עבור לתוכן

מפרט לגימינג - 4.4K. יש צורך במסך.

Featured Replies

פורסם

איפה המעבד?

לשאילותיך:

-כעיקרון הUD3L אמור להיות הגרסה החדשה של DS3L...האם יש הבדל אני לא ממש יודע ולא מצאתי.

-הGTX יתאים ללוח אם. שים לב שלספק הכח שלך יש רק חיבור אחד של 6 פינים- כלומר אתה מחבר אותו לכרטיס מסך, ועוד חיבור של 6 פינים אמור להגיע כחלק מהבנדל של כרטיס המסך- גם אותו תחבר לכרטיס (ומצד שני לחיבורי המולקס הרגילים שיוצאים מהספק...אם יש לך שאלות לגביו תשאל בדיון שנפתח עבורו).

אני מציע לך לקחת ספק קורסאייר 550VX- גם ה450VX יחזיק אבל עדיף להשאיר קצת מרווח במידה ותרצה לשדרג קצת בעתיד.

-מומלץ להוסיף עוד מאוורר לשיפור זרימת האויר, אולם לא חייב.

-אם אני לא טועה, אם אתה קונה מערכת הפעלה אתה יכול להתקין אותה מספר פעמים בלבד. לכן אני ממליץ שתבדוק אצל קרוב משפחה/חבר אם אין לו במקרה שיוכל להביא לך.

-אין לדעת מה יהיה בעתיד. אם אתה תקח עכשיו Q שהוא חלש יחסית כמו Q6600- אני לא חושב שזה יביא לך יתרון בעתיד. דיון די מעמיק בין כפולי הליבה למרובעי הליבה אתה יכול לראות כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375896.0 .

-אם ה1066 עולים בערך כמו ה800, אתה יכול לקחת אותם.

-זמן תגובה ותכונות אחרות- http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/ כעיקרון אם המסך איכותי, זמן התגובה יהיה די נמוך (יש הבדל קטן מאוד בין שתיים לשמונה מילישניות). לבחירת מסך איכותי פנה לפורום "מסכי LCD".

-הספק יחזיק- אך כפי שאמרתי אני ממליץ לשדרג ל 550VX למקרה שתרצה לשדרג ולהוסיף מעט למחשב בעתיד הקרוב.

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

באמת, אין לי מושג לאן נעלם המעבד.

בכל אופן, הנה: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

ענית על כל השאלות, עזרת מאוד. תודה רק לא הבנתי משהו:

אם אני לא טועה, אם אתה קונה מערכת הפעלה אתה יכול להתקין אותה מספר פעמים בלבד. לכן אני ממליץ שתבדוק אצל קרוב משפחה/חבר אם אין לו במקרה שיוכל להביא לך.

למה התכוונת?

וגם תיקנתי:

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E

זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775)

מארזים Antec Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU)

ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

מקלדות Logitech Value/Deluxe Keyboard Black

עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black

רמקולים Dynamode DH-005 Stereo Headphones With Microphone

מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers

תוכנות Microsoft Windows Vista Windows Vista Home Premium Hebrew (With KSP New Computer Only)

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

מחיר 4255 ¤

כולל GTX 260 מנועה - 5155 שח......נו טוב ההורים יתפשרו.

אגבב, הצצתי בקישורים, עכשיו אני מבין מספיק לגבי ניגודיות וזמן תגובה, מספיק כדי לעשות את הבחירה הנכונה לגבי המסך וכדי לא להגרר לויכוח בין QUAD לC2D אשאר עם ה8400.

פורסם

זה תלוי אילו גרסאות...

יש גרסאות (OEM/RETAIL וכדומה) שאיתם ניתן להתקין רק מערכת הפעלה אחד כל פעם (אם לדוגמא יש לך 2 מחשבים, אתה יכול להתקין אותה רק במחשב אחד ולא יתן לך להשתמש כביכול באותו סריאל פעמיים), או לחילופין אתה יכול להתקין סה"כ את מערכת ההפעלה 3-5 פעמים (כלומר אם פירמטת והתקנת שוב...זה כבר 2). כל זה ממש לא בטוח, אני לא זוכר וכנראה שאני טועה. אני מציע לך לבדוק את זה בפורום "WINDOWS" (מצטער שאני שולח אותך ככה לכל מני פורומים, אני פשוט לא רוצה להטעות אותך).

הנה מספר דיונים העוסקים בנושא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306981.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325131.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368598.0

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372155.0

אגב, את הכרטיס נסה להזמין מראש כי כשהם יגיעו יש סיכוי שכבר לא ישאר...

פורסם
  • מחבר

זה בסדר גמור היום הרחבתי אופקים רבים ואתה בא רק מכוונה טובה וכל זה ואין לי מושג איך להודות למומחים כמוך שדבוקים למחשב כדי לעזור לרופפים כמוני.......

אז שוב תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 14.03.2009 בשעה 22:27:30

לגבי הכרטיס, אני מתכוון להתקשר כבר מחר. הבנתי שזו מציאה. פשוט היום שבת והם לא פתוחים מן המובן מאליו.......

ואני חיב לשאול משהו.....בטוח שאותו כרטיס יתן ביצועים טובים יותר מה4850 גם ללא OC.

ואם אני במת מתעקש לעשות OC. מה כרוך בזה - עוד קירור, משך חים קצר למעבד - עד כמה? או שכדי לוותר על OC.

פורסם

בנוגע לכרטיס:

GTX260 חזק מ HD4850. אין צורך לעשות בו OC אני הבאתי את זה רק בתור השוואה בינו לבין GTX260 216SP (הבדל די זניח).

הנה לדוגמא לינק, עם השוואות של כל מני כרטיסי מסך (תבחר משחק לדוגמא VGA Charts - Crysis ותראה את מספר הפריימים שכל כרטיס מציע בערך ברזולוציות שונות. אתה תראה שה GTX260 הרגיל תמיד מנצח HD4850 ולפעמים מתעלה על HD4870). תחפש עוד השוואות ברשת, לא חסר. http://www.guru3d.com/category/vga_charts/

בנוגע לOC למעבד- לוח האם די יגביל (ואחד שיתאים יותר לOC- כלומר מבוסס P45 יהיה יותר יקר) ומן הסתם הקירור יגביל. אם אתה רוצה לנסות לעשות OC עד נגיד סביבות ה3.4-3.6 ג'יגהרץ, ניתן לקחת קירור כמו AC FREEZER 7 PRO הוא אמור להחזיק ללא הרבה בעיות. אולם, אני לא יכול להבטיח תדר ספציפי אליו תגיע, שכן כל מערכת שונה מהשניה (וגם במערכות זהות לחלוטין, התדר הסופי ב OC ישתנה משום שזה תלוי בגורמים שלא תלויים בנו כגון איכות צ'יפסט/סיליקון וכדומה). כל עוד אתה לא מעלה יותר מדי מתח מזה שמצויין באתר של אינטל בנוגע לכל מעבד ומעבד- חייו לא אמורים להתקצר (לתדרים שציינתי בד"כ לא מעלים הרבה מתח אם בכלל). כרגע OC לא יתרום לך בהרבה- אולי פה ושם 2-3 פריימים גג. בעתיד זה יכול לעזור יותר כשיהיו משחקים כבדים יותר שידרשו כח עיבוד חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

או קי אז עכשיו אני די סגור על זה שOC לכ. מסך אני לא עושה.

בעצם שחושבים על זה אני די סגור על המפרט. אני מניח שאני יכול להתחדש לא?

עכשיו רק צריך תוכנית מגירה, כלומר למקרה כזה שהלכה האפשרות של הGTX ב900 שח. מה לעשות - לחזור לHD4850? (רק כתוכנית ב').

פורסם

כן...תוכל לחזור או ל HD4850 או 9800GTX תלוי מי זול יותר...

בנוגע לכרטיס מסך- אתה ממש לא צריך ותצטרך לעשות OC, אולם בכל זאת אם תרצה אתה תוכל כי קירור הסטוק שעליו מעולה לשם שינוי (לעומת כרטיסי ATI לדוגמא שבאים עם קירור סטוק) והכרטיס עצמו ידעו ביכולות הOC שלו ותוכל להקפיץ 3-4 פריימים ואף יותר במשחקים.

אז סה"כ המפרט טוב, נקווה שKSP לא יעשו לך בעיות.

מזל טוב ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על פינוי הזמן. במת תודה ולילה טוב.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי את הGTX!!! הם יתקשרו שיהיה במלאי. לגבי זה אני מסודר.

עכשיו יש לי רק שאלה האם כדאי לי להוריד ל 2GB זיכרון ולקחת XP, פשוט רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור על המפרט והביצועים ולצאת פה עם פחות עלות.......

אפשרי?

פורסם

אני לא הייתי ממליץ להוריד את הזיכרון ל2 ג'יגה גם אם תקח מערכת 32 ביט שמנצלת רק 3 ג'יגה ורבע בערך (XP או ויסטה, לא משנה- כמובן אם תתקין XP לא תוכל להדליק משחקים על הגדרות גרפיות מתקדמות יותר כגון DX10), זה עלול להגביל במשחקים כבדים מודרניים וכאלו שיצאו בעתיד הקרוב.

איך להוזיל את המפרט...אני חושב שיש מספר דרכים:

-זיכרון תקח של OCZ ותחסוך 40 שקלים.

-ספק כח למרות שאני הייתי ממליץ להשאיר רזרבות, אתה יכול להוריד חזרה ל 450VX.

-ניתן לרדת במעבד ל E7400.

-בדקת האם המסך שאתה לוקח איכותי?

-למרות שלא תחסוך פה, ניתן לקחת כונן קשיח 500 ג'יגה- הוא משתלם יותר מה 320, למרות שה320 נראה הרבה...הוא לא.

-תבדוק אם תוכל להשיג מערכת הפעלה מאנשים שאתה מכיר, יחסוך המון כסף. כנ"ל לגבי ציוד היקפי (אולי יש לך מהמחשב הנוכחי וכדומה..).

-אתה מוזמן לשאול אם ספק כמו אנרמקס טומהאוק 450 או HEC 500 יוכלו להחזיק את המערכת, במידה וכן אתה תוכל לחסוך כמה עשרות שקלים נוספים.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי בהתחלה שהספק הראשוני ה450VX יעשו את העבודה. למרות זאת, הציעו לי פה לקחת את ה550 ואט. שאלתי חברים, ביררתי באשכול ספקים ובכרטיסי מסך ואני נע בין 2 עובדות לא מבוססות: GTX260 צריך 550 או 450. בכל זאת, הוא נחשב כרטיס כזה HIGH END.

לגבי זכרונות אכן, אוריד לOCZ ואשאר ב 4GB וויסטה. חשוב לי לחסוך כל שקל. רק שאלה........האם המערכת שבחרתי במפרט (עמוד קודם מפרט אחרון) זה 64 BIT או 32? לא כתוב באתר של KSP.

לגבי הקשיח........אני ממש יכול להתפק ב 320 זה מעל ומעבר לשימושים של אדם אחד. אני לא מבין מה כזה חזק ב 500GB. תוכל להסביר??? בכל זאת אני במגמת חסכון.......כמה שיותר!

מעבד.............נראה לי יוריד בביצועים. יש שיפור של 20% מ E7400.

אז מה מציע?

פורסם

קצת הגזמת בנוגע ל E7400...איני חושב שיש הבדל כ"כ גדול בינו לבין E8400. אבל בכל זאת, גם E8400 מעבד מאוד משתלם.

בנוגע לספק לכרטיס, אם אתה תראה בפורום ספקים ומארזים יש המון אנשים עם 450 ומריצים מערכות כבדות הכוללות HD4870/GTX260. ספקים איכותיים כמו קורסאייר ואנרמקס אמור לשאת את העומס ללא הרבה בעיות.

איני יודע איזה מערכת הפעלה שמת כי לא רשום. כשתדבר איתם תבקש איזו שתרצה.

כונן 500 ג'יגה הוא פשוט משתלם, גם ה320 משתלם אבל מעט פחות. כלומר אתה לא מוסיף פה הרבה כסף ומקבל הרבה יותר נפח. כעיקרון אם אתה רוצה לחסוך כל שקל ומספיק לך 320 ג'יגה, לך עליו.

ניתן גם לקחת מארז קולרמסטר 590 ותחסוך 15 שקל אם אני זוכר נכון (רק חבל שאני לא יודע איפה כפתור הריסטארט שם חח).

אגב, כשאתה קונה את המחשב תבקש מהם שיביאו לך את כל הקופסאות/מערכת הפעלה/באנדלים/וחוברות שיש לכל חלק וחלק. שלא יקחו כלום לעצמם.

פורסם

הנה ההצעה שלי עם מספר הסברים

מעבד:

Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Penryn OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤664

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤109

לוח אם:

Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤489

מארז:

Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤313

ספק כוח:

PCPOWER&COOLING PPCS500 Silencer 500W 35A @ 12V Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤412

זיכרון:

A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤312

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤345

מקלדת:

LOGITECH Deluxe Keyboard Black - OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤39

עכבר פרו-גיימינג:

Razer Gaming Mouse - Krait

כמות: 1 - מחיר: ¤199

מסך:

Samsung 22" Wide 2233BW 2MS DVI

כמות: 1 - מחיר: ¤960

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ¤75

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ¤0

תוכנות:

Microsoft Windows XP Home Edition SP3 - Hebrew Version - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ¤466

סה"כ: ¤4383

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤4296

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/wnygb724

הספק מאוד משתלם למחיר ועם עוצמה שלא תהווה בעיה לשדרוג בעתיד , מארז טוב ונוח עם אופציה לשדרוג של עד 2 מאווררים נוספים , זיכרון פשוט וטוב , דיסק קשיח של 500 (עדיף מאשר ה 320 , לא תשים לב איך יגמר לך המקום) , לוח אם טוב , מעבד טוב עם המהרה מהחנות שיתן לך ביצועים מעולים , עכבר למשחקים עם מקלדת פשוטה ומערכת XP , אפשר לקחת VISTA במקרה הצורך ...

פורסם
  • מחבר

בכל זאת, אני חושב שאלך על הE8400 ואקח VISTA. אני עושה שינוים של הרגע האחרון אבל לא בקנה מידה כזה. בעצם די שינית כל חלק......

Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB

לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E

זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II

כרטיס מסך GTX260 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936

צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA

ציוד רשתות

מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Alpine 7 Pro (s775)

מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU)

ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

מקלדות Logitech Value/Deluxe Keyboard Black

עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black

מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות 225D 22'' LCD 5ms DVI + Speakers

תוכנות Microsoft Windows Vista Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew (With KSP New Computer Only)

מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל

מחיר 4390 ¤ + GTX260 (נועה מחשבים) = 5290.

בכל אופן, אפשר לאמר שאני סגור על מחשב וברביעי יש לי פצצת משחקים (בהתאם לתקציב כמובן...) רק על מה שסימנתי באדום, שזה דברים די שוליים, אני עוד לא סגור. יש כמובן דברים לא כל כך שוליים שהוצעו לי על "רגל אחת" ככה שאשמח להמשיך להתייעץ........אם זה בסדר.....

אז, לגבי ציוד רשתות, לא בטוח שזה יכלל בסוף, אבל עכשיו אבא רוצה גם ראוטר כי יש שני מחשבים, אז שיהיה אינטרנט אלחוטי. אני לא מת על זה אבל עד שאשכנע אותו אני צריך להכין זאת ואני לא יודע בכלל מה לבחור, אז אשמח להצעות.

דבר שני, לגבי קירור נוסף. אני לא מתכוון לעשות OC ואני לא יודע אם הקירור שבחרתי מחליף את הסטוק או סתם עוד מאוורר (מה שאני כן צריך).

אז....קירור למעבד אני לא צריך אבל האם אפשר לקבל הצעות למאוור שלא יעשה רעש רב?

לגבי מארז הוצע לי לחליף לCM590. לא אכפת לי, נראה לי גם נחמד, רק אשמח לעוד הצעות למארז גיימינג קריר ושקט ברמה סבירה שהוא גם נאה חיצונית ונכנס בתקציב....

ספק, כמו שאתם רואים, החלטי לקחת בסוף את ה 550 ככה שאוריד עוד דאגה מהלב ויתאים לשדרוג עתידי......... עז עזבו.....

ואחרונים חבובים, בעלי חשיבות נחותה ביותר, המקלדת והעכבר. אין לי מושג מה לעשות. אין לי תקציב אז אין מה להשקיע. רק מבקש מקלדת עם אפשרויות של אינטרנט ווליום למעלה (מעל הFים). ועכבר שלא יהיה קטן מידי כך שהיד תכסה אותו ולא אוכל לשחק נורמאלי.

עכשיו אם שמתם לב, בכותרת זה 4.4K אבל בגלל שהכנסתי WINDOWS ושיניתי קצת, התקציב הוא גג 5.3K ללא חריגה.

ולא, לצערי אין לי מכר או קרוב כלשהו שיש לי האפשרות להתקין WIN חוקי ממנו. לא נורא תמיד יש פעם ראשונה.

וסליחה שאני מתרתר ומתרתר אני חייב ליהיות סגור על מה שאני בוחר. כזה אני...........................................................!

תודה, עידן.

פורסם

העיקר שתרגיש טוב עם הקניה, מפרט טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים