פורסם 2009 במרץ 3016 שנים טוב אנשים תאמת לא קראתי את כל ה17 עמודיםאבל אני רק רציתי להגיד משהו ואולי כדאי שכולם יקראו את זהאני לא גר בארץ אבל איפה שאני גר (פנמה) גם ניסו להטיל כל מיני מגבלות מגוחכות על המהירויות הורדה וכל אלהאומנם לא בצורה כזאת ברוטלית וברורה כמו שעושות הספקיות בארץאצלנו החוזה שהיית חותם היה על מהירות מסוימת (נגיד 1MB) אבל בנוסף היתה לך מגבלה חודשית של נפח מותר להורדה (1MB היה בא עם 6GB חודשיים)ואחרי זה היו חותכים לך את המהירות ל64KBבצורה מסויימת זה היה נועד למנוע מאנשים להוריד קבציים מרשתות לא חוקיותאנשים פשוט התחילו לעזוב את הספק הזה בצורה מסיביתואחרי איזה 5-6 חודשים (את המכה הכלכלית לא מרגישים אחרי יום יומיים) לא היתה להם ברירה והם ביטלו את המגבלותלפי דעתי צריכים לעשות אותו דברשכולם יחליפו ספק בצורה מסיבית לאחד שלא חוסם (אני לא מכיר את הספקים בארץ) ושלא מחייבאחרי כמה חודשים אתם תראו שלא יהיה להם ברירה כי הם יפסידו הרבה לקוחותלפי דעתי זה יקרה יותר מהר מפה כי כמות האנשים המחוברים לאינטרנט בארץ הרבה יותר גבוהה מפנמה אז המכה תהיה יותר גדולהוגם אם הם לא יבטלו את המגבלות האלה תמיד אפשר לחזור אליהם.... אין מה להפסידובכלל מהירויות העלאה שהם מציעות ממש מגוחכות!!! כולם זה ככה?אנשים עם איזה 100MB הורדה ובקושי חצי MB העלאה.............בושה!!אני כולה עם 2MB הורדה ו1MB העלאה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים אבל עדיין לא בטוח שזה קשור לספק האינטרנט אתב יכול להיכנס ל TL ?אם כן אז התשובה ברורה
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מאמר על עיצוב תעבורת הרשת:http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3251143,00.html
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים לא גם אני לא יכול להכנסאבל זה שהאתר שלהם כרגע נפל לא קשור בכלל לזה שהספקיות אינטרנט עושות שייפינג בצורה כזאת ברורהובכל מקרה זה שהאתר שלהם למטה לא בהכרח קשור לטארקר (אני לא משתמש בTL)הטראקר יכול להיות למעלה והאתר למטהזה ממש לא קשור
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים לפי דעתי צריכים לעשות אותו דברשכולם יחליפו ספק בצורה מסיבית לאחד שלא חוסם (אני לא מכיר את הספקים בארץ) ושלא מחייבאחרי כמה חודשים אתם תראו שלא יהיה להם ברירה כי הם יפסידו הרבה לקוחותאתה מפספס את הנקודה - כל הספקים בארץ ללא יוצא מהכלל עושים את זה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים אתה מפספס את הנקודה - כל הספקים בארץ ללא יוצא מהכלל עושים את זה.\למעשה מה שהוא אמר קרה. 014 חסמו הכי מעט, הרבה עברו אליהם, אז במקום שהאחרות יבטלו את החסימה, עכשיו גם 014 חוסמת וכולם באותו בוץ.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים משיהו יודע אם זה יכול לפתור את הבעייה?http://www.bit-tech.net/news/bits/2009/03/27/pirate-bay-to-launch-vpn-service/1
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים אני לא מבין מה הולך איתכם, אבל אני מוריד במהירות המקס' ללא בעיות עם פורטים..
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים גם אצלי TL טס על מקסימום עם בזק-בינלאומי בחבילה של 1500/512 (לא גיימר) על תשתית של HOT
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים כרגע אין חסימה של ה Tracker ישר מתעדכן ומתחבר ל peers , אבל יש איזו חסימה וחלק מן החיבורים על0kb וחלק מוריד. ולוקח זמן עד שמגיע למהירות פחות או יותר סבירה . ברגע שמצפינים את החיבור(Hotspot Shield ) כל peer שאני מתחבר עליו שולח מידע ,ישר רואים קפיצת מהירות . אולי הם שינו קצת את טכניקת ההגבלה , שלא יהיה ברור שהם מגבילים ...
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים היום ? עכשיו ? תמיד ? איזה חבילה ? הכי כייף לזרוק דברים לאויר.מאז ומתמיד - 2500/256kbps (גם לא גיימר)
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים אתה מפספס את הנקודה - כל הספקים בארץ ללא יוצא מהכלל עושים את זה.אז זה בעיה רצינית.....אני לא ממש מבין בדברים האלה אבל אין איזה משרד להכנת האזרח או משהו כזה?כי בתכלס יש לי זכות לגלוש באיזה אתר שאני רוצה לא?וחוץ מזה טורנט לא משמש 100% להורדת קבצים פירטיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.