עבור לתוכן

Battlefield Heroes - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הם עובדים לפי הציון שלך, תנסה להגיע ל 1300 במינימום אחרת מאוד קשה להתקדם.

יכול להיות שיש לך LAG בלי קשר ויכול להיות שהם שינו משהו ויש להם באגים :lol:

בכל מקרה צלף זה חרא, לא מבין איך אפשר להשאר כל הזמן באותו מקום ולחקות שמישהו יעבור :kopfpatsch:

ניסיתי לשחק הרגע וה LAG נוראי :'(

• תגובות 204
  • צפיות 21.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף שלחו לי מייל עם הקוד יווו איזה משחק פצצה

פורסם

המשחק ניהיה דפוק לאאללה בגלל הלאגים... אני לא יודע את מי להאשים כבר

פורסם
  • מחבר

אני יודע את מי :pissed: אפילו ה TEXAS HOLD EM של FACEBOOK לא עובד לי :pissed: ואנשים צריכים לעשות REFRESH בשביל לפתוח גוגל :pissed:

אין גבול לחוצפה של החברות האלה ואוד אחרי זה שואלים למה ישראלים לא קונים משחקים, משחקי רשת אי אפשר לשחק, שחקן יחיד ברוב המקרים לא שווה קניה ומשנה לשנה יש יותר ויותר משחקים שדורשים STEAM שגם חצי מהזמן לא נפתח :pissed:

פורסם

לי אין לאגים כ"כ...

אני משחק, חביב מאוד.

השם הוא fogrid.

פורסם

מישהו יכול לשלוח לי הזמנה?

פורסם

מישהו יכול לשלוח לי הזמנה?

אין הזמנות, אתה צריך להירשם באתר ולחכות שישלחו לך קוד.[br]פורסם בתאריך: 5.04.2009 בשעה 21:51:10

אני רגיל ליהיות צלף, COD4 ,COD2, CS וגם TF2 אני צלף ופה הכוונת זזה כמו תחת של דוגמנית בזמן הליכה... אני משחרר במישהו 4-5 כדורים עד שלבסוף יוצא ליפגוע בראש... עכשיו ניסיתי לשחק עם הSUPPORT או איך שלא קוראים לקלאס האמצעי, קניתי בזוקה, עליתי על גגה של הכנסיים וסיימתי עם SCORE של 12-0...

אנשים לא קולטים מאיפה נופלים עליהם פגזים... היו צריכים לקרוא לקלאס "ARTILRTY SUPPORT".... אגב רק לי יש לאגים עם הטנקים? למשל באו עלי 2 טנקים אז הצלחתי להרוס טנק אחד ונישאר לי בידיוק 1 AP של הטנק אז הטנק השני שנישאר ירא בי פגז, אני נסעתי קצת ויריתי בו פגז הוא התפוצץ ואז הטנק שלי ניזכר :lol:

ככה זה קורה תמיד יש איזה 10 שניות שהטנק ממשיך לתפקד אחרי שהוא כמעט מת....

נ.ב.-

מישהו יודע איך לקבל יותר VP וHP??? צריך יותר SCORE או יותר KILLS? או שבכלל צריך להתפלל לאלוהים?

לא ממש קשה לקבל VP, לפני העידכון המחירים של הנשקים היו פי 4~10 יותר גבוהים.

פורסם

השאלה היא איך מקבלים HP (הזה של הסקילים)

עד כמה שאני יודע שזה מגיע ברמות מסויימות

פורסם

מקבלים כשעולים רמות אבל לא בכל רמה, יש רמות קבועות שבהן אתה מקבל נקודה נוספת כשאתה מגיע אליהן.

פורסם

HP מקבלים יחידה אחת כל רמה זוגית

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטרף לדיון,

לפני שבועיים קיבלתי את ה KEY אבל לא הייתי בבית.

לפני שלושה ימים התקנתי והמשחק עצמו פצצה, המשחקיות מהנה, הגרפיקה מגניבה והסאונד אדיר.

אני כרגע רמה 10, אבל כמו שאמרו מעליי, יש המון לאגים, וזה דופק את ההנאה כי יש מצבים כל כך טובים שאתה בשוונג ומשיק מלא XP אבל יש לאגים ופתאום אתה מת.

וגם אצלי ואצל כל החברים שלי יש בעיה עם ה Texas Holdem בפייסבוק.

אבל תגידו לי, לפחות שזה יצא מבטא במקום להיכנס דרך הדפדפן שזה פחות נוח, EA יעשו שיהיה אפשר להיכנס עם EXE רגיל? כמו GUNBOUND או שטויות אחרות?

פורסם
  • מחבר

תנסה לעבור ספקית, זה לא בכולם ככה. גם אני באותו מצב, משחקים בקושי עובדים ו Texas Holdem בכלל לא נפתח :lol:

פורסם

אני עדיין מחכה לKEY שלי :-\

אם יש למישהו עוד אחד במקרה אני אשמח לקבל אותו.

פורסם

תנסה לעבור ספקית, זה לא בכולם ככה. גם אני באותו מצב, משחקים בקושי עובדים ו Texas Holdem בכלל לא נפתח :lol:

הקטע זה שיש לי 013 נטוויזן ובפועל הכל עובד לי תמיד סבבה, ואני תמיד רואה תגובות של אנשים על 012 ועל 014.

אז אני שוקל לעבור, אבל אני כרגע מחוייב עד אוגוסט, ואז אני או אעבור לאקספון אם יהיה להם חיבור ללא חייגן, או שאני אתמקח עם נטוויז'ן ואגרום לאותו מחיר + חבילת גיימר ללא תוספת תשלום.

אז כרגע אפילו אם לא הייתי בהתחייבות לא הייתה לי חלופה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

בזמן האחרון גם 013 חזרו להיות גרועים (גם אני איתם ויש לי בדיוק את אותם בעיות). אף אחד לא מדבר על זה כי אין לאנשים כוח יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים