עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר להתקנת ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לפני שאני מתקין ויסטה:

קודם כל, ראיתי שיש את גרסת OEM וגרסת RETAIL, אני יודע שה-OEM זה גרסה שמתקינים אותה על מחשבים חדשים ואפשר להתקין אותה רק על פעם אחת וה-RETAIL אפשר להתקין אותו בכמה מחשבים, אבל זה לא מה שמפריע לי, השאלה שלי היא האם יש הבדלים מורגשים בין ה-RETAIL ל-OEM מבחינת ביצועים, מהירות,מראה וכל השאר..

בנוסף רציתי לשאול אותכם איך לדעתכם VISTA ULTIMATE ירוץ אצלי בכללי והאם להתקין 32 ביט או 64 ביט (מבחינת הזיכרון אני לא חושב שאני צריך 64 אבל אמרו לי שבכללי מבחינת הביצועים זה משפר מאוד, וד"א ראיתי בדביק את ומצאתי שם דברים ישנים שתוכנות לא תומכות ב64 וראיתי כאלה נושאים אבל הם מ2005 xD, ורציתי לדעת מה קורה עכשיו מבחינת התוכנות(ICQ FIREFOX CHROME ותוכנות כאלה ואחרות, אני לא מתכוון לעריכה וכאלה דברים כבדים..) ומבחינת המשחקים החדשים לפי מה שהבנתי הם תומכים, ועוד דבר אחרון האם בכללי יש עדיין תוכנות ומשחקים שלא תומכות בכלל בויסטה 64 ביט?

טוב לדעתי חפרתי מספיק והנה המפרט שלי:

Intel Core 2 Dou E6550

2GB RAM

8500GT

250GB HD

וזהו בערך קניתי אותו לפני 5 חודשים בערך וקיבלתי הכל מקורי ורשום בדרייברים תומך וויסט ובלוח אם וכל השטויות האלה..

אז מה אתם אומרים? להתקין 64 או 32?,ד"א ראיתי שה64 שוקל באיזה 1GB יותר..

וגם על השאלה הראשונה בביצועים על הOEM והRETAIL אשמח עם תענו לי על כל זה..

תודה לכולם!

פורסם

אין שום הבדל בין הריטייל ל OEM זה אותו DVD,כמו כל הויסטות זה לא שלאולטימייט ולבייסיק זה דיסק שונה,זה משתנה ברגע שאתה מכניס את הסיריאל.

לגבי ביצועים אין שום הבדל!

לגבי הביטים:

אם אתה לא מתכנן להוסיף עוד זיכרון לך על 32 אם כן(ואני ממליץ כי עובד הרבה יותא טוב) תתקין 64...

עוד שאלות?:P

פורסם
  • מחבר

אין שום הבדל בין הריטייל ל OEM זה אותו DVD,כמו כל הויסטות זה לא שלאולטימייט ולבייסיק זה דיסק שונה,זה משתנה ברגע שאתה מכניס את הסיריאל.

לגבי ביצועים אין שום הבדל!

לגבי הביטים:

אם אתה לא מתכנן להוסיף עוד זיכרון לך על 32 אם כן(ואני ממליץ כי עובד הרבה יותא טוב) תתקין 64...

עוד שאלות?:P

זהו בערך, תודה רבה על התשובה, בזמן הקרוב אני לא חושב שאני יוסיף זכרון, אולי בהזדמנות שהיהיה לי כסף אני ישדרג את הכרטיס מסך וזיכרון אבל בנתיים לא נראה לי..

אז אני חושב שאני אלך על ה32 ביט, נשמע לי פחות מסובך, אני לא רץ לפרמט ולהתקין עכשיו, אז אני אשמח לשמוע עוד כמה תגובות.. תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים