פורסם 2009 באפריל 916 שנים אוקי,אני חייבת להגיד שיש הענות מטורפת בהודעות פרטיותעכשיו אני צריכה לבחור את האחדאולערוך זוגיות במערך RAIDבכל מקרה מישהו מכיר תוכנה טובה לניהול זמן ללינוקס?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים חוץ מזה שלהכיר בני\ות זוג דרך האינטרנט זה בסדר ונולדים מזה זוגות מוצלחים מאוד אפילו יותר מפנים מול פנים וזה מוכח. :
פורסם 2009 באפריל 916 שנים i-pink, אולי תפרסמי גם איזו תמונת עירום? רק כדי שנדע איך את נראית ולא יהיו הפתעות
פורסם 2009 באפריל 916 שנים סתם סקרנות ..היית פעם די פעיל באיזה פורום אובונטו כלשהו, ואני די בטוח שהייתה שם מישהו שקשורה איכשהו לצבע ורוד בצורה די רצינית/אובססיבית (לא זוכר את הכינוי). זאת את ? ???
פורסם 2009 באפריל 916 שנים את יכולה לבחור כמה אהה כן , וגם הייתי ממליץ לך "לרגל" אחריו בפרופיל ולראות את ההודעות שלו ואת הדעות שלו כך שלא תיפלי עם זיבלון / ילדון /חידלון וכו' וכמו כן את יכולה לבקש תמונה ( שלי מודבקת בכל תחנה קרובה ) ( ואם תכנסי לי להודעות הרבה שטויות שאני מצטער עליהן - אבל היי , לא ציפיתי להיות אחד מסידרה של מחזרים ) כמו כן אני הייתי מציע לבקש המלצות על מועמדים , לי יש כמה חברה מתרד תת האמונה שאני יכול להמליץ כולל ניתוח אופי . נתחיל , בראש הרשימה אני ממליץ על ארט טאטום - טעם טוב במוסיקה , הבנה כללית מעולה , חוש הומר משובח ( אם כי קצת יותר מידיי מתנשא לטעמי - אבל היי אולי יש לו על מה ) מבין במחשבים ואוהב את ג'ים קארי . רוני - נשוי מצפה טוטא - "זיקית" יודע להיסתדר , תחמן להיטיב , נשמה ענקית קצת נסחף אבל הולך עם האמת הפנימית שלו ומבין בפירות - חחח .
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אוקי,אני חייבת להגיד שיש הענות מטורפת בהודעות פרטיותעכשיו אני צריכה לבחור את האחדאני דיוויד הסלהוף.ניצחתי?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים i-pink, אולי תפרסמי גם איזו תמונת עירום? רק כדי שנדע איך את נראית ולא יהיו הפתעות לאיזה הפתעות אתה מתכוון בדיוק?
פורסם 2009 באפריל 916 שנים דן - אני רק יכול לאחל לך בהצלחה במציאת האחת שלך, ואני יכול רק לרחם על מי שתהיה אותה אחת ובקשר לI-PINK וקרירין - אני חושב שכל מי שמציע לקרירין "ללכת על זה" צריך להיות מואשם בבית דין לפשעי מלחמה. לכפות את קרירין על ענבר מנוגד לאמנת ז'נווה - ראה הערך על נשק ביולוגי.
פורסם 2009 באפריל 916 שנים אני מודה לכל מי ששלח הודעה פרטית.אני אגיב כאן (במקום להגיב 20 פעם)כולכם מתוקים ומקסימם ולכולכם יש סיכוי, אבל רק אחד --חתיך-- שלח תמונה ואני אשמח לצאת איתו.אז מי ששלח לי תמונה שיראה את עצמו כמועמד הבכיר ביותר לדייטרוצים להתמודד על מקום בלב שלי, תשלחו תמונה!
פורסם 2009 באפריל 916 שנים ואי עכשיו מישהו חייב לקחת את הכפפה לידיים ולגלות לנו מי הוא זה ומי זה הוא ששלח את התמונה
פורסם 2009 באפריל 916 שנים צריך לשאול את חברה שלי אם היא בקטע של יחסים פתוחים ;Dענבר , יפריע לך שתחלקי מישהו עם מישהי אחרת ?את מעדיפה ימים זוגיים או אי זוגיים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.