פורסם 2009 במאי 1316 שנים אז ככה יש לי ראוטר של 3COM דגם 3COM 3CRWER10075 .לאפני כמה ימים שידרגתי גם ל-1.5 מגה גם בתשתית של הוט וגם אצל הספק, אבל שמתי לב שכאשר אני משתמש ב-UTORRENT בנייד אחד, בשני הגלישה היא מאוד איטית - בדקתי מהירות הורדה ב-SPEEDTEST במחשב השניבו אני רק גולש) וזה נתן לי 0.5 מגה...למרות שהחיבור בפועל הוא 1.5.שני הניידים מחוברים אלחוטית.לפי מה שהבנת כנראה הבעיה היא בהגדרות הראוטר, איך אני יכול לעשות שהראוטר יעביר לשני המחשבים את אותה המהירות או שאולי יפצל אותה לשני המחשבי?דרך אגב שני הניידים מחוברים אלחוטית.מודה מראש לכל העוזרים.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אלא אם כן מוגדר לך QOS בנתב אין סיבה שיתבצע עדיפות לאחד מהם - מלבד הבדל באיכות קליטה/שידור.אם יש לך QOS אז תגדיר את שניהם זהים וזהו.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר אלא אם כן מוגדר לך QOS בנתב אין סיבה שיתבצע עדיפות לאחד מהם - מלבד הבדל באיכות קליטה/שידור.אם יש לך QOS אז תגדיר את שניהם זהים וזהו.אז זהו שלפני השדרוג גם כשהייתי מוריד במחשב שלי עם UTORRENT במחשב השני עדיין אפשר היה לגלוש ללא בעיה...אחרי השדרוג ל-1.5 מגה זאם אני מוריד במחשב אחד, בשניה הגלשיה נפגעת(יותר איטית) כאשר תפקידו של הראוטר הרי לשמור על אותה מהירות בכל המחשבים המחבורים אליו לא?ועכשיו גם נכנסתי ל-QAS ושמתי לשני הניידים אותם פרמטרים...נראה מה יהיה...יש השפעה גם ל - Uplink Bandwidth (For Outbound Traffic, kbit/s) Downlink Bandwidth (For Inbound Traffic, kbit/s) ?שניהם מוגדרים אצלי על 25600....
פורסם 2009 במאי 1316 שנים תפקידו של הראוטר הרי לשמור על אותה מהירות בכל המחשבים המחבורים אליו לא?לא, זה לא תפקידו של הראוטר.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר לעשות "ראוטינג" כלומר להפעיל תירגום על כל פאקט שעובר דרכו (NAT).אז הוא בעצם מחלק את הפס הרחב בין שני ניידים בצור שווה? לפחות אמור לעשות כך?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים הראוטר הוא לא בית המשפט, לא מעניין אותו ענייני "חלוקה שווה" וכו', תפקידו בגדול הוא לדאוג שכל פאקט מידע יגיע חזרה לאותו מחשב ששלח את הבקשה עבור אותו הפאקט (כאמור מנגנון NAT).
פורסם 2009 במאי 1316 שנים אז הוא בעצם מחלק את הפס הרחב בין שני ניידים בצור שווה? לפחות אמור לעשות כך?הוא לא מחלק שום פס. גם אין שום "פס" לחלק.תפקידו הוא בדיוק כמו ש-shuy אמר - לדאוג שפאקטים יגיעו ליעד הנכון שלהם.כשאתה מפעיל QOS בנתב, הוא מנסה לנהל איזשהו מנגנון מתן עדיפויות כדי לנסות לאזן את כמות המידע פחות או יותר לפי מה שביקשת. לפעמים זה עובד טוב, לפעמים לא.
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר הוא לא מחלק שום פס. גם אין שום "פס" לחלק.תפקידו הוא בדיוק כמו ש-shuy אמר - לדאוג שפאקטים יגיעו ליעד הנכון שלהם.כשאתה מפעיל QOS בנתב, הוא מנסה לנהל איזשהו מנגנון מתן עדיפויות כדי לנסות לאזן את כמות המידע פחות או יותר לפי מה שביקשת. לפעמים זה עובד טוב, לפעמים לא.הבנתי, אז מה יכולה להיות הבעיה במקרה שלי?
פורסם 2009 במאי 1316 שנים מחבר מה צריך להיות ה-UPLOAD ב-UTORRENT ב-1.5 מגה? זה מוריד בקצב של 175-185 קב"ס...אבל אני לא מבין איך חניקת UPLOAD ב-UTORRENT יכולה להשפיע על גלישה במחשב נייד השני???
פורסם 2009 במאי 1416 שנים זה די פשוט -- ל-UTORRENT יש נטיה לנצל את כל רוחב הפס שלך לצורכי העלאה והורדה. כתוצאה מכך לא נשאר למחשב השני ולאפליקציות אחרות שרצות במחשב הראשון רוחב פס פנוי. תנסה לפתוח דפדפן במחשב ה-UTORRENT ותראה כמה זמן לוקח לו להעלות דף. הפתרון הוא לקבוע גבול עליון לרוחב הפס שה-UTORRENT מנצל. קובעים את זה בתפריטי התוכנה. כדאי מאוד להגביל גם את ה-UPLOAD וגם את ה-DOWNLOAD ללא יותר מ-75% מרוחב הפס שלך עלמנת שישאר משהו גם למחשב השני.
פורסם 2009 במאי 1416 שנים מחבר זה די פשוט -- ל-UTORRENT יש נטיה לנצל את כל רוחב הפס שלך לצורכי העלאה והורדה. כתוצאה מכך לא נשאר למחשב השני ולאפליקציות אחרות שרצות במחשב הראשון רוחב פס פנוי. תנסה לפתוח דפדפן במחשב ה-UTORRENT ותראה כמה זמן לוקח לו להעלות דף. הפתרון הוא לקבוע גבול עליון לרוחב הפס שה-UTORRENT מנצל. קובעים את זה בתפריטי התוכנה. כדאי מאוד להגביל גם את ה-UPLOAD וגם את ה-DOWNLOAD ללא יותר מ-75% מרוחב הפס שלך עלמנת שישאר משהו גם למחשב השני.חברה אם מישהו יעזור לי לבצע את החיושב ל-DOWNLOAD ו-UPLOAD ב-UTORRNET כדי שישאר משהו גם למשחב השני אני מאוד אשמח...החיבור שלי הוא כבלים - 1.5 מגה...םשוט לא ממשה הבנתי אם זה 75% מ-1.5 מגה לעשות גם בהורדה וגם בהעלה, או ש-75% מהמהירות המקסימלית בו UTORRENT מוריד...אשמח לכל עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.