פורסם 2009 באפריל 2516 שנים אתה פשוט מפרש לך את זה איך שאתה רוצה.איך אפשר עוד לפרש את זה? תראה לי ילד חרדי אחד ששורף בעל חיים חי, טוב !??!#$%%%%!#^@^$@%@!!!!!!!!!!!@#!@$%#@^%$^&#%^#$%
פורסם 2009 במאי 1116 שנים היום ל"ג בעומר ולכן אני מקפיץ את הדיון הזה. אם אתם רואים פסיכופט זורק חיה כלשהי לאש, אנא פנו למשטרה או לאחד מארגוני בעלי החיים.
פורסם 2009 במאי 1116 שנים היום ל"ג בעומר ולכן אני מקפיץ את הדיון הזה. אם אתם רואים פסיכופט זורק חיה כלשהי לאש, אנא פנו למשטרה או לאחד מארגוני בעלי החיים.+1ותוסיפו לזה פנייה אישית עם האגרוף שלכם לתוך הפנים של הפסיכי הזה .
פורסם 2009 במאי 1116 שנים היום ל"ג בעומר ולכן אני מקפיץ את הדיון הזה. אם אתם רואים פסיכופט זורק חיה כלשהי לאש, אנא פנו למשטרה או לאחד מארגוני בעלי החיים. +1אנחנו בכוננות גבוהה 8)
פורסם 2009 במאי 1216 שנים איך אפשר עוד לפרש את זה? תראה לי ילד חרדי אחד ששורף בעל חיים חי, טוב !??!#$%%%%!#^@^$@%@!!!!!!!!!!!@#!@$%#@^%$^&#%^#$%שמע אני בטוח שקייםאבל מה שהטמבל שרשם את זה לא מביןשההכללה שלו, שמקורה בגזענות לשמה, שכן "ילדוסים" - כולם!, משמידים חיות בלג בעומר, ועוד זה מנהגמה שלא מובן, שהוא לא ציין שרבים המקרים בקרב הרבה אוכלוסיות, ולהזכיר אוכלוסיה אחת, לצרף לה שם גנאיועוד להגיד את זה בחוסר ראיות, זה מקרה עצוב של עוד שטוף מוחאבל נותיר לשירותי הרווחה לטפל במקרה
פורסם 2009 במאי 1516 שנים במקומך היית נזהר. אין צורך לקלל.קראת בכלל את ההודעה?מה קרה? כולה אמר דפוק.ראיתי אינספור פעמים את מילפרוד קיוביקל אומר לאינספור אנשים 'מפגר, דפוק, אידיוט, מטומטמם' וכו' וכו'.ומתאר לעצמי שעוד מנהלים למיניהם.אל תתממו לי פה על כל מילה מסכנה - הוא קרא לי דפוק, אותך לאמא :'(ולגבי השריפת בעלי חיים, נראה לי הזוי לגמרי. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.אם לא היו ראיות חד משמעיות הייתי חושב שכל העניין מפוברק.מוזר ביותר, חולני ופשוט מזעזע.והאמת?שנמאס לי מהגזענות בפורום הזה כלפי היהדות. לא פחות מזעזע מנושא הת'רד.פשוט לא יכול לשמוע יותר את כל הגויים הישמעאלים(שאני מתאר לעצמי שרובם עלו לארץ, לא ינקוב במילה רוסים).כל דבר מייחסים לדוסים דוסים דוסים דוסים. חלאס עם השנאה כלפי מה שאתם. אתם פשוט לא מבינים דבר מה ביהדות ואם הייתם מבינים הייתם סותמים את הפה שלכם.במידה מסויימת השנאה שלכם כלפי דוסים לדעתי מתבטא בשנאה כלפי המדינה עצמה כי ישראל היא יהדות, זה שעלו לכאן גויים שמתיימרים להיות יהודים - רק תיעב את המדינה שלנו.בושה!ולחכם הגדול שהצית את הנושא לגבי הדוסים, אין לך בכלל זכות דיבור כלפיהם. אתה לא מתקרב למיליונית מהרמה שלהם.כשתעשה מצווה או שתיים תחזור לפה. הם יותר בני אדם ממך זה בטוח, ושלא נדבר על הדרך ארץ שלהם.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים שמע אני בטוח שקייםאבל מה שהטמבל שרשם את זה לא מביןשההכללה שלו, שמקורה בגזענות לשמה, שכן "ילדוסים" - כולם!, משמידים חיות בלג בעומר, ועוד זה מנהגמה שלא מובן, שהוא לא ציין שרבים המקרים בקרב הרבה אוכלוסיות, ולהזכיר אוכלוסיה אחת, לצרף לה שם גנאיועוד להגיד את זה בחוסר ראיות, זה מקרה עצוב של עוד שטוף מוחאבל נותיר לשירותי הרווחה לטפל במקרההדבר שהכי מזעזע "שהשקר ירבה"דווקא לציבור שהכי שומר על עצמו [מכל הבחינות]ודווקא להם נותנים את התארים הגרועים ביותר.
פורסם 2009 במאי 1516 שנים כולם רואים מי כאן הגזען ואיזו דרך ארץ יש לו. ואני לא רוסי.נכון, אתה צודק!!!אני גזעןרק תשתוק כבר ותפסיק להתערב בדברים שלא שייכים לך.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר כמו כל שנה, הזמן הזה הגיע ואני מקפיץ את הת'רד הזה בבקשה הזו,תודה.מנהג מגונה של ילדי ונערי ישראל בפסח ובל"ג בעומר, מאות ואלפי חתולים וכלבים נזרקים למדורות ונשרפים חיים כל שנה, אני כבר שנה שביעית מתנדב ב"חגים" האלה ומסתובב בין מדורות, לא פעם הייתי צריך לקפוץ אל תוך האש ע"מ להוציא כלב או חתול מפוחם שזועק מכאבים, בדר"כ כל מה שאפשר לעשות עבורם זה להרדים אותם.המשטרה לא מעניינת ולא אכפת לה, ומי שזורק בעל-חיים אל תוך האש ימשיך לעשות את זה למרות הבקשה שלי, לכן אני מתמקד באנשים שאכפת להם, בבקשה שימו לב לתופעה הזאת, אני לא מבקש שתקפצו אל-תוך המדורות, כל מה שאני מבקש זה רק לפקוח עין, חיי חתולים וכלבים הם לא הפקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.