פורסם 2009 באפריל 2316 שנים יש במקרה עוד KEY למישהו בבקשה? ;Dאני מחפש כבר הרבה זמן :-\arieljt(at)gmail)dot)com
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים המשחק הולך להיות חינמי. כרגע הם מחלקים CD KEY יותר בשביל בטא טסטרים, אז כרגע זה יותר סגור. אבל ברגע שהם ישחררו אותו הוא יהיה בחינם בלי CD KEY ובלי כלום, יש אפילו טריילר שמסביר על המשחק ואפילו מראה שלא יהיה צורך ב PIRATE BAY בגלל שזה משחק אונליין שמופק בחינם לכולם.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים חברה, איך אני משיג את הדמות של הסנייפר?נכון לעכשיו אני סתם חייל עם שאטגן ברמה 5.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים יש לך אפשרות ליצור עד 4 דמויות, הדמות Commando, יש לה סנייפר בנוסף לסכין, אבל בגלל הלאגים קשה לפגוע.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים המשחק הולך להיות חינמי. כרגע הם מחלקים CD KEY יותר בשביל בטא טסטרים, אז כרגע זה יותר סגור. אבל ברגע שהם ישחררו אותו הוא יהיה בחינם בלי CD KEY ובלי כלום, יש אפילו טריילר שמסביר על המשחק ואפילו מראה שלא יהיה צורך ב PIRATE BAY בגלל שזה משחק אונליין שמופק בחינם לכולם. זה לא מדויק ... הם סה"כ משתמשים במודל עיסקי אחר במקום לדרוש ממך תשלום אחד ושאתה תקבל הכול, הם נותנים לך בחינם את העטיפה כדי שתתרגל ואם אתה רוצה את השידרוגים הדברים המגניבים והתוספות אז תשלם... אני קורא לזה SHAREWARE חוץ מזה אני עדין מעדיף את TEAM FORTRESS 2
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים כמעט בלתי שחיק מרוב לאגים ובעיות התחברות. נקווה שלפחות אחרי הבטא ייפתרו כל הבעיות האלה.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים הם הולכים להשתמש בפרסומות בשביל להרוויח את הכסף לפי מה שהבנתי.קיבלתי KEY נוסף, הראשון ששולח לי לפרטי מקבל.עריכה:huhxd ביקש וקיבל. היה הפרש של שניות בינו לבין יואל ב.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים הם הולכים להשתמש בפרסומות בשביל להרוויח את הכסף לפי מה שהבנתי.קיבלתי KEY נוסף, הראשון ששולח לי לפרטי מקבל.עריכה:huhxd ביקש וקיבל. היה הפרש של שניות בינו לבין יואל ב.תעשה חיפוש Battlefunds
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים הבנתי שזה רק הכנסה נוספת, אבל עיקר ההכנסה היא מפרסומות.מה זה משנה מה ההכנסה ...אני אומר שאתה תצתרך לשלם בשביל לקבל דברים מתקדמים...בזמן שבמשחקים אחרים אתה קונה ואתה מקבל הכול, למשל קניתי את TF2 משהו כמו לפני איזה 3 שנים (לא זוכר בדיוק)ואני עדין מקבל שידרוגים ותוספים והכול כלול, אני לא צריך לשלם כסף בשביל לקבל נשק מיוחד...אז כמו שאמרתי זה סה"כ מודל עיסקי אחר...מעבר לזה אף פעם לא התלהבתי ממשחקי דפדן יותר מידי
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחר הביטא תעבור עידכון והגיבורים שלכם יתאפסוhttp://play.battlefield-heroes.com/forum/showthread.php?tid=7771
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.