פורסם 2009 במרץ 3016 שנים כמעט אף פעם אני לא מצליח להכנס לאתר פהאחרי שאני מכניס את הכתובת לשורת הכתובות ולוחץ אנטר הוא חושבהלוגו משתנה לHWZONE הכותרת למעלה משתנה לHWZONE פורטל המחשבים..........אבל העמוד לא עולהאני משאיר אותו ככה והולך, שאני חוזר אחרי איזה שעה שעתיים האתר עדיין לא עולההעמוד נשאר לבןאני מתאר לעצמי שזה לא בעיה באתר אצלכם כי אנשים נכנסים והאתר מתפקדאבל זה קורה לי גם במחשבים השניים בבית שליעם או בלי הROUTERגם במשרד שלי קורה אותו דבריכול להיות שזה הספק?דרך אגב אני לא גר בארץ אני גר בפנמה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים בהחלט אפשרי שזה בגלל העובדה שאתה גר בחו"ל ושרשרת הניתובים שלך הרבה היותר ארוכה.אתה יכול לשים פה פלט של:tracert hwzone.co.ilכדי לראות את התמונה המלאה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר מצורף SSאבל הקטע זה שזה אף פעם לא קרה לישים לב למספר הפוסטים שליאני לא חדש פהכל יום הייתי נכנס לאתרופתאום הפסיק לעבוד לאיזה שבועיים שלושועכשיו פתאום אני יכול להכנס (אני כותב מהמחשב שלי)אז יכול להיות שהיתה בעיה וסידרו אותהיכול להיות עוד סיבה שזה יקרה?דרך אגב הדבר היחיד שקרה מחוץ לשגרה זה הLAN שהייתי בו אתמולוגם שם לא הצלחתי להכנס לאתר היום שחיברתי שוב את המחשב הצלחתי להכנס......[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים שמע, יש לך פינגים מטורפים ומשום מה גם אחד מהשרתים הראשונים בדרך (כלומר, הספק שלך) בכלל לא הגיב.. זה יכול להסביר את זה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר כו אל תתיחס לDELAY הגדולפשוט הייתי עם TORRENT פתוחאבל הבעיה קורת בלי קשר לטורנטהשרת שלא הגיב בצד שלי זה נראה לי נורמלי כי זה קורה שאני עושה TRACERT לכל אתר וגם שים לב שסוסיתא (מס' 11) לא הגיבאז אם יש בעיה בצד שלי יש גם בעיה בצד של השרת בארץ
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים עמרי אתה יודע שכשה-hop ב tracert לא מגיב זה פשוט אומר שהוא לא מחזיר פינגים...זה לא אומר שמשהו לא בסדר שם, זה פשוט אומר שהשרת הזה מוגדר לא לקבל או לא לענות על בקשות ICMP.פותח הדיון, נסה לגלוש דרך פרוקסי אנונימי כלשהו כשהבעיה מתרחשת, האם גם דרך פרוקסי אתה לא מגיע ל hwzone בזמן התקלה?(תוודא רק שלאתרים אחרים אתה מגיע באמצעות הפרוקסי)אתה יכול לנסות את www.hidemyass.com לדוגמא.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר גם דרך פרוקסי לא הייתי מצליח להכנסהיה קורה אותו דבר....ולאתרים אחרים אני כן מצליח להכנס דרך הפרוקסיאני משתמש בנינג'ה פרוקסי.יכול להיות שה ISP עושה שייפינג?
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים שייפינג של מה? נסיות להיכנס לHWzone? אני חושד באיזשהו ניתוב דפוק בדרך לאתר. לאתר של http://spd.co.il אתה מצליח להגיע בצורה טובה?
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר חחח לא לא ספציפית לHWZONE אולי לטווח מסויים של אתרים מהארץוכן עכשיו אני יכול להכנס לSPD (אני במשרד) אבל אני גם כותב פה אז בנתיים אין בעיהפשוט הבעיה באה והולכת כל כמה זמןאני לא מצליח לבודד את ה TRIGGER של הבעיה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים זה קורה לי מלא פעמים ביום ורק לאתר הזה מראה לי את הלוגו ודף לבן. מראה לי לא ניתן להציג דף זה כאילו אני לא מחובר לאינטרנט. או שלוקח לו שעה לעלות ולפעמים אם אני עושה חזור ואז הבא בדפדפן זה נכנס אבל עדיין רק לדף הזה ושרוצה להמשיך לגלוש באתר זה שוב נתקע. הייתי בטוח שזה בעיה לכלום ויש פה בעיה בשרת והאתר נופל אבל אני רואה לפי התגובות שזה לא לכולם.. מוזר
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים גם לי בזמן האחרון יש בעיות התחברות ספציפיות במיוחד לhwzone.תשתית ADSL ספק אקספון.
פורסם 2009 באפריל 216 שנים מחבר אוקי אתמול בלילה (היום בבוקר אצלכם) לא יכלתי להכנסושניסיתי עם NINJAPROXY היה כתוב שה HOST IS NOT RESPONDINGכנראה שזה כן בעיה עם HWZONE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.