פורסם 2009 באפריל 1316 שנים גם אני אהבתי את המשחק, רק חבל מאוד שהוא קצר.לדעתי הטובות שעושים לאנשים ברחוב קצת משעממות אחרי כמה זמן, מה שכן יפה זה החיסול של הבכירים במשפחות היריבות.למי ששאל, כדי להעלות את הרשיון נשק של החיילים שלך, אתה צריך לשחק ONLINE ולצבור "כבוד".ברגע שאתה נכנס לפרופיל של החיילים שלך אתה יכול לראות בדיוק מה צריך לעשות כדי להעלות את הכבוד.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר אבל - מה הדרך הכי יעילה לחסל משפחה שלימה? ואם אני מחסל אותם אז כל העסקים שלהם הופכים להיות בבעלותי?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אבל - מה הדרך הכי יעילה לחסל משפחה שלימה? ואם אני מחסל אותם אז כל העסקים שלהם הופכים להיות בבעלותי?אתה לא יכול לחסל את כולם לפני שיש לך את כל העסקים שלהם כי רק אז אתה מגיע לדון.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר הם תמיד חוזרים לי.. הם לא מתים ממש אלא Recorving.איך אפשר לחסל אותם ממש?נגיד בהוראות כתוב להוריד אותו ככה: Kll him with a melee weapon.אני מגיע לשמה והורג אותו עם המכה הזו שאתה לוחץ על E וזה תמיד חוזר לו. :\מה אפשר לעשות?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים אם הם קמים לתחיה אז לא חיסלת אותם בצורה שאמרו לךלפי שאמרו, נשק קר או נשק חםלחסל משפחה שלמה זה לחסל את הבית שלהם "קומפאונד"
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים נגיד בהוראות כתוב להוריד אותו ככה: Kll him with a melee weapon.מה אפשר לעשות?אתה בעצם שואל אותנו מה זה melee weapon, בשביל זה יש ויקיפדיה:http://en.wikipedia.org/wiki/Melee_weapon
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים עם נשק קר :cwm10:ואני יחסוך את התגובה הבאה שלו..מה זה נשק קר?דבר איתי בנשקים במשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.