עבור לתוכן

CORSAIR HX SERIES 620W PSU לשני כרטיסי מסך ?

Featured Replies

פורסם

שלום :hi:

יש לי את הספק : CORSAIR HX SERIES 620W PSU שמתי לב שיש לי רק 2 יציאות PCI-E ושתיהם כרגע מחוברות

לכרטיס (HD4870).

אני חושב להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג יש לי לוח מתאים השאלה היא איך אני מחבר אותו ? והאם זה אפשרי ?

תודה

טל.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מחבר אותו עם מתאמים ממולקסים ל PCIE. כעיקרון זה אפשרי וסביר להניח שהוא גם יחזיק את שניה 4870 אם כי יתאמץ בשביל זה. מתאמים כאלו בד"כ באים עם הכרטיס:

14935.jpg

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=14935

פורסם
  • מחבר

אוקיי מעולה אני אבדוק עם קיים אצלי דבר כזה :xyxthumbs:

למה אתה חושב שהוא יתאמץ קראתי בכמה וכמה פורמים שהוא מחזיק מערכות יותר רציניות משלי ? :nixweiss:

פורסם

כי מה לעשות, שני 4870 יכולים לבד במאמץ לקחת כ 380 וואט על ה 12 וולט, כלומר כ 32 אמפר. מה שאומר 64% מהקיבולת של הספק שלך. ומה עם שאר הרכיבים? יחזיק, אבל יכול להיות די עמוס במאמץ.

פורסם
  • מחבר

כי מה לעשות, שני 4870 יכולים לבד במאמץ לקחת כ 380 וואט על ה 12 וולט, כלומר כ 32 אמפר. מה שאומר 64% מהקיבולת של הספק שלך. ומה עם שאר הרכיבים? יחזיק, אבל יכול להיות די עמוס במאמץ.

אוקיי אבל זה אפשרי ולא יכול לפגוע עם הספק יתאמץ מידי פעם לא ?

פורסם

אני מאמין שלא תהיה בעיה. הספק הזה איכותי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי מעולה :xyxthumbs:

מעבר לחיבור הכרטיס לחריץ השני של הPXI-E X16 השני שיש לי על הלוח

וחיבור הכרטיס לספק יש עוד משהו שאני צריך לעשות ?

אני צריך להתקין שוב את הדרייברים של הכרטיס השני אפילו שזה אותו כרטיס של יצרן אחר

או שה CCC שיש לי כבר על המחשב תזהה אותו ?

תודה מראש

טל.

פורסם

בשביל מה אתה צריך CF בכלל ?

פורסם

אתה צריך 4 כבלים של 6PIN (שנים לכל כרטיס מסך) , לחבר את הכרטיס השני ללוח , לחבר ביניהים אם גשר בCF ולהדליק את המחשב , ואני לא בטוח לגבי מה שצריך לעשות במחשב לי יש 4870 יחיד , ולא מצאתי שום דבר בדריבר שקשור לCF , יכול להיות שזה יופיע לבד

פורסם
  • מחבר

כי גם אני כמו כולנו אוהב מהירות 8)

כשאני משחק אני רוצה לעבוד על הרמת גרפיקה הכי גבוהה מבלי להרגיש מוגבל :nixweiss: כמו שכבר ציינתי בעבר

כששחקתי את CRYSIS האחרון ברמה הכי גבוהה זה לא כל כך עבד כמו שחשבתי לצערי.

אני לא גיימר גדול אבל אני אוהב לשחק לפעמים ולהנות מהמיפרט המושקע שלי (שילמתי כסף לא ?)

לכן אני חושב שב 900 שקל אני משדרג את רמת הביצועים שלי לרמה מטורפת ואני נישאר בעניינים לטווח הארוך :xyxthumbs:

הגיוני דניס ?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 18:08:54

בשביל מה אתה צריך CF בכלל ?

[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 18:10:07

אתה צריך 4 כבלים של 6PIN (שנים לכל כרטיס מסך) , לחבר את הכרטיס השני ללוח , לחבר ביניהים אם גשר בCF ולהדליק את המחשב , ואני לא בטוח לגבי מה שצריך לעשות במחשב לי יש 4870 יחיד , ולא מצאתי שום דבר בדריבר שקשור לCF , יכול להיות שזה יופיע לבד

מזה גשר ה CF ? זה לא רק ללוחות שלא תואמים CF ?

ראיתי איך זה ניראה אני צריך את זה בוודאות ?

פורסם

בזבוז כסף.

פורסם

לדעתי אתה מגזים, מאוד.

זה לא כאילו הוא צריך להחליף פה לוח וספק בשביל זה, הוא רק מוסיף את הכרטיס השני וסוגר עניין.

פורסם
  • מחבר

בזבוז כסף.

האמת היא שאתה טיפה מגזים אני לא מבין למה אתה מתנגד לרעיון הרי לוח תומך יש לי וספק איכותי יש לי אז למה

לא לנצל את זה ???

זאת לא השקעה כול כך גדולה ויש פה מספיק אנשים עם מערכות יותר רציניות משלי עם CF לא

זכור לי שראיתי ששאלו אותם למה וכמה ? :nixweiss:

אתה יודע CF זה לא משהו שיש רק למנהלי פורום ;)

אני מודה לך על הכינות באמת :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 20.04.2009 בשעה 18:40:59

לדעתי אתה מגזים, מאוד.

זה לא כאילו הוא צריך להחליף פה לוח וספק בשביל זה, הוא רק מוסיף את הכרטיס השני וסוגר עניין.

פורסם

לדעתי אתה מגזים, מאוד.

זה לא אומר שזה כדאי, ואתה אפילו לא יודע איזה מסך יש לו.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404438.10

אין שום סיבה לקנות עוד כרטיס והסבירו לך את זה יפה בדיון הזה.

פורסם

אני לא צריך לדעת איזה מסך יש לו :nixweiss:

הוא לא הולך להשקיע הון בשדרוג המערכת ל CF, הוא הולך להוסיף כרטיס וסוף סיפור. במחירים המצחיקים של ה 4870 היום, זה לא ממש נורא.

pro.surfer- מצד שני, אני מציע לך לשקול להוסיף 4850 ל 4870 שלך. התוספת בביצועים תהיה דומה, אבל אתה חוסך 250-300 שקל.

רק צריך לוודא שמדובר בגרסה עם אותה כמות זיכרון.

וכן, 4850 ו 4870 עובדים ביחד ב CF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים