עבור לתוכן

2 Call of Duty: Modern Warfare- כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

דרך אגב מישהו יודע כמה עותקים הוזמנו מראש ?

כלומר PRE-ORDER WORLDWIDE

יש בכלל נתון כזה ?

• תגובות 1.8k
  • צפיות 155.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני חושב שזה בסביבות ה11 מיליון

פורסם

11 מיליון לכל הפלטפורמות כולל כל העותקים המיוחדים (פרסטיג' וכאלה...) ?

פורסם

כן,

התמונות אמיתיות, קודם כל כתוב שזה SCREENSHOTS,שנית זה מאתר שעושה סיקורים למשחקי XBOX, שלישית זה דומה לתיאורים ששמעתי

http://www.modernwarfare247.com/news/new-promo-screenshots

פורסם

רשום שזה PROMO SCREENSHOTS , זה משהו אחר לחלוטין , בכל מקרה , אני די בטוח שזה לא יראה ככה בתוך המשחק...

פורסם

תראה, אם זה היה PRE RENDER זה היה הרבההה יותר יפה

פורסם

כן אבל מצד שני יש פה רמה גבוהה של פוטוריאליזם , דבר שלא כזה הצטיין בסדרה.

פורסם

אני במקסימום מוכן להגיד שזה אולי מתוך הסרטונים שיש בין הפרקים (CUTSCENES) זה אבל ממש לא נראה כמו IN-GAME SCREENSHOT.

כבר ראינו סרטונים של המשחק וזה ממש לא נראה ככה...

פורסם

האמת זה לא משנה כי הגרפיקה במשחק גם ככה טובה ומשביעת רצון, גם אם זו לא הנקודה הכי חזקה במשחק. באופן כללי הכל מתחבר ביחד למשחק משובח.(לכל אורך הסידרה)

פורסם

אני במקסימום מוכן להגיד שזה אולי מתוך הסרטונים שיש בין הפרקים (CUTSCENES) זה אבל ממש לא נראה כמו IN-GAME SCREENSHOT.

כבר ראינו סרטונים של המשחק וזה ממש לא נראה ככה...

אין במשחק CUTSCENES... הכל LIVE

חוץ מקטע קצרצר בהתחלה

הגראפיקה רחוקה מפוטוריאליזם, החברה בIW יודעים על אילו פרטים בן אדם ממוצע מסתכל והם מדגישים אותם ולא מוותרים על הפרטים הקטנים, גם אם האיכות שלהם גרוע

לכן אם התמונה תיהיה ברזולוצייה גבוהה תיראו שיש פרטים קטנים שקיימים, אבל מקרוב הם ניראים גרוע, ולמרות זאת הם מוסיפים הרבההה

פורסם

יותר מדויק לומר שה-cut scenes משתמשים במנוע של המשחק ככה שהכל מרונדר בזמן אמת.

פורסם

יש לי שאלה קצת תמימה, למה יש הגבלה על עותקים שהחנות (ארקדיה) מקבלת. לכאורה העלות לחברה (אקטיביז'ן) לעותק הוא נמוך מאוד, לעומת מה שהיא מקבלת עליו, כך שהדבר האחרון שהיא אמורה לרצות, זה שיחסרו עותקים למרות שאנשים רוצים לקנות. למה הם לא דואגים לזה?

פורסם

אני חושב שההגבלה היא על כמות העותקים שהם שומרים לנו כחברי HWZ , תשים לב שהמחיר שקיבלנו הוא הנמוך ביותר שאני נתקלתי (בארץ ובחו"ל) וזה אחרי שהעלו את המחיר לאיזור ה60 דולר למשחק.

אני חושב שמגיע לחנות גם לעשות קצת רווח בזה שהם ימכרו את המשחק במחיר המתוכנן שלו..

פורסם

תראה, זה לא שהם עושים לנו טובה ומפסידים עלינו. כך שאם הם מרויחים, מה איכפת להם להרויח יותר, גם אם זה לא סכום גבוה?

פורסם

זה טוב להם לעשות מכירה כי זה יח"צ טוב לחנות בקהילה מכובדת (וברור שהם לא מפסידים) אבל המשחק הספציפי הזה ימכר כמו כלום, בלי קשר לקניה שלנו, יש להם X עותקים זמינים כאשר הרווח הוא Y לעותק עלינו הם מרוויחים נניח Y-10 לעותק

בהנחה שכל העותקים ימכרו (והם ימכרו)

אז הרווח של החנות ללא המכירה הוא X*Y

אם כל העותקים שלהם הולכים לזון הם מרוויחים ( X*(Y-10

כרגע הם נמצאים במקום טוב באמצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים