי מחדש את המשחק, כלומר, מחקתי את כל התוכן דרך סטים ואז הורדתי אותו מחדש משם. מצד אחד, אין שרתים ישראלים למשחק, מצד שני, הוא לא רגיש בכלל לפינג: אני משחק בשרתים גרמנים וצרפתיים בלי שום בעיה.מה שאני אוהב במשחק זה רמת ה-Team Play, אם מישהו מת וצריך נשק לסיבוב הבא, מביאים לו כסף, מרפאים אחד את השני כל הזמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.