עבור לתוכן

Philips 240PW9EB עכשיו או LG W2440P בעוד חודשיים שלושה או יותר ?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב ילדים וילדות :hi: , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ?

אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ?

טוב, קצת יותר לעומק :

המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 .

המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה

כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי.

דעתכם בנושא.

שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

תחזור "בעוד חודשיים שלושה או יותר" ותשאל אז. :cool2:

פורסם
  • מחבר

מה ?

איפה אני אמצא עכשיו מערה כדי לעשות HIBERNATION ?

תן לי ניחוש מושכל לדעתך, עזוב את עניין חוסר המידע, תתייחס למה אני אקבל עכשיו מול מה אני אקבל "בעוד חודשיים שלושה או יותר".

האם שווה להמתין את הזמן הזה בשביל 500 - 600 שקל ואולי טכנולוגיה קצת אחרת ?

פורסם

אבל אין לדעת את טיב המסך ואיכות ייצורו העתידי לכן השוואה כזאת קצת חסרת בסיס...

פורסם

מה גם שזה קצת מצחיק לצאת מראש מנקודת הנחה שהמחיר של הפיליפס לא ירד בעוד 3 חודשים...

פורסם
  • מחבר

חברה חברה, רגע רגע, יש פה תקלה בתקשורת.

1.

פאנל e - IPS נמצא כרגע במסך 2209WA כך שטיב המסך ואיכות היצור שלו ידועים.

בואו נניח שהמסך היעודי של LG יהיה אותו דבר רק " קצת " יותר גדול ,מחיפוש ברשת זה מה שמסתמן ואני לא מקבל את זה כתורה מסיני .

אני לא מניח שהמחיר של הפילפס ישאר קבוע בעוד שלושה חודשים ( אבל פה בישראל זה בהחלט ריאלי ) , כמובן שהוא יכול לרדת

אבל זאת לא הנקודה.

קניה של H - IPS של פילפס, עכשיו, שעולה 500 - 600 שקל יותר ביחס למחיר העתידי,

בהתחשב בזה שאוטוטו ( חודשיים שלושה ), יוצא מסך דומה במחיר יותר סביר

כן, לא, אולי ?

זאת השאלה.

אם המסך היה יוצא עוד שבועיים שלושה, כמובן שהייתי מחכה בסבלנות.

אם אני שואל את השאלות הלא נכונות או משהו לא ברור לי ( אולי אכלתי קצת פחות מדי אבקת שכל על הבוקר ?? ) אשמח להבהרות.

פורסם

שמע, לחכות זה תמיד טוב.

אם תחכה, (כמעט*) תמיד תרוויח. ככל שיעבור הזמן - תוכל להשיג דברים מתקדמים יותר בפחות כסף.

רק שים לב שאתה לא נלכד במלכודת "הממתינים לנצח".

* כמעט = אלא אם תרצה לקנות זכרונות SDRAM שבוע לפני רעידת האדמה (?) שהרסה בערך את רוב המפעלים בעולם, ועכשיו בגלל שחיכית שבוע המחירים זינקו באיזה 500%... זיכרון שעלה לפני שבוע 200 שקל עולה "היום" מעל אלף...

פורסם
  • מחבר

הממתינים לנצח ... אהבתי

עוד דעות, רעיונות וחבילות שי לחג יתקבלו בברכה ואהדה.

פורסם

גם אח שלי מתלבט אם לקנות מסך חדש עכשיו. אי אגיד לך מה שאמרתי לו..

לדעתי, אם אתה יכול לחכות עד שיצאו המסכים החדשים אז תחכה (כמו שאמרת רק חודשיים שלושה), רע לא יצא מזה.

אם בוער לך לקנות מסך חדש עכשיו אז תקנה (אבל קח בחשבון שאתה עשוי להתבאס כשיגיעו המסכים החדשים בעוד כחודשיים).

פורסם

המסך של DELL רק עולה במחיר עכשיו כמעט בכל החנויות עולה 3400 שקל! והוא נמצא בשוק המון זמן.

של פיליפס גם עולה עולה עכשיו 3200 הכי זול ולפני כ 5 חודשים היה אפשר לקנות אותו ב 3000 ואפילו פחות.

לדעתי תחכה... למה להיות פראייר.. רק הידיעה שאני לא פראייר נותנת לי את הכוח לחכות מצידי אני אחכה עוד שנה עד שייצא מסך 24 במחיר נורמלי כמו בחו"ל

רק לא לקנות בכפול מחיר בארץ.

פורסם

ולדעתי המחירים לא ירדו באופן דרמטי גם עוד יותר מחצי שנה כי כרגע אין שום צורך, מסכי TN נמכרים בכמויות, למה לירות ברגל ? ה-LG יעלה לדעתי יותר מ-2600.

אבל מצד שני אני על קראק, אז מה אני יודע ? :silly:

פורסם
  • מחבר

ZIV :

ראה, הרעיון שאתה לא תצא פראייר הוא אחלה ונחמד ויופי טופי, הבעיה איתו היא שבנתיים ... אין לך מסך נורמלי ואתה עובד עקום.

אנחנו בישראל וכאן פראייר זה דרך חיים, לא מתאים לך ? יש את שאר העולם. ואל תחשוב שאני מרמז פה משהו לגביך, אני פשוט מציין איך דברים מתנהלים ... כאן.

לחכות ? חוץ מטכנולוגיה חדשה ( שלא בטוח בכלל שתגיע לארץ ) אין לי בדיוק מה להרוויח.

מחיר ? ההפרש בארץ לא בטוח שיהיה ריאלי גם. אם ההפרש יהיה 300 400 שקל, אז סתם שרפתי זמן כשיכולתי לעבוד עם מסך מעולה

אם ההפרש יהיה יותר גבוה ... אולי היה שווה לחכות, אולי.

בגלל זה ביקשתי ניחוש מושכל ודעה ולא יותר, העובדות בשטח ומחסור בנתונים לא בדיוק עוזרים בבחירה.

סתם לדוגמא, מסך 28 של Hanns - G דגם HG281DPB עולה רק בחנות אחת 2400 שקל בשאר החנויות למינהם הוא מגרד את ה 3000

ואפילו 3500 . בחו"ל, הוא נמכר ב 1800. עד לפה סבבה ?

יש פואנטה.

281 הוא דגם ישן שהוחלף בחו"ל לדגם 289 של Hannspree ונמכר אחלה בחלה, רק מה ... פה בארץ הוא לא קיים, אף אחד לא שמע, אף אחד לא יודע.

יבוא מחו"ל ? מיסים, עניינים, משלוחים,פיקסלים שרופים, אחריות ... אללה יוסטור.

אם אני אהיה פראייר, אני אקנה את הדגם הישן, פה ואקווה לטוב ושלא ידפקו אותי ( יותר מידי ) אם אני אצטרך אחריות.

אם אני לא רוצה להיות פראייר ... נו, יש היגיון ויש פרינציפ והם לא חברים.

שוב, לא ביקשתי תשובה חד משמעית כי אין כזו, רק דעות של חברה שאולי יש להם יותר נסיון ממני. אולי.

KoM :

יש לך קצת בשבילי ? אתה יודע, בחירת מסך ... עצבים ... אני צריך משהו מרגיע ... שלך זה חומר טוב ? ( קראק, מרגיע, קטעים איתי :hat: )

פורסם

אתה מודע לזה שמבחינת איכות הם אותו דבר? LG ופיליפס מייצרים ביחד את המסכים שלהם באותו מפעל בשיתוף פעולה..

ככה שההבדל בין המסכים שלהם הוא בסה''כ המותג..

לגבי טכנולוגיות.. אלו דברים כ''כ קטנים ולא מורגשים במסך שאתה לא נראה לי תשים לב..

רוב המסכים הטובים היום נראים כמעט אותו הדבר בתצוגה..

רוי.

פורסם

אתה מודע לזה שמבחינת איכות הם אותו דבר? LG ופיליפס מייצרים ביחד את המסכים שלהם באותו מפעל בשיתוף פעולה..

ככה שההבדל בין המסכים שלהם הוא בסה''כ המותג..

את הפאנלים הם אכן מייצרים ביחד. אבל לגבי שאר הדברים (אלקטרוניקה, פלסטיקה) - לאו דווקא.

מה גם שמדברים פה על הבדל בין פאנל מסוים שקיים, לבין כזה שעוד לא יצא לשוק, אז מוקדם לערוך השוואות ביניהם.

פורסם

אבל עדיין, הפאנל הוא החלק העיקרי, והיום כשכמעט כל החברות מייצרות בסין באותם המפעלים האיכות התחילה להשתוות..

היו תקופות שאנשים לא הסתכלו על חברות מסויימות בגלל איכות ירודה, והיום האיכות עלתה בצורה ניכרת בהמון מותגים..

לדעתי לך על זה, אני לא חושב שיהיו הרבה הבדלים(ניכרים לעין לפחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים