עבור לתוכן

זקוק להמצלמה למסך מחשב 20" פאנל IPS..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, כדי לא לעשות סלט, אני אעתיק את התוכן של הבקשה משרשור אחר שהגבתי בו:

שמתי לב שיש אחלה אשכול המלצות על מסכי 22", אך לאחר קריאה מעמיקה הבנתי שכל ה-22" מבוססי TN.. לכן פניתי לאתר זאפ בתקווה למצוא מסך 20" המבוסס על פאנל IPS, אבל לא כל כך מצאתי שם משהו..

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך 20", פאנל IPS, מומלץ 16x9. כרגע התקציב לא מוגדר, אבל בגדול באזור ה 900-800 ש"ח.. הדרישות הם בגדול לצפיית סרטים ממרחק של כ-2.5 מטר.

למתעניינים- ההתעקשות על פאנל IPS היא עקב העובדה שהיום אני משתמש במסך LCD בן 6 שנים בגודל 17" עם זוויות צפייה נוראיות, כך שכל עוד אני לא יושב מולו התמונה תראה מזעזעת..

בעקבות תגובה של QttP, הבנתי שהמחיר הרבה יותר גבוה מהתקציב. לכן אני כרגע בלתי מוגבל בתקציב, עד שאדע מה טווח המחירים של מסכים אלו..

הערה נוספת: עדיפות למסכים של LG או Samsung אם קיימים.

פורסם

LG L2000CP

HP LP2065

שניהם מסכי 20" לא רחבים, רזולוציה של 1600X1200.

DELL 2209WA

מסך 22" רחב, רזולוציה של 1680X1050.

מחירים בין 1500 ל-1800.

פורסם

כרגע לא כל כך שווה לך לקנות 20 עם פאנל IPS כי כבר יש 22 במחיר מאד אטרקטיבי(ה2209WA) שצוין מעליי.

פורסם

כרגע לא כל כך שווה לך לקנות 20 עם פאנל IPS כי כבר יש 22 במחיר מאד אטרקטיבי(ה2209WA) שצוין מעליי.

תלוי מה אתה מחפש. ה-20" הוא 4:3 ויש לכך יתרונות על מסך רחב. אבסולוטית, הוא נותן יותר שטח עבודה.

אבל אני מסכים שלשימוש של סרטים, ה-22" עדיף. אלא אם כן מדובר לרוב בסדרות טלוויזיה ישנות שהן 4:3. ;D

פורסם
  • מחבר

וזאת למרות שהצפייה היא לא ישירות מול המסך?

פורסם

מה הקשר?

פורסם

לכל המסכים שהוזכרו יש פאנל IPS ולכולם זוויות צפייה דומות.

העניין הוא ש22 רחב עולה פחות או יותר אותו דבר כמו 20 לכן אולי עדיך לך לקחת אותו במחיר של בערך 1550.

פורסם
  • מחבר

לכל המסכים שהוזכרו יש פאנל IPS ולכולם זוויות צפייה דומות.

העניין הוא ש22 רחב עולה פחות או יותר אותו דבר כמו 20 לכן אולי עדיך לך לקחת אותו במחיר של בערך 1550.

אתה צודק, אבל יש לי בעיה עם המסכים של Dell, הם פשוט מכוערים ברמות.. שכחתי לציין שבסה"כ גם חשוב לי עיצוב המסך..

השאלה האם אלו כל הדגמים הקיימים?

בעיקרון אני מחפש דגם של LG בעל מסך רחב עם פאנל IPS.. יש דבר כזה? (22 או 20 אינצ', לא משנה לי..)

פורסם

ראה תגובה מעל..

ערכתה אותה מספר דיי גדול של פעמים לדעתי כי זה בטוח לא מה שהגבתי עליו.

בכל מקרה אני זוכר שגם לLG היה משהו דומה

http://hwzone.co.il/news/1238091099/51205/

אם אתה יכול לחכות אז יש את האופציה אבל אני דיי בטוח שזה יהיה יותר לכיוון ה1750 ולא 1550.

פורסם
  • מחבר

הממ מאכזב..

אז אני נאלץ להתפשר על 22" עם פאנל TN..

כמו שזה נראה עכשיו.. הבחירה היא LG W2261V.. מוצא חן בעיני המסך הזה מאוד.. מישהו מכיר? חוות דעת לטובה ולרעה..

פורסם

למה אתה כל כך נעול על LG?

לא עדיף להשקיע קצת עכשיו על הדל ולהנות ממסך איכותי?

פורסם

אז אני נאלץ להתפשר על 22" עם פאנל TN..

כמו שזה נראה עכשיו.. הבחירה היא LG W2261V.. מוצא חן בעיני המסך הזה מאוד.. מישהו מכיר? חוות דעת לטובה ולרעה..

אז אחרי שפתחת את הדיון הזה וקיבלת את כל ההמלצות שרצית, תלך על מסך זול וגרוע כי "ה-DELLים מכוערים ברמות"?

קצת :screwy: הייתי אומר...

פורסם
  • מחבר

למה אתה כל כך נעול על LG?

לא עדיף להשקיע קצת עכשיו על הדל ולהנות ממסך איכותי?

אז אחרי שפתחת את הדיון הזה וקיבלת את כל ההמלצות שרצית, תלך על מסך זול וגרוע כי "ה-DELLים מכוערים ברמות"?

קצת :screwy: הייתי אומר...

לא מוצא טעם להשקיע כ-50 אחוז יותר על מסך שלא מוצא חן בעיני, גם אם בנתונים השטחיים שלו הוא נחשב יותר טוב..

כמו שאני רואה את הדברים, מדובר במסך שיצא לא מזמן לשוק, בלי יותר מדי חוות דעת, ועם סבירות די גבוהה לתקלות וכשלים..

וזאת מעבר לעובדה שמסכי DELL, עם כל ההצלחה של החברה הגדולה מאחוריהם, עושים לי טעם רע מהשימוש בהם..

ולשאלה מדוע אני נעול על LG? כנראה מדובר ברזומה טוב שהשאירה עלי.. מעבר לעיצוב המהמם, עברו תחתי 4 מסכי LCD שלהם ברבות השנים, וכולם ללא יוצא מן הכלל פשוט עשו את עבודתם נאמנה..

האפשרות היא לחכות כשנה-שנה וחצי שהמסכים מבוססי פאנל IPS יכנסו לשוק באופן יותר מאסיבי או לקנות עכשיו משהו נפוץ וזול יותר.. וכמו שזה נראה כרגע, אני נאלץ ללכת על האפשרות השניה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים