עבור לתוכן

טאבלט במקום מחברת?

Featured Replies

פורסם

זה נשמע אידיוטי אבל צריך לקבל אישור מהמרצה מהדיקן פקולטה וגם מדיקן טכניון בשביל שתוכל לצלם הרצאות.

שמעתי על בחורציק אחד שצילם מרצה ללא רשות... ועכשיו לא יכול להיכנס לשום מוסד לימודי שנתיים בגלל זה.... תברר קודם עדיף...

• תגובות 32
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשמע שאתה בגובה של 2.6 סנטימטר עם העט המיוחד אז זה מבטל את פונקציית המגע וכך אתה יכול לכתוב ללא שהיד שלך תפריע במהלך הכתיבה

תזכור שמדובר על tx2 ולא על tx2500 שהוא דגם ישן יותר

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4741

פורסם
  • מחבר

לא רואה ממש סיבה להשתמש בmathtype, כי יש בWord 2007 אפשרות ממש טובה לעבודה עם משוואות, כמעט כמו הmathtype. בנוגע לצילום הרצאות, אין עם זה שום בעיה, כל עוד אתה לא מפרסם את זה, לפחות זה מה שאני יודע. בכל מקרה הקלדה הרבה פחות נוחה לי, במיוחד בגלל ש95% מהקורסים שלי הם "מתמטיקה טהורה", כלומר לפעמים אפילו להעתיק מהלוח לדף לוקח זמן בלתי מבוטל, לכן אני חשבתי על פתרון הטאבלט.

פורסם

בהצלחה בהמשך הדרך גיל

אם אתה רואה לנכון תקנה את הtx2 ולא את הtx2500 שהוא די נחות לעומת הtx2 אני ממליץ לברר בחול הוא יעלה לך 1000 דולר שזה כ 4000 שקל וזה מצויין לפי דעתי למה שהוא נותן

אם יש לך מעט זמן ממליץ לחכות לwindows 7 לכשיצא

פורסם
  • מחבר

תודה בני :) כבר עובד עם ווינדוס 7, הבטא... מערכת הפעלה נהדרת.

כיוון שאני ממש מוגבל בתקציב, ולכן גם בטח לא אגיע לחו"ל בזמן הקרוב, אני לא חושב שיש לי אפשרות לקנות אף אחד מהניידים הנ"ל, התקציב שלי הוא 3000 ש"ח, שזה אומר או Gigabyte M912, או משהו יד-שניה.

שוב תודה

פורסם

מדהים, פשוט מדהים על אילו פתרונות יצירתיים, יקרים ומסורבלים אנשים יחשבו רק כדי לא לפתח משמעת עצמית של כתיבה במחברת מסודרת.

:smile1:

פורסם

מדהים, פשוט מדהים על אילו פתרונות יצירתיים, יקרים ומסורבלים אנשים יחשבו רק כדי לא לפתח משמעת עצמית של כתיבה במחברת מסודרת.

:smile1:

:hizuk:

פורסם

אני מבין שבמחברת המסודרת שלך אפשר לעשות חיפוש, ללחוץ על קישוריות אינטרנט, להוסיף תמונות וכו?

פורסם
  • מחבר

יאפ... המחברת קסם שלו גם כנראה יודעת להוריד חצי עמוד שורה, כי המרצה נזכר במשהו שהוא שכח, והחליט שבגלל שיש לו לוח מחיק והוא יכול להוסיף בקלות, זה יהיה מסודר אצלנו במחברת (תופתעו אבל זה קורה כל יום כמעט), ואז המחברת שלי נראת כמו לוח של נחשים וסולמות, עם חצים ובלאגן.

פורסם

תקראו לי מוזר אבל המחברות שלי מסודרות גם בלי טאבלט...

תקראו לי עוד יותר מוזר אבל כשניסיתי טאבלטמצאתי דרכים להתברבר עם עצמי (החל משולה מוקשים וכלה בסרטים ופרקי סדרות)

הדבר האחרון שאתה צריך בהרצאה שבאמת לא מעניינת אותך זה מחשב שאיתו אתה יכול לברוח מההרצאה ולהראות עסוק בו"ז....

פורסם

מצחיקים אותי הסטודנטים שחושבים שהם ישתמשו במחשב באמצע הרצאה למשהו אחר חוץ מלכתוב פוסטים ב HWZONE או להשלים כמה פרקים של איש משפחה... :lol:

פורסם
  • מחבר

מצחיקים אותי האנשים שלא יכולים לתרום לפוסט אבל בכל זאת כותבים בו, עוד יותר מצחיקים אותי האנשים ששכחו שהם כבר לא בבי"ס יסודי, אם ההרצאה לא מעניינת אותי אני לא אבוא, ואם אני אבוא ואשתעמם אני אשחק בפלאפון או כל דבר אחר, טאבלט זה לא מה שיפריע לי ללמוד.

שוב אני מזכיר שזהו פורום של HWzone ולא יעוץ לימודים, אם הייתי שואל לאיזה לפטופ יש תצוגה יותר טובה הייתם מספרים לי שלראות הרבה סרטים פוגע בראיה ומבזבז זמן? לא, נכון? אז אני מאוד מבקש מכל הילדים לחפש פוסט אחר בשביל לתרום את ה"ידע הנרחב" שלהם.

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

מצחיקים אותי הסטודנטים שחושבים שהם ישתמשו במחשב באמצע הרצאה למשהו אחר חוץ מלכתוב פוסטים ב HWZONE או להשלים כמה פרקים של איש משפחה... :lol:

אני משתמשת קבוע בלפטופ בהרצאות. שיפר לי את הסדר והריכוז מאד.

לגבי טאבלט, אני לא בטוחה עד כמה זה ישפר את חווית השימוש במקרה שלך. אני בדר"כ מקלידה ולא נזקקת למשוואות/ציורים באמצע ולכן זה מאד משפר את קצב הכתיבה ומוריד מתח מהמפרקים (לפני שהתחלתי להשתמש בנייד בשיעורים היו לי כאבים נוראיים בידיים אחרי ימים של 8-9 שעות). היתה תקופה שהשתמשתי בטאבלט בלימודים לשיעורים מתמטיים באופיים שלא התאימו להקלדה בלבד. אני עשיתי שילוב של הקלדה עם כתיבה ביד של נוסחאות/ציורים וזה עובד לא רע עם OneNote כשמתרגלים.

אם אתה לא מתכנן להקליד אלא רק לכתוב ביד, הקצב וחווית הכתיבה יהיו זהים וההבדל היחיד יהיה שזה יאפשר קצת יותר סדר במקרה שהמרצה מתחרט/ משנה/ מוסיף דברים באמצע. לדעתי ההבדל הזה לא שווה את ההוצאה הכספית ואם זו המטרה הייתי מעדיפה פשוט מחברת פשוטה.

גם אם אתה כן מתכנן להקליד, קח בחשבון שטאבלט כמו ה-Gigabyte M912 נותן מקלדת די מצומקת.

פורסם
  • מחבר

תודה tgolin, כמעט כל הקורסים שלי הם מתמטיים לחלוטין, מה שבין היתר אומר הרבה גרפים וציורים בהמון צבעים וכאלה, זאת עוד סיבה שטאבלט יעזור לי מאוד, כי גרפים mpale יצייר בשבילי (גם 3/4 מימדים), וגם יש לא מלאי בלתי מוגבל (כמעט) של צבעים (אני לא מסוגל להשתמש ביותר מ2 צבעים, זה מה שקורה שמדלגים על גן ובי"ס ומתחילים ללמוד רק בטכניון).

שוב תודה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים