פורסם 2010 בינואר 2815 שנים Assassin's Creed 2.5 זה השם הזמני של המשך מתוכנן למשחק שייצא ככל הנראה ב-2011.מלבד המשך לעלילת המשחק, נזכה לראות שם לראשונה מצב מולטיפלייר.לא ידוע כרגע אם זה ייחשב משחק בפני עצמו או חבילת הרחבה.ובכלל הרבה השערות נזרקות לאוויר, אבל יוביסופט לא מספרת יותר מדי חוץ מלאשר את הפיתוח של הפרויקט.משום מה הוא מופיע ב"סטיקי תאריכי יציאות משחקים" במרץ 2010.
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מסתבר שבPC חייבים חיבור תמידי לאינטרנט בשביל לשחק, ואם מתנתק לכם האינטרנט באמצע המשחק הלך כל מה שעשיתם אחרי הsave האחרון.טמטום מצד ubisoft לדעתי, כי כזו הגנה רק תגרום לאנשים להעדיף עותק פרוץ על פני עותק חוקי.http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=235290&site=pcg
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים הגזמת... כמה פעמים כבר התנתק לך האינטרנט באמצע משחק? ואם זה קורה הרבה, בדוק את העניין
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים זה לא קשור, אגב האינטרנט שלך לא חייב להתנתק, מספיק שאיבדת קשר עם השרתים של המשחק מסיבה כזו או אחרת. והבעיה העיקרית כאן היא העובדה שכאשר הקשר מתנתק כל ההתקדמות שלך במשחק מאז הsave האחרון הולכת לעזאזל.
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים האמת שמתנתק לי דיי הרבה, בעיקר בגלל JDOWNLOAD + UTORRENT + 3 מחשבים על אותה הרשת + ניתוקים יזומים שלי (אוטומטים ) לריסטרט של הראוטר ע"מ לנקות אותו מידי פעם + לשנות IP.בקיצור, האמת? דיי הרבה.וזה לא קשור עוד לעובדה של הקישור לחול בזמן הורדות שיכול להעלם בכייייףףף
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים לא כל דבר, וזה יכול להיות ממש מעצבן אם בדיוק כשעמדת לסיים התנקשות ממש קשה בצורה מוצלחת סוף סוף, הקשר עם השרת נותק...
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים http://arstechnica.com/gaming/news/2010/02/ubisoft-details-drm.arsלפי הכתבה הנ"ל, מספיק שהחיבור שלך מתנתק למשך כמה שניות ואתה מאבד את כל ההתקדמות מאז ה-Checkpoint האחרון ולא מאז השמירה האוטומטית האחרונה.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים הם רוצים אונליין? שיעשו אונליין עד הסוףאני כבר מחכה בשקיקה למולטי.גם את AC2 אקנה במארז האספנים (יוצר טרילוגיה)
פורסם 2010 במרץ 215 שנים המשחק בדרך אליי. קיבלתי היום מייל משופטו, יגיע כנראה תחילת שבוע הבא. יצא לי 160 כולל משלוח.
פורסם 2010 במרץ 415 שנים יש דיווחים שהDRM כבר ניפרץ אני לא יתן לינק כי הוא נותן גם הוראות איך להתקין את הגרסה הפרוצה -אבל כניראה שהוא ניפרץ -לא יודע מה בנוגע לשמירות אבל אפשר להריץ את המשחק בלי להפסיק למי שרוצה רק לעבור אותו בכל מקרה אם הדיווח אמיתי ניראה אם הוביסופט יבטלו את הDRM -אני אישית לא חושב שיבטלו אותו פשוט כי ההרגשה שלי שהDRM נועד למנוע או לפחות לצמצם מכירות יד שניה וגם לתת אפשרות נוחה להובי למכור DLC ניראה רק אם גימרים באמת יחרימו את המשחק בגרסת הPC אבל אני בספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.