פורסם 2009 במאי 1116 שנים שלוםאני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה:1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב.3. עלי לבצע QOS על מצלמות.4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת.המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALLההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד.איזה נתב מתאים למטרה?
פורסם 2009 במאי 1116 שנים במילה אחת -- DIR-655 של DLINK. סקירה שלו יש כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm
פורסם 2009 במאי 1616 שנים מחבר תודה על העזרההמליצו לי גם על LinkSys WRT54GL עם עדכון קושחה מתאים שיכול לספק את הסחורההוא זול יותרמה דעתך?האם יכול להפנות אותי למדריך טוב ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.