עבור לתוכן

מסך כהה מאוד בלאפטופ של דל.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי לאפטופ (לא חדש) של דל וכאשר עולה המערכת הפעלה )XP( בקושי רואים משהוא - כמעט שחור לגמרי\ כהה מאוד מאוד. בחיבור למסך חיצוני הכל עובד תקין. האם הלך המסך?

פירקתי ובדקתי חיבורים וזה נראה תקין. המחשב לא עבר שינויים בזמן האחרון.

תודה על העזרה באיבחון.

סטורה.

פורסם

תנסה לעדכן דרייברים.

אצלי בנייד וכניראה גם אצלך יש אופציה על ידי לחיצה על מקש ה Fn +מקש בהירות על המקלדת לשנות בהירות,אולי זה אצלך קצת שונה,אני מציע לך לקרוא חוברת הפעלה של של המחשב שלך כדי לדעת איך עושים זאת.

פורסם
  • מחבר

יש לציין שהמסך היה תקין וזה קרה פתאום ללא התגרות מצידי... :nixweiss:

פורסם

יכול להיות שהוא נפגע,אבל בכול מקרה תנסה את מה שניסיתי

פורסם

מחשב למעבדה לתיקון. זה לא יהיה זול !

פורסם
  • מחבר

זה מה שחשבתי... אני עוד אבדוק את הקטע של ההבהרה של המסך אבל זה נראה לי לא יעזור. בכל מקרה כנראה שפשוט נשבית אותו או נחבר למסך חיצוני נראה כבר....

תודה לעונים - אתם אנשים טובים. :yelclap:

פורסם

אגב חבל להשבית אותו סתם כך,כדי אולי למכור אותו לחלקים באתר כמו יד 2,במידה והתיקון יהיה מוגזם במחירו.

פורסם

הלכה או מנורת המסך או ספק הכח שלו.

בתלות בדגם, ייתכן וזה סיפור לא יקר להזמין רכיב חדש מ-Ebay, ולהחליפו.

פורסם
  • מחבר

זה בא "בחבילה אחת" המנורה והספק כוח? וזה ספציפית לדגם מסויים? כי אני אזמין באמת וננסה לתקן.

רק כדאי לאמת את מה שאתה אומר, כאשר אני מעלה את המחשב מה POST הוא עולה כהה מאוד - אני אפילו לא רואה מה קורה ואז שעולה ה XP אני רואה כמו שתיארתי כהה מאוד מאוד.[br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 13:22:54

מצאתי את המנורה באיביי: http://global.ebay.com/search?Query=dell+inspiron+b130+lcd+lamp

איך אני מחפש את הספק כוח? מה המינוח כי חיפשתי "dell inspiron b130 lcd power supply" ללא תוצאות.[br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 13:37:07

* יכול להיות שהמנורה נשרפה בגלל שהמאוררים לא עובדים?
פורסם

זה יותר שנאי מאשר ספק כח..

פורסם

1. כבר הרבה שנים יש יותר ממנורה אחד בנידים. אם חושך לגמרי זה INVERTER

2. גם לטכנאי ותיק שאין לו נסיון בנידים אני לא מציע לפרק נייד, בטח אם אין לו ספר של יצרן שמסביר איך לעשות את זה.

פורסם
  • מחבר

1. כבר הרבה שנים יש יותר ממנורה אחד בנידים. אם חושך לגמרי זה INVERTER

2. גם לטכנאי ותיק שאין לו נסיון בנידים אני לא מציע לפרק נייד, בטח אם אין לו ספר של יצרן שמסביר איך לעשות את זה.

ז"א שיש סיכוי שזה ה INVERTER ושהמנורות בסדר?

יצא לי לפרק ולהחליף מסך פעם פעמיים בלאפטופ - אני בטוח לא מומחה אבל ראיתי מדריכים ברשת שמדריכים צעד צעד. אני בטוח שלהחליף מסך יותר פשוט מאשר שאר החלקים כמו ה INVERTER והמנורה.

בכל מקרה לא נראה לי שיש לי יותר מידי מה להפסיד - גם ככה המסך לא תקין והחלקים לא יקרים. או שאני מפספס משהו?

שוב, המון תודה לעונים ולעוזרים. :hi:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך?

תודה לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים