עבור לתוכן

מסך כהה מאוד בלאפטופ של דל.

Featured Replies

פורסם

כמה כהה זה כהה מאד ?

אני חושב יש לך 2 מנורות במסך. אם זה שחור לגמרי זה אינונטר ולא מנורות.

פורסם
  • מחבר

זה לא שחור לגמרי.

ז"א אם לא מסתכלים ממש טוב אז זה נראה שחור לגמרי. אבל כשמסתכלים טוב רואים אבל ממש ממש כהה.

לפני שהחלפתי את האינוורטור (החלפתי לבד עלה איזה 40 ש"ח כולל משלוח מהון - קונג) זה היה כהה כל הזמן, עכשיו זה קורה לפעמים. אתה חושב זה עדיין בעיה באינוורטר? כי הוא נראה חדש לגמרי ארוז. אולי כדאי להזמין מנורות ולהחליף? זה נראה לי הצעד הבא אני פשוט רוצה לקבל איזה כיוון כדי לא לעשות סתם דברים מיותרים.

בכל מקרה המון תודה!

פורסם

זה 100 אחוז איננוורטר.

שוב ?

זה יכול לקרוא.

פורסם
  • מחבר

1. כבר הרבה שנים יש יותר ממנורה אחד בנידים. אם חושך לגמרי זה INVERTER

2. גם לטכנאי ותיק שאין לו נסיון בנידים אני לא מציע לפרק נייד, בטח אם אין לו ספר של יצרן שמסביר איך לעשות את זה.

רשמת שאם זה חושך לגמרי אז זה אינוורטר - אבל זה לא חושך לגמרי. זה פשוט כהה מאוד מאוד - ז"א שרואים משהו. זה קצת מתנגש עם מה שאתה אומר לי עכשיו.

וחוץ מזה יכול להיות שהאינוורטר עובד כמה שעות ואז מפסיק? כי באינוורטר שהחלפתי זה היה ככה (ז"א כהה) כל הזמן. אולי לא התקנתי אותו טוב?

לא שווה לי להזמין מנורה ולנסות להחליף?

ועוד משהו שלא בדקתי אבל היה נדמה לי שהמאווררים לא עובדים טוב - זה יכול להיות קשור - אולי הוא מתחמם ואחרי כמה שעות האינוורטור כושל? אולי ככה נהרס האינווורטר שהחלפתי?

פורסם

חב"לז על זמן שלך וכסף למנורות.

זה אינונטר - ואולי אולי לוח אם 2( אחוז.)

פורסם
  • מחבר

טוב אז נזמין עוד אחד ממקום אחר וננסה שוב.

פורסם

יש את האינוורטר ויש כבל שמחבר בין המסך ללוח האם, יכול להיות שמשהו דפוק גם אצלו.

אני יותר הולך לכיוון האינוורטר משום שחלקים מהונק קונג לא הייתי סומך עליהם יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

אבל בטח מכל מקום שאני אזמין זה מיוצר בסין או משהו כזה לא? יש לך המלצה מאיפה להזמין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים