עבור לתוכן

מחפש המלצה לסטרימר 700-800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש סטרימר טוב שיכול להתמודד עם כמה שיותר פורמטים לצפיה בסרטים.

שיתמוך בכתוביות בעברית-חובה.

ועם כמה שיותר יציאות - HDMI חובה.

תמיכה בדיסק SATA II .

מחפש בטווח המחירים הנ"ל אני כבר יוסיף את הדיסק הקשיח.

המליצו לי על ה Pop Coren Hour A110 אבל הוא דיי יקר ועוד ללא הדיסק הקשיח.

פורסם

אין חייה כזאת...

אם היית מסכים להתפשר על כתוביות בעברית (אני לא הייתי מסכים) אז יש לך את ה WD TV HD ב 700 שקל (ובכל מיני מקומות אפילו בקצת פחות.. וגם אין לו חיבור פנימי בכלל... רק USB חיצוני)

לי יש את הפופקורן A100 שעלה לי בזמנו 950 שקל (הכי קרוב לתקציב שנתת) אבל אין לו SATA פנימי אלא IDE (ראיתי אנשים שקנו מתאם מ IDE ל SATA וככה "הפכו" את החיבור הפנימי ל SATA ) והיום הוא קצת יקר יותר כי כשאני קניתי אותו הדולר היה 3.26 שקל ...

פורסם
  • מחבר

האם חיבור הדיסק באמצעות ה USB משפיע על איכות הצפיה?

האם בסרטים עם תרגום מובנה ישנה בעיה?

כיום ה A100 עולה כ 1300 ש"ח וזה עוד בלי הדיסק.

פורסם

הפופקורן יקר...

בקרוב לפי מה שהבנתי הולכת לצאת קשוחה חדשה לWDTV שתתמוך בעברית.

ראיתי כמה אנשים שאמרו שאם הם שומרים את הכתוביות בפורמט שונה, הכוונה UTF-8 וכו' אז זה עובד.

צריך עוד לבדוק את זה, לדעתי כרגע הסטרימר שנותן הכי הרבה עלות-תועלת זה הWD-TV

פורסם

האם חיבור הדיסק באמצעות ה USB משפיע על איכות הצפיה?

האם בסרטים עם תרגום מובנה ישנה בעיה?

כיום ה A100 עולה כ 1300 ש"ח וזה עוד בלי הדיסק.

חיבור באמצעות USB לא משפיע על הצפייה (אני משתמש רק בחיבור ה USB והכל עובד בצורה מושלמת)

תרגום מובנה הוא בעצם הפך לחלק מהתמונה ע"י קידוד... כלומר, למכשיר אין שום "התעסקות" עם התרגום המובנה (הוא חלק מהתמונה לכל דבר) ולכן אין סיבה לבעיות

ה A100 עולה בארץ 1300 שקל.. .אני הזמנתי אותו מהאתר של היצרן.

אגב, חשוב לך בכלל ניגון של HD ? כי אם לא אתה יכול לקנות DVD עם חיבור USB באיזה 400 שקל...

הפופקורן יקר...

בקרוב לפי מה שהבנתי הולכת לצאת קשוחה חדשה לWDTV שתתמוך בעברית.

ראיתי כמה אנשים שאמרו שאם הם שומרים את הכתוביות בפורמט שונה, הכוונה UTF-8 וכו' אז זה עובד.

צריך עוד לבדוק את זה, לדעתי כרגע הסטרימר שנותן הכי הרבה עלות-תועלת זה הWD-TV

זה שהיצרן מבטיח קושחה שתתמוך בעברית לא אומר שזה באמת יתקיים...

אני יודע על אנשים ששלחו ל WD מייל עם שאלה לגבי העברית וקיבלו תשובה מתחמקת שהם מתכננים לתמוך בעברית אבל הם לא יודעים מתי בדיוק זה יצא אל הפועל...

הקטע עם ההמרה של הכתוביות עובד חלקית... אנשים גם אמרו שאחרי ההמרה הזו חלק מהשורות של התרגום פתאום לא הופיעו...

אם אני כבר קונה מכשיר אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם המרות למיניהן... אני רוצה להפעיל את הקובץ ולראות בלי לשחק עם הקבצים לפני.

ואגב,

דיי מגוחך לקרוא ל WD סטרימר כשבעצם הוא לא מזרים שום דבר מהרשת (ל WD אין בכלל חיבור רשת...)

פורסם

סבבה, הוא אל סטרימר, הוא סוג של "DVD" מתקדם מאוד.

הWD-TV תומך בכל הפורמטים הנפוצים: MKV, AVI, וכו'.

לדעתי אם אתה מתכוון לצפות בסרטים, ולשמוע מוזיקה על מערכת נורמלית זה המכישר, כמובן שהפופקורן הרבה יותר טוב ממנו אבל גם המחיר פי 2 ממנו.

ברור שאם אתה מחבר את הכתוביות ביחד שיעבדו כמובנה אז אתה מסדור מהבחינה הזאת אבל אני איתך, חושב שזה מעיק וזה החיסרון העיקרי שיש למכשיר בשבילנו הישראלים שרוצים כתוביות בעברית.

לא מבין מה הבעיה של WD לתת קידוד נורמלי לכתוביות..זו לא אמורה להיות כזאת בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים