עבור לתוכן

קצב יואשם באונס

Featured Replies

פורסם

זה לא בדיוק כמו שאתה אומר

כן בודקים דגימות DNA וכל מיני תאורים ועדים וכו

אין DNA או ראיות פיזיות אחרות מכיוון שעברו שנים מהאירוע, ולפיכך כל הראיות הן עדויות בלבד הן של הנשים עצמן והן של אנשים שסבבו את הנשיא במהלך אותן שנים, אבל אני בטוח שאפשר למצוא אנשים שעבדו איתו שיתמכו בו ואנשים שלא. בדיוק כמו כל בנאדם אחר.

ושוב, אמנם מקשיבים לעדויות ודעות של אנשים שונים אבל מכיוון שבמקרה הזה אין שום ראיות פיזיות (אני מעריך שאחרת כבר היינו שומעים על כאלו ראיות בתקשורת מה שגם אחרי שנים מאז המקרה אני לא רואה איך פתאום ימצאו משהו פיזי מאז) אז בעצם כל המשפט זה משפט של למי השופטים יאמינו יותר.

ואישית אני חושב שאסור בשום פנים ואופן לשלוח בנאדם לכלא כאשר אין ראיות אלא מדובר רק ב"למי אתה מאמין יותר".

ובכל פשע אחר מערכת המשפט מסכימה עם הטיעון הזה ולכן דורשת ראיות פיזיות (רצח, שוד, חטיפה וכו') רק במקרה של אונס או הטרדה מינית עשו את היוצא מן הכלל הזה בלחץ ארגוני הנשים.

זה ממש לא משנה אם קצב הוא בנאדם נחמד או לא, וכמה אתה או כל מישהו אחר אוהב או מעריך אותו או לא. הנקודה פה שהולכים ככל הנראה לשים בנאדם בכלא בלי שאין שום דרך להוכיח שהוא אכן עשה את מה שטוענים שהוא עשה. (ולא ריבוי תלונות לא מוכיח שאכן נעשה משהו.) ועוד במיוחד אחרי שהפרקליטות בעצמה טענה בפני בית המשפט שאכן אין מספיק ראיות כדי להרשיע אותו ולכן הם מוכנים לעסקת טיעון שלא כללה את הפשע שמאשימים אותו עכשיו.

• תגובות 107
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אייג'י

תעזוב אתה לא מספיק חכם להבין את מה שאני כותב ( או שאני כותב על הפנים - גם יכול להיות )

ארטי

פוליטיקה היא עסק מלוכלך , אבל אנחנו צריכים פוליטיקאי שהליכלוך לא יחדור לו לנשמה ( ואיך שהוא מתנהג ומדבר רואים שיש לו טינופת על הנשמה )

אולי צריך להרחיב את החלת החוק : סוביודיצה

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%99%D7%95%D7%93%D7%99%D7%A6%D7%94

פורסם

עכביש אתה מפתיע אותי.

אתה נותן לדעתך האישית על קצב להנחות את השיפוט שלך בנושא.

גם אני לא סובל את קצב, אבל אני שם את זה בצד כי זה לא נוגע לעניין.

והליכלוך שיש לו בנשמה כרגע לא ממש מפתיעה בהתחשב בנסיבות.

מכל אדם אפשר להוציא ולהבליט את התכונות הרעות.

על זה נאמר אל תשפוט אדם בשעת צרה.

פורסם

ברור

אני יודע שהכל זה בחירה

תראה ארטי , אי אפשר לדעת את האמת מפני שזה דבר הקשור למהות שהיא מתמשכת ואנו יכולים רק לדעת אמיתות זמניות .

לפי הראיות שבתודעתי , אני בוחר להאשים אותו .

אינך ממש מתכוון שאני אבטל את הדבר היחידי שאני בטוח בו ( והוא אני ) בפני דבר שולי כמו ה"מציאות" :smile1:

פורסם

אייג'י

תעזוב אתה לא מספיק חכם להבין את מה שאני כותב ( או שאני כותב על הפנים - גם יכול להיות )

אני מבין אותך נהדר. אתה בטוח שהעולם פועל לפי מה שאתה החלטת ולא נותן למציאות\חוק\מערכת המשפט מקום בשיקולך. אתה מוכן להסביר לי

מה אדם צריך לעשות כדי לצאת זכאי בעיניך אחרי שהחלטת שהוא אשם?

פורסם

ברור

אני יודע שהכל זה בחירה

תראה ארטי , אי אפשר לדעת את האמת מפני שזה דבר הקשור למהות שהיא מתמשכת ואנו יכולים רק לדעת אמיתות זמניות .

לפי הראיות שבתודעתי , אני בוחר להאשים אותו .

אינך ממש מתכוון שאני אבטל את הדבר היחידי שאני בטוח בו ( והוא אני ) בפני דבר שולי כמו ה"מציאות" :smile1:

מה שעכשיו אמרתה זה אחד לאחד מהות הבעיה בפרשה הזאת.

ואתה מספיק חכם כדי להבין את זה.

לגבש דעה על פי שמועות או להאמין במשהו, זה משהו אחד.

לפעול על פי זה בהתעלמות מחוקים והגינות כדי לקדם אינטרס סמוי זה משהו אחר לגמרי.

מערכת המשפט והמשטרה חייבים להיות הוגנים ואחראים כדי שנוכל לחיות במדינה שיש בה צדק.

פורסם

ארטי

הרי אנשי ציבור נבחרים ע"י אותם פרמטרים שהם מופלים - כל עוד זה כך זה בסדר מבחינתי ( אני חושד בכל פוליטיקאי שמתלונן על תקשורת עויינת - ממש כמו אחד שיורק לבאר שהוא שותה ממנה - כך אני רואה את זה , עובדה , למי נתנו שעתיים וחצי של פריים טיים שידור ? מדוע הוא במקום להתנקות עסק בזריית רפש :nixweiss: לבד מהעובדה שהוא אשם ורוצה להסתיר את בושתו ע"י הסחת תשומת הלב התקשורתית והתודעתית ציבורית אל מני מזוז - ולא שאני מאתרג את מני מזוז בכלל , אני מתמקד בקצב , קצב כרגע הוא הנושא ולכן קצב היה צריך להוכיח שהוא לא אשם ולא כפי שהוא טרח לעשות בהפניית אצבע מאשימה כלפי אחרים כמו היה אומר הם גם מלוכלכים ! )

נכון שיכולות להיות עוד סיבות , אבל אלו כניראה צריכות להיות נידונות בבית משפט , שמע שוב אני מבסס את האשמות שלו גם על צורת ההתנהגות שלו , כי אי אפשר לנתק את ה"סוס" " מהסוסיות " למרות מה שאפלטון אומר - חחח .

פורסם

אתה מפספס את מה שרוצים לומר, למרות שאני מבין את הנקודה שלך איצי, יש משהו קטן שנקרא אמת

ועוד פסיקון כזה שקוראים לו צדק ובפרשה הזו לא ראינו לא את זה ולא את זה, אנשים אמורים להיות חפים מפשע

עד שהוכחה אשמתם (וזה לא אמור לשנות מי הם) ומשפט היה צריך להתחיל פה מזמן כבר...

הכשלים פה הם לא רק שלו, זו תסמונת שהמדינה שלנו סובלת ממנה...

פורסם

שגיאה נפוצה , אין שום דבר כזה באמת - זה גליטצ' במחשבה - אין דבר כזה אמת .

פורסם

שגיאה נפוצה , אין שום דבר כזה באמת - זה גליטצ' במחשבה - אין דבר כזה אמת .

אם אין אמת אז אין גם שקר.

איזה שטויות.

יש מקום להתפלסף על מהי האמת ויש דרכים רבות להגיע לאמת, אבל אי אפשר לומר שאין אמת.

וזה לא הזמן והמקום לערב נושא שרק יטשטש את הדברים.

אני מוצא שההתנהלות שלך מול עניין קצב דומה מאוד למה שמתרחש בזירה התקשורתית.

אתה מוכן להתעלם מהכל בגלל אמונה אישית שנובעת מתחושות בלבד, ולהסיט כל דיון על חוסר התקינות של התרחיש לדבר אחד בלבד, אמונה באשמת קצב.

זה סוג מסויים של גישה גורפת שאומרת המטרה מקדשת את האמצעים וכולם צריכים להשתתף בשביל טובת הכלל בהתעלמות מוחלטת מחוקים והגינות.

ואיך אתה יכול להשוות שעתיים של רפש שמבוסס ברובו על מציאות עויינת קיימת ומוכחת, מול שנתיים של רפש שמבוססת על שמועות שהודלפו בזדון.

התקשורת מגבירה את הווליום לקצב על כל פגם קטן שאפשר להבליט, בעוד שאת הפגמים הענקיים שלהם ושל המעורבים בפרשה הם בוחרים להשתיק ולמזער ולקרוא לזה פרפר נחמד.

פורסם

שטויות ???

למה ? רק בגלל שאינך יכול לעכל זאת ?

ומר קצב הניכבד היה יכול להגיע במיידי לבית המשפט הציבורי וברח .

וככה נאלצים לגרור אותו לבית המשפט של הראיות ולא של ה"אמת" - חחח .

פורסם

אתה יכול לומר שהאמת היא מורכבת או תלויה בזווית הראיה שלך, ושלא כולם מסכימים עליה.

אתה לא יכול לומר שאין אמת ואפשר להוכיח את זה בקלות.

הסיבה שאתה אומר שאין אמת זה בגלל שהאמת לא תמיד ברורה ויכולות להתקיים אמיתויות סותרות.

גם בני אדם לא תמיד ברורים ויכולות להתקיים בניהם סתירות, אבל אף אחד לא חולק על קיומם.

הבחירות של מר קצב אולי נראות בדיעבד כלא נכונות אבל כולם עושים טעויות.

את הבחירה להסכים לעסקת הטיעון ואז להתחרט הוא הסביר בנאום שלו אתמול.

ואתה יודע מה ? גם אני ואתה עלולים לעשות דבר דומה בתרחיש כזה.

הרי הוא רק הלך להתיעץ עם יועץ ופתאום כל העולם מחפש לתפור לו תיק.

איך הוא אמר, "זה נפל עלי כמו פצצת אטום".

במצב כזה כשכל המערכות פועלות בניגוד לכל הציפיות רק כדי למסמר אותך גם אתה הייתה מחפש דרך לברוח ממה שנראה כהוצאה להורג אירנית.

ואחרי שהייתה מבין שיתלו אותך בכל מקרה, גם אתה הייתה חוזר בך ומעדיף להילחם.

פורסם

צדיק , על מה אתה מבסס את האמת ואיך אתה מגדיר אותה ?

קצב ( פרסי ) "נפל עלי כמו פצצת אטום " - אזז יש לאירנים כבר פצצה - סעאמק :smile1:

פורסם

נסה להיות רציני לרגע, עכשיו נזה לדמיין שמאשימים אותך באונס, ולא רק זה אלא עושים מזה

קירקס תיקשורתי וקמפיין שלם נגדך בלי שהיה משפט בכלל והעדיויות לא מושלמות נגדך, זה לא הוגן ולא צודק ולא משנה מי אתה.

אם יתברר שעשית אז יגיע לך כל זה ועוד :mavet:, אבל לפני? זה ממש לא מסתדר...

פורסם

אתה יודע מה - אני באמת שמח שאתה שואל ,

אם זה איש ציבור אז הקירקס התיקשורתי מוצדק

אם זה מישהו אחר ( כמובן שלא אני , אני כל כך חתיך ויפה שהן כולן נשכבות ומתפסקות לבד ) אז אתה צודק ואסור בשום אופן קירקס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים