פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטהלהישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב ניידהאם זה חוקי? ואפשרי ?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אם יש לך רישיון Retail אז אפשר עד 3 מחשביםאם יש לך רישיון OEM לא99% שיש לך רישיון OEM
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אם יש לך מחשב נייד, אני ארשה לעצמי להניח שיש אפשרות סבירה שאתה סטודנט.אם זה המקרה, יכול להיות שאפשר להשיג ווינדוז חוקי לחלוטין דרך המוסד בו אתה לומד (בטכניון למשל אפשר).
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר אם יש לך רישיון Retail אז אפשר עד 3 מחשביםאם יש לך רישיון OEM לא99% שיש לך רישיון OEMנכון :-[ יש לי OEM....מה אז אם אני אתקין ויסטה נוספת ( מחשב נייד שלי שנירכש באופן פרטי)גם במחשב הנייח שלי - זה לא חוקי ?זה לא יתן לי להתקין את המחשב?ביזמנו לפני כמה שנים נידמה לי שעשיתי את זה עם XP וזה היה מותר....וחוקי....לא?
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים אם יש לך רישיון Retail אז אפשר עד 3 מחשביםאם יש לך רישיון OEM לא99% שיש לך רישיון OEMשטויותלמעט אם יש לך LICENSSE GROUP (שהיא תת משפחה ב-OPEN LICENSSE) עותק של מערכת הפעלה הוא למחשב אחד, נקודה.אין בכלל קשר אם זה OEM או RETAIL וההבדל הוא ש-OEM ניתן להתקין אך ורק על מחשב חדש לבוני מערכות והוא אינו ניתן למכירה.רישיון RETAIL הוא FREE INSTALLING כלומר שניתן להתקינו במחשב חדש ובמחשב ישן ( לא בו שמנית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.