עבור לתוכן

מחפש כרטיס רשת אלחוטי לממשק PCI-E למחשב נייח ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

העניין שתקשורת פנים ביתית חוטית היא נחלת העבר

למרות שתקשורת אלחוטית פחות מהירה ויציבה מחוטית עדיף ללכת עליה

יש הרבה יתרונות של ניידות כולל האפשרות לגיבוי אינטרנט בחינם, אם אתה גר בבית משותף ויש לך שכנים שלא מבינים עניין.

אתה כמובן תדאג להצפין את הרשת.

לגבי הקרינה שמעתי שזה דומה לטלפון נייד.

פורסם

WOW, הגזמת!

להגדיר תקשורת פנים ביתית חוטית כנחלת העבר זו הסחפות. אני לא פוסל תקשורת אלחוטית, ובמצבים מסויימים היא הפתרון היחידי, אך להגדיר תקשורת קווית כנחלת העבר זה ממש לא נכון. לתקשורת קווית יש יתרונות עצומים על פני תקשורת אלחוטית וכדאי שתקרא קצת יותר על הנושא לפני שאתה פוסל זאת -- על פי השאלות וההנחות שלך יש לך פערי ידע גדולים. לדוגמא, תקשורת אלחוטית היא ממש לא כמו טלפון נייד (סלולרי) אלא כמו טלפון אלחוטי בייתי.

פורסם

מצטער התכוונתי לטלפון אלחוטי (לא סלולארי)

בנוגע התקשורת הביתית האלחוטית אכן, זו דעתי ואני עומד מאחוריה.

פורסם

ההמלצה הרווחת בשוק הביתי, בתעשיה, בבתי עסק ובכל מקום אחר (וגם לדעתי האישית) היא להשתמש בכבל ולא ברשת אלחוטית כל עוד אפשר.

במקרים בהם יש צורך בעיקר בגלישה ודואר אלקטרוני, וזה יותר נוח מאשר לסלול כבל עד למחשב (שיקולים של מרחק, קומות וכו')

- אפשר להתפשר על רשת אלחוטית.

בכל מקרה אחר - עדיף כבל רשת - זה קל יותר, אמין יותר, מאובטח יותר ומהיר יותר מכל רשת אלחוטית ביתית שתבנה,

וזה ממש לא נחלת העבר.

אין ספק שתקשורת אלחוטית מביאה הרבה יתרונות

ובמקרים שיש תקציב ואפשר לשלב - מאוד מומלץ לשלב

למשל נתב אלחוטי ביתי, שמחבר את המחשבים הקרובים אליו בצורה קווית (באמצעות כבל רשת)

ואת הרחוקים ממנו בצורה אלחוטית (מחשבים בקומה אחרת, מחשבים ניידים שאתה מעוניין להסתובב איתם בבית)

ובד"כ ההמלצה למעוניינים בנתב היום תהיה לקנות נתב אלחוטי בכל מקרה.

(למקרה שבעתיד יקנו מחשב נייד או מחשב נוסף בבית שיהיה נוח יותר לחבר אותו בצורה אלחוטית)

אבל עדיין לגבי חיבור של מחשב ספציפי - אם אפשר ונוח לחבר אותו בכבל רשת - זה תמיד עדיף על לחבר אותו בצורה אלחוטית.

פורסם

שלום

יש גם את עניין זרימת המדיה בבית שנפחיה רק הולכים וגדלים, ואם אנו משתמשים במערכת קווית, שיודעת להזרים נפחים גדולים, אז עדיף איתה.

מה עוד, שאני חושב שבהשקה ראשונה, אם היא מתאפשרת, צריך להתקין מערכת שתלך איתנו קדימה.

בנוסף, ייתכן בהחלט, שתוך שנים ספורות, נקבל מספקי הרשת והאינטרנט, רוחבי פס כאלה, שרצוי שתהיה מערכת כזאת.

בהזדמנות זו, אני רוצה לספר, שהיה לי ראוטר קווי, ששבק, כנראה בשל עידכון ביוס לקוי שביצעתי, ומאחר שמזמן אני מתחבר לרשת ללא צורך בחייגן (IP קבוע?!),

ההתקנתי זמנית איזה סוויץ' פשוט שמצאתי, ויש לי אינטרנט ללא ראוטר בכלל; ובקרוב אחליף את הרשת הקווית שלי, ואתקין כבלים וסוויץ' חדשים התומכים בתעבורת ג'יגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים