עבור לתוכן

קצב יואשם באונס

Featured Replies

פורסם

הסיבות לדעה שלי נובעות משילוב של שני דברים.

1) אני יודע את הסיפור האמיתי מאחורי א' מבית הנשיא.

2) אני רואה בחומרה רבה את ההתנהלות הלא תקינה מסביב לפרשה, שחרגה מכל החוקים שקיימים כדי למנוע מדברים כאלה לקרות לא רק לאיש ציבור אלה לכל אחד ואחד מאיתנו.

היו הדלפות של חומר ראיות שהיה מבוסס על חלקי עדות חד צדדית של מתלוננת אחת שהיועץ המשפטי קיבל ראיות לגביה על סחיטה שהיא עשתה לפני שזה הגיע לכדי תלונה מצידה.

וזה לא פעם ראשונה שיש הדלפות כאלה לתקשורת וחגיגה שלמה מסביבם.

היו פה הרבה גבולות שנפרצו פעם אחר פעם.

שתבין לא איכפת לי מקצב ואני לא מרגיש את סבלו או משהו כזה.

אני מרגיש שבמדינה הזאת אין שום קנה מידה תקשורתי ואין מערכת משפטית תקינה.

יש כאן סוג אחר של אונס, לא פחות חמור.

ואותי אונס מאוד מכעיס, כל סוג של אונס.

מחר זה יכול לקרות גם לך...

• תגובות 107
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ומי אמר שזה לא קורה כל יום? (אולי אני מגזים לא כל יום אבל מספיק), אנחנו לא שומעים על זה כי זה לא קצב...

פורסם

אוקי

אני יודע את הסיפור מאחורי א.ר. מבית הנשיא ,

אני מודע ל"מילחמה" שנערכה בין עורכי הדין ,

עדיין זה לא מצדיק מבחינתי את הקלות שבא קצב צריך להענש על חשבון העברות החמורות שביצע , אין להכחיש כי הוא שכב עם הנשים אשר תחת "פיקודו" והתנהלות הפרקליטות איננה הסיבה להקלה בעונשו לפחות לפי דעתי , לצערי עדיין לא היתיחסת למעמדו ולתפקיד שבו הוא כיהן בטרם הואשם אך עדיין בזמן שפשע , כלומר הטיעון שלך להקלה בעונש הינו הפעולה שביצעה הפרקליטות קרי הדלפות ומלחמת התקשורת , ארטי ההדלפות קרו לאחר שהוא שכב עם העובדות שלו לכן אין לדעתי סיבה להקל ולו במעט בעונשו , אלו נסיבות שגרמו לו לפשוע אלו נסיבות כחלק מהעונש , כן אני בעד חשיפת קלונו ברבים - אל תשכח שהוא איש ציבור וכמו שאני נוהג להגיד ני שנבחר ע"י הציבור עליו להשפט ע"י הציבור , כך שהציבוריות של מעשיו איננה עונש אלא כורח וחלק מהתפקיד .

ושוב אבקש ממך להתיחס לתפקיד הציבורי והשפעת הפגיעה האנושה שהוא פגע בכבוד התפקיד , המשרה והציבור שבחר בו .

אהבתי את המשפט שלך של סוג נוסף של אונס , אנא הרחב אם תוכל .

לסיכום אינני חושב שעל קצב להרוויח בגלל מחדל של מישהו והפרקליטות בכלל זה ( למרות שלעניות דעתי הפרקליטות תיפקדה גרוע ) דבר נוסף אל תשכח שהפוליטיקאים הם "חיים" בתקשורת ואין שום סיבה שלא "ימותו" שם .

פורסם

מכל הסיפור הזה אני רוצה לציין את הבית ספר שעורכי הדין של קצב עשו לפרקליטות - כנראה והיות וחומר הראיות נגד קצב לא היה מושלם ב-100%, הפרקליטות הסכימה על עסקת טיעון עם קצב בה הוא יודה בעבירה חמורה הרבה פחות. בבג"צים רבים שהוגשו ע"י ארגונים שונים נגד עסקת הטיעון מני מזוז בכבודו ובעצמו, התייצב בבג"ץ להגן על עסקת הטיעון מנימוקים של ראיות חלקיות, בעיות עם המתלוננת וכד'. כמובן שהזמן עבר, קצב המשיך לקבל משכורת כנשיא, וכשהגיע הדיון בו היה עליו להודות בעבירות שוסכמו הוא הכחיש הכל והחזיר את התמונה למצבה ההתחלתי רק שעכשיו המדינה לכאורה לא יכולה להאשימו בעבירות חמורות יותר כי היא עצמה טענה שחומר הראיות בעייתי. כרגע אין לי עדיין מושג איך המדינה הולכת להגיש כתב אישום שהיא עצמה טענה שאין ראיות עבורו.

בגלל הפשלה הזו של הפרקליטות קצב ממשיך לצחוק על כולם.

