עבור לתוכן

התנתקות של הראוטר על כמה שעות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

קניתי לפני שבועיים ראוטר של EDIMAX BR6204

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809

הכל טוב ויפה,הכל מותקן. אך הראוטר מתנתק כמעט כל יום. זאת אומרת פעם ביום /יומיים הוא מתנתק.וכדי לסדר את הבעיה אני צריך לנתק אותו ולחבר חזרה לחשמל.

כך הוא מתרענן כנראה ופועל שוב חזרה. והתופעה יחסית שכיחה,ואני לא מאמין שזה אמור להיות דבר לגיטימי והגיוני שאני ינתק אותו כל פעם מהחשמל בשביל שיפעל שוב.

האם זאת תקלה? אם כן מה אפשר לעשות?

פורסם

האם במקרה אתה מוריד בו-זמנית קבצים רבים ממקורות רבים בתוכנת P2P כלשהי, כמו eMule, uTorrent?

פורסם
  • מחבר

לא לא.ממש לא.

בדר"כ אני מוצא את האינטרנט מנותק ,איך שאני מפעיל את המחשב.

אני ידגים: למשל ועבדתי עם המחשב במשך כל היום וכיביתי אותו בערב. אז יום למחרת שאני מפעיל את המחשב,האינטרנט לא פועל,ואני הולך לאפס(מחבר ומנתק מהחשמל)את הראוטר ואז האינטרנט פועל.

אין שום בעיה באינטרנט בזמן הורדות,אימיול וכד' הוא פועל חלק ואין לי התנתקויות...

המצב קורה רק מתי שאני מפעיל את המחשב יום למחרת או בפרק זמן ארוך מרגע כיבוי המחשב...

פורסם

האם במקרה אתה מוריד בו-זמנית קבצים רבים ממקורות רבים בתוכנת P2P כלשהי, כמו eMule, uTorrent?

סליחה שאני מתערב פשוט גם לי יש בעיה של ניתוקים כל כמה דקות...זה יכול להות כל 10 דקות או פעם בשעה-שעתיים...

ואני כן מוריד דרך BITCOMET, לא הרבה קבצים ביחד אבל כל פעם קובץ של 4 -8 ג'גה...

יש מצב שזה גורם לניתוקים?

פורסם

מה שקורה לפעמים הוא שתוכנות ההורדה פותחות חיבורים רבים מאשר הנתב יכול להתמודד איתם. זה קורה אם למשל לקובץ או לקבצים שמורידים יש אלפי מקורות שונים, ותוכנת הלקוח מנסה להתחבר במקביל לכולם. במקרה כזה כל נתב ביתי יקרוס. הפתרון בד"כ הוא להגביל את כמות החיבורים שמאפשרים לתוכנה לפתוח בו-זמנית.

אולי זה המצב אצלך, אבל ברור שזה לא המצב אצל פותח הדיון.

פורסם
  • מחבר

כל מה שקשור לעבודה בזמן אמת,אין ניתוקים.

רק לאחר שהראוטר נח לכמה שעות מעבודה ושוב חוזר לעבודה הוא לא פועל(לא תמיד) וצריך איפוס..

מה הסיכויים שזאת בעיה טכנית של חומרה בראוטר עצמו?

כי הרי הוא חדש,ויצא מהקופסא לפני שבועיים וחצי.

פורסם

מה שקורה לפעמים הוא שתוכנות ההורדה פותחות חיבורים רבים מאשר הנתב יכול להתמודד איתם. זה קורה אם למשל לקובץ או לקבצים שמורידים יש אלפי מקורות שונים, ותוכנת הלקוח מנסה להתחבר במקביל לכולם. במקרה כזה כל נתב ביתי יקרוס. הפתרון בד"כ הוא להגביל את כמות החיבורים שמאפשרים לתוכנה לפתוח בו-זמנית.

אולי זה המצב אצלך, אבל ברור שזה לא המצב אצל פותח הדיון.

איך אני יודע כמה חיבורים BITCOMET פותחת איך אני מגביל את כמות החיבורים בראוטר עצמו?

ומה שמוזר שזה קורה דווקא כש-BITCOMET עובד! בזמן גלישה רגילה באינרנט זה לא קורה אבל אם אני פותח את ביטקומט ומתחיל להוריד וגם גולש במקביל באינטרנט אז יש את הבעיה, אבל אם אני משאיר את המחשב רק על הורדה בלי לגלוש, אז זה כמעט ולא מתנתק...

יכול להיות שגלישה+הורדה באותה עת יוצרים עומס על הראוטר?

מודה מראש על התשובה.

פורסם

כל מה שקשור לעבודה בזמן אמת,אין ניתוקים.

רק לאחר שהראוטר נח לכמה שעות מעבודה ושוב חוזר לעבודה הוא לא פועל(לא תמיד) וצריך איפוס..

מה הסיכויים שזאת בעיה טכנית של חומרה בראוטר עצמו?

כי הרי הוא חדש,ויצא מהקופסא לפני שבועיים וחצי.

אתה מחובר לנתב חוטית או אלחוטית? הנתב מאובטח?

פורסם
  • מחבר

המצב הוא כזה:

הנתב מחובר למודם חוטי

המחשב של אחי מחובר לנתב -חוטי

המחשב שלי מחובר לנתב -אל חוטי

מה זאת אומרת אם הנתב מאובטח?

פורסם

"מאובטח" - הכוונה היא האם יש הצפנה כלשהי (WEP/WPA).

כמו כן - כשאתה אומר שאתה מדליק את המחשב ואין אינטרנט - האם באותו זמן יש אינטרנט במחשב האחר?

פורסם
  • מחבר

בשני המחשבים אין אינטרנט.

בגלל זה הסקתי מכך שהבעיה בראוטר.

וצר לי ,אני באמת שלא יודע אם יש לו הצפנה,או לא.

אני גם לא יודע איך לבדוק את זה.

פורסם

אולי בהגדרות החייגן שבראוטר יש הגדרה שאומרת לו להתנתק כאשר החיבור לא פעיל זמן רב?

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

בדקתי קצת בהגדרות של החייגן.

אז ב wireless ,האבטחה(wep,wpa) היא על disabale .

אז אני מבין שהוא לא מאובטח

הסתכלתי על כל מני הגדרות,שאולי יעזרו לך לעזור לי,ואולי לא.

UPNP -ENABLE

במחיצה של הפורטים-כל הפורטים 1-65535 (TCP,UDP) פתוחים.

אני לא מוצא פה משהו שקשור לזמן,או משהו כזה של הראוטר

הדבר היחיד של זמן פה זה TIME ZONE מוגדר על לונדון.ומאמין שהוא לא קשור.

פורסם

שאלה נוספת: כשאתה מדליק את המחשב ואין אינטרנט - האם לפחות הקשר עם הנתב קיים? האם המחשב מקבל IP מהנתב ויכול להתחבר לממשק ה-WEB שלו? או שעד שאין RESET פיזי של הנתב, אין תקשורת בכלל?

פורסם
  • מחבר

יש תקשורת אלחוטית עם הנתב.זה מה שמדהים אותי!

במחשב אצלי (האלחוטי) הוא מופיע כאילו הוא מחובר,אני רואה שיש קליטה מקסימלית ,והכל.

אבל שאני בא לגלוש, זה לא גולש... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים