פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אולי כל אחד יכתוב איך קוראים לדמות שלו, או ליוזר שאיתו הוא מתחבר (אני לא יודע איך מצטרפים לחבר, דרך השם דמות, או יוזר, אין לי מושג) ואז נוכל לשחק ביחד ולסבול מהלאגים ביחד
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מישהו פה צריך KEY? כי בדיוק שלחו לי עוד אחד לאימייל, בגלל שנרשמתי לפני איזה חודשיים, וגם לפני חודש ולפני חודש שלחו לי אחרי יומיים ושלחו לי עוד אחד שונה עכשיו. אז מי שצריך KEY שיכתוב פה ואני אשלח לו
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מישהו פה צריך KEY? כי בדיוק שלחו לי עוד אחד לאימייל, בגלל שנרשמתי לפני איזה חודשיים, וגם לפני חודש ולפני חודש שלחו לי אחרי יומיים ושלחו לי עוד אחד שונה עכשיו. אז מי שצריך KEY שיכתוב פה ואני אשלח לו אשמח מאוד אם תשלח לי.. אני מחכה כבר יותר מידי זמן
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים טוב הבנו שאתה מנהל האתר, חלאס.אני עוזר למי שאין KEY.מה זה משנה אן אני מנהל האתר?אני פירסמתי אותו פה כדי שלאחרים אוליי תהיה הזדמנות לקבל KEY.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים טוב שלחתי כבר את הKEY לsimonsix,מצטער, כי הוא שלח לי הודעה פרטית וקבילתי אותה במייל... אבל אם קיבלתי 2 KEY לאותו אימייל אני הולך להירשם לאימייל אחר ולנסות לקבל עוד ויש לי 3 דמויות אבל כרגע אני משפר אחת. אז קוראים לדמות DaNiEl3601
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אתה חייב להיכנס למשחק דרך הדפדפן. play.battlefield-heroes.com למעלה אתה מתחבר עם המייל והסיסמא, יוצר לעצמך דמות [HERO] ורק אז בצד שמאל למעלה תלחץ על Play now ותוכל לשחק
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים המשחק הולך להיות חינמי ?או שקונים cd-key פעם אחת לכל הזמןאו שזה כמו ב wow תשלום חודשי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.