פורסם 2009 במאי 116 שנים שלום אנשים חיפשתי ברחבי הרשת והבנתי שדברים כאלה הם לא פשוטים כמו להתייחס לערך שנמצא באותו דף כמו הסקריפט מה שאני רוצה זה בעצם, בעזרת Javascript, להוציא מידע שנמצא בhidden או תיבת טקסט, כשהhidden/text box נמצאים בframe/iframe האם זה אפשרי? ואם כן, איך? תודה מראש איל
פורסם 2009 במאי 116 שנים למה שזה יהיה מסובך?בבקשה, תוצאה שנייה בגוגל:http://www.pageresource.com/jscript/jframe1.htmכל עוד אתה נותן לפריימים שלך שמות, אין שום בעיה.
פורסם 2009 במאי 216 שנים יש יוצא מן הכלל אחד חשוב, אם מדובר ב-iframe שהמקור שלו הוא domain שונה מזה של הדף המקורי אז כל נסיון לגשת ב-javascript מהדף ל-iframe או להפך נחשב XSS ואמור להיות חסום בדפדפן. יש כל מיני האקים שעוקפים את זה בדרכים אלו ואחרות אבל זה די מסובך ומוגבל.
פורסם 2009 במאי 216 שנים מחבר יש יוצא מן הכלל אחד חשוב, אם מדובר ב-iframe שהמקור שלו הוא domain שונה מזה של הדף המקורי אז כל נסיון לגשת ב-javascript מהדף ל-iframe או להפך נחשב XSS ואמור להיות חסום בדפדפן. יש כל מיני האקים שעוקפים את זה בדרכים אלו ואחרות אבל זה די מסובך ומוגבל. אין לי מושג מה זה XSS, אבל תודה כנראה שזה לא יעבוד אצלי, אם כי, בהמלצת חבר, התקנתי Greasemonkey שאמור לפתור לי הרבה בעיות =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.