עבור לתוכן

שאלה בנוגע לחומרה שנשפך עליה נוזל

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי מחשב שנרטב אני לא יודע בדיוק איזה חלקים נרטבו אז אני רוצה לחבר חלק חלק כדי לראות מה נפגם .

השאלה שלי במידה ואני שם במחשב תקין כרטיס מסך לדוגמא שנרטב והוא לא עובד האם זה יכול לפגוע/לקצר משהו במחשב התקין ?

תודה בכל אופן

פורסם

נרטב ממה ?

פורסם

הוא היה מחובר לחשמל בזמן שהוא נרטב?

פורסם

אם המחשב לא היה דולק באותו זמן וזה רק מים אז יבוש טוב יכול להעלים את הכל.

אם הוא היה דולק אז יכול להיות שהוא נשרף.

אם זה היה קפה או קולה אז אתה בצרות מסוג אחר של נקיון אבל גם זה אולי אפשר לנקות עם מטלית ספוגה במעט כוהל ואולי זה יעבוד. (עדיף כמה שיותר מוקדם לפני שזה מתייבש).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על ההיענות

וכן הוא היה דלוק ונשפך עליו קולה זה היה לפני שבוע אז אין מה לייבש הוא פשוט לא עובד

אני רוצה לדעת אם זה יכול לשרוף לי את המחשב התקין

או שיש לכם דרך יותר טובה לדעת אם החלקים שרופים

פורסם

קוקה קולה זה רע מאד.

זה גם מקצר, גם "אוכל מתכת" CORROSIVE וגם נשאר כמו

דבק אחרי שהתיבש.

להתחיל מלוח ספק ומעבד ולאט להוסיף כל פעם חלק אחר ללוח.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי אני אנסה :yelclap:

אבל רציתי לדעת אם אני ירכיב חלק חלק במחשב אחר האם יכול לקרות משהו ? (למחשב התקין )

פורסם

מי יודע ?

או שכן

או שלא ...........

פורסם

בגדול כן, יכול להיות שנוצר קצר באחד החלקים ואם תרכיב אותו על מחשב חדש הוא יקצר גם אותו.

פורסם

כמו שנאמר לפניי אם אתה מחבר את החלקים של המחשב שנטבלו בקולה למחשב אחר (תקין) אז אתה מסכן את המחשב התקין.

תקח את המחשב שנטבל בקולה ותפרק אותו לחלקים. תתצתייד במברשת שיניים (עדיף חדשה :)) ובכהל תעשייתי, נקרא IPA

תעבור לאט לאט על כל חלק וחלק ובכל מקום שאתה רואה סימנים של קולה מיובשת או קורוזיה (שכבה בצבע לבן-אפור) לנקות היטב עם מברשת טבולה בכהל.

את הספק יש לפתוח ולבצע את אותו הדבר.

לבצע את אותו הדבר עם החלק הפנימי של המארז.

לאחר מכן תתחיל להרכיב את המחשב כאשר בשלב ראשון תחבר ללוח האם רק ספק מעבד וכרטיס מסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים