פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים יש שמועות שאקטויוז'ן מתכוונים להעלות בעוד 10 דולר את מחר גירסאת הPC של המשחק. :s07: :s07: השמועה היא שהם עושים את זה מחר או שהם עושים את באופן כללי? כי זה שהם מעלים את המחיר זה ידוע כבר כמה חודשים...
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אני לא מדבר על ההעלאה ל-60$ לגרסאת PC, אני מדבר על העלאת מחיר נוספת מעבר ל-60$...
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים לא יקרה.הם לא ירו לעצמם ברגל...זה נשמע כמו שמועה מצוצה מהאצבע , יש איזשהו סימוכין לדברים האלה?
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים הופץ בכמה פורומים עם לינק לאיזה אתר שבחיים לא שמעתי עליו. כנראה שזה סתם הנפצה... אבל 60$ גרסאת הPC תעלה בוודאות. [לא שזה משנה לי, אני במכירה קבוצתית ] ואגב, השמועות לגבי דחיית המשחק די נשללו. לאחרונה יצא ראיון עם מפתחי המשחק באתר Gametrailers [לגבי הפיצ'רים של SPEC OPS] בסוף הראיון, המפתח מצהיר בשמחה עליצות ועליזות שהמשחק יוצא ב-10 בנובמבר 2009 לPC,XBOX360 ו-PS3.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים הופץ בכמה פורומים עם לינק לאיזה אתר שבחיים לא שמעתי עליו. כנראה שזה סתם הנפצה... אבל 60$ גרסאת הPC תעלה בוודאות. [לא שזה משנה לי, אני במכירה קבוצתית ] ואגב, השמועות לגבי דחיית המשחק די נשללו. לאחרונה יצא ראיון עם מפתחי המשחק באתר Gametrailers [לגבי הפיצ'רים של SPEC OPS] בסוף הראיון, המפתח מצהיר בשמחה עליצות ועליזות שהמשחק יוצא ב-10 בנובמבר 2009 לPC,XBOX360 ו-PS3. מה אתה אומר.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408824.msg3736348#msg3736348
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים הדיון הזה עקף את הדיון של COD5 שכבר שנה מסתובב בשוקבעוד MW2 אפילו עודלא יצא
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים זה בגלל שAC הם מופת לפרסומאים. המהלכים שלהם יצרו יותר הייפ משראיתי בחיי.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים הדיון הזה עקף את הדיון של COD5 שכבר שנה מסתובב בשוקבעוד MW2 אפילו עודלא יצאעם כל הכבוד, COD5 היה נראה בינוני עוד לפני שהוא יצאCOD:MW2 הוא בליגה אחרת לגמרי.רק חכה לטבלאות המכירות ותיווכח בעצמך - אני לא אתפלא אם זה יהיה המשחק הנמכר ביותר בעולם [להוציא מהמשוואה משחקי תפקידים המוניים].
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים זה בגלל שAC הם מופת לפרסומאים. המהלכים שלהם יצרו יותר הייפ משראיתי בחיי.הקרדיט כאן ממש לא שייך ל-Activison, שהפיצה גם את COD5,אלא לאחת והיחידה- Infinity Ward שפיתחו את COD4 וקהל הגיימרים צמא לאדרנלין שהוא חווה באותו כותר.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים COD : WAW הוא 4 עם תחפושת של מלחמת העולם השנייה, זה הכול, אין פה גרוע או בינוני, פשוט העתקה.הסינגל שלו אומנם באמת פחות טוב משל 4 אבל עדיין הרבה יותר טוב מרוב הסינגלים שם בחוץ.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים מי אמר שAC לא תירה לעצמה ברגל, מי??http://www.vgames.co.il/article/7093.html"אין תמיכה בשרתים מקומיים"מזאת נובע-א. לאגים מטורפיםב. אין בחירה ממשיתג. אין PRO MOD ושאר מודים לליגה המקצועיתד. פחות פיראטיותרק אני רואה פה יותר חסרונות מיתרונות? מזה כל ה13 מיליון שהולכים לקנות ת'משחק ילכו לגעת בFPS בפעם הראשונה בחייהם שהם זקוקים לשחקנים באותה רמה כמו שהם? זה כל האתגר שאתה משחק נגד מישהו לא ברמה שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.