עבור לתוכן

התחברות אלחוטית מאובטחת דרך VISTA נכשלת עם EDIMAX BR-6204Wg

Featured Replies

פורסם

היי אנשים :D

אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA.

כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם.

מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ? :silly:

פורסם

לי הנתב הזה עובד ללא בעיות עם Vista ו-WPA2.

בהנחה שהגדרת את ההצפנה כמו שצריך (בגדול Vista אמור לדאוג לזה לבד, אתה רק מכניס את המפתח), הייתי אומר לנסות להוריד דרייבר חדש לכרטיס הרשת של הנייד.

פורסם

היי אנשים :D

אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA.

כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם.

מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ? :silly:

לא יזיק גם לבדוק שיש לך על הנתב את הקושחה האחרונה והמעודכנת ביותר.

פורסם

לא יזיק גם לבדוק שיש לך על הנתב את הקושחה האחרונה והמעודכנת ביותר.

דווקא כן יזיק. הקושחות האחרונות של הדגם הזה בעייתיות במיוחד. 1.55 הכי טובה. יש אותה להורדה פה בפורום באחת ההודעות שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות המושקעות אנשים...

הצלחתי עם WPA2 אבל משום מה רק אם אני לא עושה MAC FILTERING.... די מוזר :silly מעדיף דווקא הפוך...

אתמול בצהריים קרה דבר מעניין.. פתאום הוא לא נותן להיכנס לאף אתר אינטרנט אפילו שהוא מראה לי שהמחשב מחובר לרשת... יש לציין שלא עדכנתי קושחה ולא עדכנתי דרייבר לכ. רשת בנייד.

מה הצעדים שאני צריך לעשות כדי גם להחזיר את האינטרנט וגם כדי שה- MAC FILTERING יעבוד ?

תודה !

פורסם

עצה שלי: תעזוב את ה-MAC Filtering, זה לא טוב לכלום, ותישאר עם ה-WPA2.

יכול להיות שהנתב לא מושך IP או DNS כמו שצריך מהמודם. נסה לאפס את הנתב והמודם ע"י הוצאה מהחשמל. אם יש חייגן בנתב, וודא שהוא מוגדר היטב. לאחר מכן בדוק ב-System Status בנתב את ה-Internet Connection ותוודא שהנתב מחובר ויש לו IP תקני.

פורסם
  • מחבר

איך אני מוודא את זה והאם בכל זאת חלק מן הבעיה זה אכן שדרוג FIRMWARE ?

תודה מראש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים