וודקה בזוקה, עריכה, תמונות חדשות ע"מ 18 :) - עמוד 11 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

וודקה בזוקה, עריכה, תמונות חדשות ע"מ 18 :)


liav12

Recommended Posts

  • תגובות 170
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

משתתפים בולטים בדיון

אולי בנוסף לודקה עם מסטיקים תייצר מסטיקים בטעם וודקה? :D

:lol: זה לא ימכור טוב בטח זה יהיה לאנשים מעל גיל 18 חחח

למה הוספת סאוור לכל הוודקה לא עדיף לעשות את זה כשמגישים את המשקה עצמו?

כי סאוור אתה לא יכול למזוג לתוך שוט..זה וודקה קרה / קפואה אתה שותה אותה בשוט לא בכוס רגילה..לא תוכל להתחיל לערבב את זה בתוך שוט של 55 CC' date=' זה גם יוריד את הנפח של האלכוהול ואז השוט יהיה חלש יותר.

וגם אין זמן למזוג לכל אחד., אז זה יהיה קוקטייל שהולך בתוך שוט ואתה צריך להכין את זה בשייקר... :P

האמת אחד המדריכים שעבד בפאב טוב בתל אביב אמ לי שהם היו מכינים את הוודקה רק עם מסטיקים, והיו מחלקים אותה צ'ופר לאנשים שקונים שתיה..יענו סיבוב שוט וודקה בזוקה לכל הבר על חשבון הבית...והוא אמר לי שעדיף יותר עם הטעם הזה מאשר בזוקה בלבד, שזה נתן יותר ניחוח מאשר טעם.

גם זה חוסך לך אם אתה עושה קוקטייל עם וודקה בזוקה..אני אתחיל לחשוב על איזה קוקטייל כזה..יכול להשמע מצויין קוקטייל בזוקה :silly:

במקום למזוג סאוור יהיה את זה פשוט בתוך הוודקה.. :)

ליאב יזבל,היית משאיר לי קצת...

לא משנה ,אתה מכין עכשיו אחד חדש, אנחנו הולכים להתפרק עליו,לא השבת הזאת...השבת הבאה! נכון?

ככה עם פרו,פיצוחים, ו"וודקזוקה"

חח אחי מה אני יעשה הבקבוק פורק לגמרי בתוך איזה 10 דק' עם כל האנשים, נשאר ממש איזה שוט וחצי והשארתי להם אותו...המדריך נדלק על זה חח..אל תדאג...וודקה הבאה עם סטולי קריסטל :P

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני הכנתי פעם עראק עם דובדבנים יבשים, אבל זה לוקח יותר זמן משבועיים, אולי חודשיים עד ששווה לפתוח את הבקבוק. ואז הדובדבנים מתנפחים וגם להם יש טעם של עראק.

שווה לנסות, זה יותר פשוט להכנה מהבזוקה.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

כן שמעתי על זה

עראק עם תמרים וכו', זה אחד הדברים..!

אני מת לנסות את זה, הבעיה זה הזמן לחכות חודשיים על הבקבוק חח.

צריך להשרות את זה המון זמן אבל זה גם משתלם, במיוחד שעראק עולה ממש זול.

ננסה את זה, וברגע שננסה גם נתעד חלק מזה :P

אגב השבוע אני יעלה עוד מהוודקה בזוקה החדשה...חח

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אתם שואלים שאלות שכבר עניתי עליהן...

עכור = האבקה שעל המסטיק והתוספי טעם שמפוזרים עליהם.

סינון יתר על המידקה יגרום להורדה של כל האבקה הזו ואז חלק מהטעם איתו.

סירופ בזוקה = מלאכותי ופחות טעים, כל הרעיון הוא לעשות את זה בעצמך, וכמו שאמרתי זה פתרון לעצלנים...

בכל מקרה המשגה יצא ליגה, באמת התייחסו אליו כליקר בזוקה מבוסס על וודקה מאשר וודקה, אבל יצא טעים וזה מה שחשוב :)

אגב, מה ייגר, לא עכור? רמזוטי? חצי מהמשקאות עכורים תלוי מה הם מכילים...בגלל זה לא תשתה אותם?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לקחתי השראה ואני מתחיל לעבוד על זה... נראה אם עוד שבוע שבועיים אני אתן דעה משלי על המשקה..

רק כמה שאלות

לדעתכם משהו יקרה אם אני אשאיר את הבקבוק באחסון שבועיים שלושה? (אחרי ההשריה והסינון)

ותחבושת גאזה תיתן לי את האפקט הרצוי בסינון? (כמה שכבות בשביל צפיפות.. מן הסתם)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

:lol:

זה אחלה רעיון חברים, מצויין לדעתי, אני לא סובל וודקה אישית, ואת זה מאוד אהבתי :)

היום נביא עוד חבילת מסטיקים ונעבוד עם הסטולי קריסטל, קריסטלזוקה :)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...