עבור לתוכן

קצב יואשם באונס

Featured Replies

פורסם

אז תן לי לחדד קצת את העניין, אם מישהו מנסה לסחוט אותך סימן שיש דברים מאחורי הסחיטה, אך אחד לא ינסה לסחוט אותך אם יש לך שיער בלונדיני.

ואם אתה נשיא מדינה, ומתנהל בכבוד לסובבים אותך לעולם לא תגיע לסיטואצייה כזאת, וכבר ציינתי זאת בתגובתי הראשונה.

וזאת מבלי להזכיר את העובדה שהיו 6 נשים נוספות שהתלננו על מעשים דומים מצידו של הנשיא. שאין קשר ביניהם ובגילים שונים.

אתה באמת ובתמים מאמין שהיתה קונספירצייה שכללה, מספר רב של נשים + היעץ המישפטי, ופרקליט המדינה, והמשטרה על מנת לסלקו מתפקידו ?.

לכן אמרתי כבר שלא משנה אם היו דברים או לא, שאתה מגיע למקום כזה כנשיא אומר דרשני.

אתה פחדן בן פחדן שלא מסוגל לענות למהות העניין ומתחמק מהשאלה בצורה בוטה.

• תגובות 107
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם מטאטאו - אתם תשתקו - זה מהציבור שלכם - שהרב שלך סותם לכם את הפה !

את הדיקטטורה שלך תשמור בשביל הקהל שלך , אסור לציבור בשום פנים ואופן לשתוק - קצב היה איש ציבור והוא חייב דין וחשבון ציבורי , לא רוצה לתת דין וחשבון ציבורי - להתפטר ומיד בלי שום זכויות עד למשפט !

לא טרחתי לקרוא את ההמשך, רק עצוב לי שאתה יורד לקווים אישיים, מסיק מסקנות שגויות

טוב, את חוסר הבגרות שלך אני בבירור לא אנסה למלא, להית'

פורסם

שני שופטים מסתובים ומטילים בפארק , פתאום ניגשת לאחד מהם אישה אחת ועושה לו סצינה של צעקות ורעש וטוענת ש :" הכלב שלך נשך אותי ונפלתי וניגרם לי נזק !" אומר לה השופט המואשם :" קחי 2000 שח' וינסגור את העיניין " אומרת לו האישה :"סגרנו!" השופט מוציא פנקס צ'קים ומשלם , האישה הולכת , אומר לו החבר השופט השני :" אבל אתה אין לך כלב ובכלל לא ראית אותה ליפני כן !" אומר לו השופט ששילם :" כן , אבל לך תדע , היא עלולה לתבוע אותי בכל זאת ומי יודע עם איזה שופט אני אפול ?!"

שופטים שופטים ע"פ בסיס הראיות שמגישים לפניהם ולא על פי הצדק .

בעת פרוץ המקרה/ארוע על קצב היה להגיע לתקשורת ולענות על כל השאלות ולחשוף את עצמו - אין לו זכות לשמור דברים בסוד ובטח דברים שקשורים לאופן עשייתו את התפקיד , אם הבוס בעבודה שואל אותך שאלה שקשורה בביצוע העבודה שלך ואתה לא עונה - אתה מפוטר , לי לא נשמע הגיוני שעובד יסתיר מידע מהבוס שלו והציבור הוא הבוס של ניבחריו ( זוכרים אולמרט :" אני עובד אצלכם " ) - הציבור חייב לקחת אחראיות ולדרוש את מה שמגיע לו קרי דין וחשבון !

ממשל תקין - ניקנה בלקיחת אחראיות .

אני מסכים שבתיאוריה כך זה אמור להיות רק על בסיס ראייתי, רק שבחיים זה לא עובד כך (וטוב שכך)

במקרה הזה הבעיה היא הדעה שהשתרשה אצל כולם בעיקבות החשיפה התקשורתית שמטה את שיפוטם ודי מונעת אפשרות משפט ניטרלי

באופן אישי, אני לא חושב שקצב אנס מישהי יתכן והוא השתמש ביחסי מרות (כהגדרת החוק) מה שבטוח שהוא בגד באישתו עם כמה מהבנות.

פורסם

מטאטאו אל תקח את זה אישית , יכול להיות שהייתי קצת קשה - אני מצטער על כך .

יחד עם זאת , כיצד אתה יכול להגיד לציבור לשתוק ?

מהיכן הבאת את המשפט הזה ?

האם זה לא נשמע לך פרובוקטיבי ?

אני אוציא את הבוטות המתגובה שלי אבל עדיין הפרובוקציה שעוררת קיימת .

( ומלבד זה אתה עדיין חייב לי תשובה בתרד דת ואמונה - חחח , ואל תשאל אותי מהיא כי זה עלייך . )

פורסם

אתה פחדן בן פחדן שלא מסוגל לענות למהות העניין ומתחמק מהשאלה בצורה בוטה.

ראשית, תגובה כזאת אינה ראויה מפיו של מנהל ראשי.

שנית, מאיזה שאלה בדיוק אני מנסה להתחמק ?.

שלישית, עד כמה שאני מבין לא ירדת לסוף דעתי. ואם כן תקרא שוב את תגובותי ותווכך שלא רק שלא התחמקתי מהמהות, אלא אתה הוא זה שמתחמק.

אז תקרא שוב בעיון את תגובותי ותחזור להגיב לעניין.

ושיהיה לך יום נעים.

פורסם

סליחה, בוא נניח לרגע שהוא דובר אמת.

בוא נניח שמישהי באמת ניסתה לסחוט אותו, אחרי שלא היה ביניהם כלום אבל בגלל שהוא לא קיבל אותה לעבודה היא החליטה לנקום.

נניח, מה אכפת לך.

אתה הולך עם זה לממונה עליך ומדווח לו על המקרה.

בשלב הבא - אתה פתאום מוצא את עצמך מואשם באונס, כאילו שאותו ממונה עליך פשוט התעלם ממך, הלך לבחורה שניסתה לסחוט אותך ופשוט מאמין לשקרים שלה (תזכור, אנחנו מניחים פה שזאת המציאות כפי שהיא קרתה).

מה היית עושה במקומו?

אני מזכיר לך שניסו לסחוט אותך ואיימו שיפיצו עליך שקר נוראי (אונס!) שמעולם לא קרה (!).

אתה דיווחת על זה ובמקום שיבדקו את הבחורה שניסתה לסחוט אותך, פשוט האמינו לה והפכו אותך לאנס אכזרי.

מה היית עושה?

מה-אתה-היית-עושה-במקרה-כזה-שמישהי-היתה-מעלילה-עליך-עלילת-דם-שיקרית-לחלוטין-?

שוב,-בהנחה-שאכן-מדובר-בשקר-מוחלט.

משחקים-במשחק-ה"כאילו"

מה-אכפת-לך

זרום

מה-היית-עושה?

פורסם

תרשה לי להתערב בינך ובין עצמך בויכוח הפנימי הזה .

אני הייתי הולך לתוכנית פגוש את העיתונות ואומר להם רבותי אני מוכן לענות על כל שאלה שיש לכם , בבקשה .

פורסם

מטאטאו אל תקח את זה אישית , יכול להיות שהייתי קצת קשה - אני מצטער על כך .

יחד עם זאת , כיצד אתה יכול להגיד לציבור לשתוק ?

מהיכן הבאת את המשפט הזה ?

האם זה לא נשמע לך פרובוקטיבי ?

אני אוציא את הבוטות המתגובה שלי אבל עדיין הפרובוקציה שעוררת קיימת .

( ומלבד זה אתה עדיין חייב לי תשובה בתרד דת ואמונה - חחח , ואל תשאל אותי מהיא כי זה עלייך . )

ככה אני אוהב אותך

לא זכורה לי השאלה חחחח, משהו מדף 100 או לפני אפילו

בכל אופו, אני לא אומר שהציבור צריך לשתוק, מה שאני אומר, זה שהציבור צריך לדבר כשהוא יודע

משפט זהו דבר מיוחד, במידה והציבור היה נחשף לחומר ולראיות במשפט, היה זכותו המלאה להביע דעה

אבל בתכלס, אתה לדוגמא, אתה דנת אותו לדין, לא איכפת לי כרגע מה הוא עשה, מניין לך שהוא עשה מה שעשה?

פורסם

לא

מפני שלצורך האשמה המשטרה עובדת עם משרד התובע שבודק את מה שניקרא ראיה , ראיה זו הוכחה קבילה בבית המשפט ועדות של אדם אחד איננה נחשבת כראיה ( אני מודה שדיניי ראיות הן מהנושאים המסובכים יותר של המשפט אבל זה ברור שבדך כלל עדות של אדם אחד שאיננה מסתמכת על עדויות נוספות ו / או ראיות נוספות / נסיבתיות ( כגון מז"פ ) איננה יכולה להחשב כראיה ולפיכך איננה יכולה לשמש כעילה לפתיחת הליך פלילי להלן תהליך בו האדם עומד למשפט ומולו התובעת היא המדינה אבל אולי יוכל להביא את הנושא לדיון בבית משפט בתביעה אזרחית ויהיה כפוף לתהליך שימוע או מה שניקרא משפט מקדים שבו בודקים את טענת התובע מה שלא נעשה כאן כלומר המדינה היא תהיה התובעת של קצב כך שעלינו להבין מכך שיש יותר מעדות אחת נגדו ) כך שכניראה יש יותר מעדות אחת נגדו .

אני לא יודע אם יצא לך להתחכך קצת עם החוק, אבל זה ממש לא ככה, דבר ראשון שאישה מתלוננת על אונס עוצרים את הבחור, לא משנה עשה או לא עשה,

את זה הם בודקים שהוא במעצר, וראיתי מקרה על אישה שהתלוננה שבעלה אנס אותה, הוא טען שלא, לך תוכיח...

סתם לפתיחת עיניים אולי כידאי לך לבקר בבית משפט(לא על ספסל הנאשמים חלילה ;) ) ולראות מה מתחולל שם, אני אומר לך אתה תשמע סיפורים שאתה לא תאמין...

פורסם

אני לא יודע אם יצא לך להתחכך קצת עם החוק, אבל זה ממש לא ככה, דבר ראשון שאישה מתלוננת על אונס עוצרים את הבחור, לא משנה עשה או לא עשה,

את זה הם בודקים שהוא במעצר, וראיתי מקרה על אישה שהתלוננה שבעלה אנס אותה, הוא טען שלא, לך תוכיח...

סתם לפתיחת עיניים אולי כידאי לך לבקר בבית משפט(לא על ספסל הנאשמים חלילה ;) ) ולראות מה מתחולל שם, אני אומר לך אתה תשמע סיפורים שאתה לא תאמין...

רק לפני יומים קראתי מקרה שבחור התלונן במשטרה על חברתו לשעבר שנגסה לו בחבר למטה

המשטרה הזמינה את הבחורה לראיון שם היא טענה שהוא ניסה לאנוס אותה

סוף סיפור כמובן שהבחור הושם במעצר עד סיום הבירור :nixweiss:

פורסם

זה קצב - נשיא המדינה , לא בחור רגיל ובטח לא עכביש ( כמו שכבר ציינתי הן מתפסקות לבד )

ולבד מזאת אל תוציאו דבר מהקשרו כי הדיון הוא לא על בחור רגיל אלא על איש ציבור

שלישית איך שהמשטרה עובדת , נו שויין .

פורסם

ישראל נגד משה קצב: הוגש כתב האישום

כתב אישום חמור הוגש נגד הנשיא לשעבר, משה קצב, הכולל עבירות אונס, מעשים מגונים והטרדות מיניות. בכתב האישום מתואר כיצד אנס את א' ממשרד התיירות, תוך שהוא מנסה להרגיעה באומרו "תירגעי, את תיהני". בנוסף הוא מואשם בעבירות מין שביצע בעובדות בבית הנשיא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3689062,00.html

פורסם

אני חושב שאתה סובל מאימוץ לא רציונלי של אפקט העדר + schadenfreude קל. :lol:

פורסם

יפה לך ארטי , להעביר על העכביש ביקורת אישית ,

אממה מה אדון חליל , אתה היית בהפגנה מול בית ראש הממשלה שהעלתה את המחיר של החייל החטוף וכמו כן אתה צועק אונס תיקשורתי על קצב . למה אתה לא צועק אונס תיקשורתי על מקרה שליט ? כי אתה רואה רק מה שנוח לך :s05:, אם היית לפחות קוהרנטי מספיק ,הומוגני מספיק , ישר מספיק , אונס תיקשורתי - תשווה בין שני המקרים אממה מה - זה משרת את המטרות שלך אז זה לא אונס תיקשורתי - צדיק ?

אתה אומר לי :"טול קיסם מעיניי" - אומר לך :"ראשית טול קורה מבין עינייך " .

שנית הבחור יש נגדו מלבד המתלוננות שניכנסו לתביעה עוד שש בנות שהעברות נגדן התישנו .

פורסם

על מה בדיוק אתה מדבר בנושא שליט...

מעולם לא הייתי בהפגנה למען שיחרור שליט, וכל התגובות שלי בנושא היו נגד הלחץ הציבורי המוגזם שגובה מחיר יקר.

כל "המתלוננות" שהמשטרה "זימנה" לא התלוננו עד שהמשטרה על דעת עצמה ומתוך אג'נדה ברורה לסמן את קצב, הקימה צוות נרחב שהלך ותשאל את כל הנשים שהיו בסביבת קצב במשך ה40 שנה האחרונות, שזה בערך 2000 נשים, חלקם הגדול ממחנות פוליטיים מתחרים, וחלקם אולי גם ממורמרי עבודה וקידום.

קשה להתייחס ל"עדויות" של אותם נשים כעובדות לאור העובדה שהם "דיברו" אחרי שהתקשורת רמסה אותו עד עפר והמשטרה הבהירה להם את האג'נדה.

גם אם העדויות שלהם בעיתיות ואפילו אם קצב יזוכה הרי הם לא יצטרכו לשלם את המחיר על עדות שקר.

במצב כזה אני מתפלא שאין יותר עדויות נגד קצב, אולי אם יחקרו את הגברים שעבדו איתו... אני בטוח שחלק מהם ינפיקו "עדויות" הטרדה מינית ואונס. :lol:

שורה תחתונה הכל יכול להיות, אבל איך שהפרשה הזאת התנהלה משלב א' ועד היום, יש כאן ספק גדול וצורך באיזון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים