עבור לתוכן

V9....עדיף? המחיר משתלם?

Featured Replies

פורסם

המארז הזה מתאים לגיימרים? הוא מאוורר? קר?

והמחיר שווה או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב עם חריגה קטנה

http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1819#Tab1

זה עושה לי בעיה עם הלינק.. המחיר הוא 385 ש"ח... עם חריגה קלה אני אוכל להשיג משהו יותר טוב? או משהו יותר טוב במחיר הנוכחי?

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקן את הלינק, זה קישור לכרטיס מסך

כרטיסי מסך ‏Zotac‎ - ‏GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎

פורסם
  • מחבר

תיקנתי.. מה אתם אומרים על זה?

פורסם

לדעתי CM690 עונה על הדרישות שלך.

סידור כבלים, אוורור...

360 שקל

פורסם

המארז נראה טוב...

אבל הcm690 עדיף מבחינת סירקולצייה.

פורסם

וגם ה - TEMPEST של NZXT יהיה עדיף.

ה - V9 נראה כמו גרסה של TT ל - NINE HUNDREAD של ANTEC.

פורסם
  • מחבר

אז מה יהיה יותר עדיף זה או זה? מבחינת איוורר וסידור

פורסם

מבחינת אוורור שניהם טובים אבל עם עדיפות לטמפסט.

מבחינת סידור ה - CM יותר נוח.

פורסם

אני הייתי הולך על הCM690... כאחד שהרכיב את שניהם אני יכול להגיד לך שהV9 חוץ מלהיות מצועצע ויפה(והוא באמת יפה) מבחינת איכות חומרים ובניה הוא על הפנים... כל הBACKPANEL שלו עשוי מאלומיניום זול שמתעקם בקלות והSCREW LESS שתופס את הכרטיסים ומקבע אותם פשוט זוועה(עד כדי כך שפשוט ויתרתי עליו ושמתי ברגים במקום), כמו גם הקיבוע של ההארדיסקים והכונני 5.25... הוא מתיימר להיות כמו זה שיש בCM690 אבל מבחינת החוזק של הקיבוע הוא פשוט עלוב ואפילו אין אפשרות לשים ברגים ככה שזה ממש גרוע.. במידה והמחשב יזוז בזמן שהוא דלוק צפה לתזוזה קלה של ההארדיסק בתוך המארז.

בכל מקרה... תחשוב אם לקחת מארז יפה... או מארז גם יפה וגם איכותי(גם לדעתי הCM יותר יפה אבל זה כבר עניין של טעם)

פורסם

אחד הדברים (או בעצם הדבר היחיד) שמפריע לי בCM690 זה החוסר בחלון צד. זה החיסרון היחיד שלו כנגד ה-V9

לדעתי, הוספת חלון (בהזמנה) "תתקן" את הבעייה במידה וזה מפריע לך.

פורסם

חלון לא תורם בכלום אלא רק גורע מהשקט.

וכשיש את ה - TEMPEST אין מה להסתכל לכיוון של ה - V9 לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לאיוורר בסך הכל.. ושיהיה יפה אבל זה בקטנה

פורסם

אני הייתי הולך על הCM690... כאחד שהרכיב את שניהם אני יכול להגיד לך שהV9 חוץ מלהיות מצועצע ויפה(והוא באמת יפה) מבחינת איכות חומרים ובניה הוא על הפנים... כל הBACKPANEL שלו עשוי מאלומיניום זול שמתעקם בקלות והSCREW LESS שתופס את הכרטיסים ומקבע אותם פשוט זוועה(עד כדי כך שפשוט ויתרתי עליו ושמתי ברגים במקום), כמו גם הקיבוע של ההארדיסקים והכונני 5.25... הוא מתיימר להיות כמו זה שיש בCM690 אבל מבחינת החוזק של הקיבוע הוא פשוט עלוב ואפילו אין אפשרות לשים ברגים ככה שזה ממש גרוע.. במידה והמחשב יזוז בזמן שהוא דלוק צפה לתזוזה קלה של ההארדיסק בתוך המארז.

בכל מקרה... תחשוב אם לקחת מארז יפה... או מארז גם יפה וגם איכותי(גם לדעתי הCM יותר יפה אבל זה כבר עניין של טעם)

:xyxthumbs:מחזק!! ה-V9 חרא של מארז בלשון עדינה..פלסטיקה על הפנים, פשוט וזול, אינו שווה את הכסף שלו.

לדעתי כישלון של TT לנסות ולהוציא מארז "איכותי" לשוק.

ה-690 לא רואה מבחינת איכות ופלסטיקה, סידור כבלים וארגונומיה הרבה מארזים, לא נכנס כרגע למחיר, אבל בטווחי המחירים האלו אני חושב שזה מארז מנצח.

עוד מארז איכותי הוא הפניקס של אנרמקס שגם מאוד איכותי אבל לא יודע מה מחירו בהשוואה ל-690.

פורסם

הפיניקס הוא סה"כ CHAKRA עם פאנל קדמי קצת שונה, והוא קצת יפה יותר מהצ'קרה המשעמם.

ההכי זול עולה 340, לעומת 300 לצ'קרה הישן.

פורסם
  • מחבר

לסיכום...מה הכי טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים