פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים דרך אגב מישהו יודע כמה עותקים הוזמנו מראש ?כלומר PRE-ORDER WORLDWIDE יש בכלל נתון כזה ?
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים כן,התמונות אמיתיות, קודם כל כתוב שזה SCREENSHOTS,שנית זה מאתר שעושה סיקורים למשחקי XBOX, שלישית זה דומה לתיאורים ששמעתיhttp://www.modernwarfare247.com/news/new-promo-screenshots
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים רשום שזה PROMO SCREENSHOTS , זה משהו אחר לחלוטין , בכל מקרה , אני די בטוח שזה לא יראה ככה בתוך המשחק...
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים כן אבל מצד שני יש פה רמה גבוהה של פוטוריאליזם , דבר שלא כזה הצטיין בסדרה.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אני במקסימום מוכן להגיד שזה אולי מתוך הסרטונים שיש בין הפרקים (CUTSCENES) זה אבל ממש לא נראה כמו IN-GAME SCREENSHOT.כבר ראינו סרטונים של המשחק וזה ממש לא נראה ככה...
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים האמת זה לא משנה כי הגרפיקה במשחק גם ככה טובה ומשביעת רצון, גם אם זו לא הנקודה הכי חזקה במשחק. באופן כללי הכל מתחבר ביחד למשחק משובח.(לכל אורך הסידרה)
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים אני במקסימום מוכן להגיד שזה אולי מתוך הסרטונים שיש בין הפרקים (CUTSCENES) זה אבל ממש לא נראה כמו IN-GAME SCREENSHOT.כבר ראינו סרטונים של המשחק וזה ממש לא נראה ככה...אין במשחק CUTSCENES... הכל LIVEחוץ מקטע קצרצר בהתחלההגראפיקה רחוקה מפוטוריאליזם, החברה בIW יודעים על אילו פרטים בן אדם ממוצע מסתכל והם מדגישים אותם ולא מוותרים על הפרטים הקטנים, גם אם האיכות שלהם גרועלכן אם התמונה תיהיה ברזולוצייה גבוהה תיראו שיש פרטים קטנים שקיימים, אבל מקרוב הם ניראים גרוע, ולמרות זאת הם מוסיפים הרבההה
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים יותר מדויק לומר שה-cut scenes משתמשים במנוע של המשחק ככה שהכל מרונדר בזמן אמת.
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים יש לי שאלה קצת תמימה, למה יש הגבלה על עותקים שהחנות (ארקדיה) מקבלת. לכאורה העלות לחברה (אקטיביז'ן) לעותק הוא נמוך מאוד, לעומת מה שהיא מקבלת עליו, כך שהדבר האחרון שהיא אמורה לרצות, זה שיחסרו עותקים למרות שאנשים רוצים לקנות. למה הם לא דואגים לזה?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים אני חושב שההגבלה היא על כמות העותקים שהם שומרים לנו כחברי HWZ , תשים לב שהמחיר שקיבלנו הוא הנמוך ביותר שאני נתקלתי (בארץ ובחו"ל) וזה אחרי שהעלו את המחיר לאיזור ה60 דולר למשחק.אני חושב שמגיע לחנות גם לעשות קצת רווח בזה שהם ימכרו את המשחק במחיר המתוכנן שלו..
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים תראה, זה לא שהם עושים לנו טובה ומפסידים עלינו. כך שאם הם מרויחים, מה איכפת להם להרויח יותר, גם אם זה לא סכום גבוה?
פורסם 2009 באוקטובר 1416 שנים זה טוב להם לעשות מכירה כי זה יח"צ טוב לחנות בקהילה מכובדת (וברור שהם לא מפסידים) אבל המשחק הספציפי הזה ימכר כמו כלום, בלי קשר לקניה שלנו, יש להם X עותקים זמינים כאשר הרווח הוא Y לעותק עלינו הם מרוויחים נניח Y-10 לעותקבהנחה שכל העותקים ימכרו (והם ימכרו)אז הרווח של החנות ללא המכירה הוא X*Yאם כל העותקים שלהם הולכים לזון הם מרוויחים ( X*(Y-10כרגע הם נמצאים במקום טוב באמצע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.