פורסם

אוקי

אני יודע את הסיפור מאחורי א.ר. מבית הנשיא ,

אני מודע ל"מילחמה" שנערכה בין עורכי הדין ,

עדיין זה לא מצדיק מבחינתי את הקלות שבא קצב צריך להענש על חשבון העברות החמורות שביצע , אין להכחיש כי הוא שכב עם הנשים אשר תחת "פיקודו" והתנהלות הפרקליטות איננה הסיבה להקלה בעונשו לפחות לפי דעתי , לצערי עדיין לא היתיחסת למעמדו ולתפקיד שבו הוא כיהן בטרם הואשם אך עדיין בזמן שפשע , כלומר הטיעון שלך להקלה בעונש הינו הפעולה שביצעה הפרקליטות קרי הדלפות ומלחמת התקשורת , ארטי ההדלפות קרו לאחר שהוא שכב עם העובדות שלו לכן אין לדעתי סיבה להקל ולו במעט בעונשו , אלו נסיבות שגרמו לו לפשוע אלו נסיבות כחלק מהעונש , כן אני בעד חשיפת קלונו ברבים - אל תשכח שהוא איש ציבור וכמו שאני נוהג להגיד ני שנבחר ע"י הציבור עליו להשפט ע"י הציבור , כך שהציבוריות של מעשיו איננה עונש אלא כורח וחלק מהתפקיד .

ושוב אבקש ממך להתיחס לתפקיד הציבורי והשפעת הפגיעה האנושה שהוא פגע בכבוד התפקיד , המשרה והציבור שבחר בו .

אהבתי את המשפט שלך של סוג נוסף של אונס , אנא הרחב אם תוכל .

לסיכום אינני חושב שעל קצב להרוויח בגלל מחדל של מישהו והפרקליטות בכלל זה ( למרות שלעניות דעתי הפרקליטות תיפקדה גרוע ) דבר נוסף אל תשכח שהפוליטיקאים הם "חיים" בתקשורת ואין שום סיבה שלא "ימותו" שם .

זה בדיוק הבעיה.

את אף אחד זה לא ממש מעניין אם הוא כן אנס או לא אנס.

מבחינת כולם הוא צריך להיענש בחומרה בכל דרך אפשרית וכל המגזים הרי זה משובח.

יש חזית תקשורתית כנגד קצב שמתייחסת לאונס כעובדה.

העורכת דין של א' מבית הנשיא קיבלה כל כך הרבה זמן אוויר וחברה עם כל אנשי התקשורת שהיא הפכה מהר מאוד למנחה שותפה של תוכנית חדשותית.

גם קלינטון ניהל רומן עם אחת העובדות שלו , ועוד בבית הלבן עצמו!

הוא לא פגע בכבוד התפקיד המשרה והציבור שבחר בו?

א' אפילו לא התלוננה במשטרה, קצב הלך למזוז להתיעץ בקשר לנסיון סחיטה.

למרות שלא הוגשה תלונה לא מצד קצב ולא מצד א', מזוז הורה תוך יומיים על חקירה משטרתית.

המשטרה מייד זימנה את הנשיא לחקירה והחלה לחקור אותו בשעה שהם היו אמורים לחקור את עניין הסחיטה בלי שא' תהיה מודעת.

אחר כך קראו לא' שנאנסה לתוך חקירה משטרתית ועימתו אותה אם מה שקצב אמר למזוז ואחר כך בלית ברירה גם למשטרה, כבר אין לה אופציות אחרות, או שהוא משקר או שהיא משקרת, במילכוד שכזה לא היתה לה ברירה אלה לממש את האפשרות שהעלתה באיום הסחיטה ולטעון שהוא אנס אותה.

ככה לא אמור לפעול יועץ משפטי לממשלה, וככה לא אמורה לפעול משטרה בחקירה של מצב כזה עדין.

ברגע שזה עבר לחקירת המשטרה הסיפור כמובן הודלף לתקשורת מהר מאוד.

הדמוניזציה שהשתוללה בתקשורת היתה בקנה מידה שמעולם לא נעשה בעבר, וכל זה רק על הדלפת דבריה של סחטנית שידוע שהעדות שלה בעיתית, בשעה שיש חיסיון על הפרטים בפרשה ועדיין לא הוגש כתב אישום שיכל באותה מידה להיות נגד א' אם היו טורחים לתפוש אותה בשעת מעשה על נסיון הסחיטה.

ועובדות לא רק שאין, אלה שהעדויות שכן יש הם בעיתיות מאוד ויש בהם חוסר התאמה חורים וספקות.

וכל זה לא היה קורה אם מזוז היה בדיסקרטיות פועל על מנת להשיג הוכחה לקיום נסיון סחיטה של נשיא מדינה.

זה מה שקורה שנשיא מתייעץ עם יועץ משפטי לממשלה והוא בתורו מעביר את זה לידיים של המשטרה שמיד הופכת את זה לחקירה ישירה ומדליפה לתקשורת.

מזוז פועל בחוסר אחריות, המשטרה אונסת את קצב, התקשורת אונסת את קצב, הציבור אונס את קצב.

פורסם
  • מחבר

כן וקצב ממש צדיק

לפי מה שאתה אומר קצב שכב אם המתלוננות זה כבר אומר 2 דברים

1-בגד באישתו

2-שכב אם כפופות לו שזה דרך אגב עבירה היום

ויש גם עוד דבר שזה ביזיון בית המישפט איך שאני רואה את זה בגלל שהוא חתם על עסקת טיעון ואז פוצץ אותה ברגע האחרון

ובין היתר זה גרם גם לבזבוז כספי ציבור שהיו יכולים ללכת להתחלת המשפט במקום לעסקת טיעון

תפנים קצב לפי הדברים שאתה אומר לא צדיק .

וגם לא קרוב לצדיק

וזה עוד אם נילך לפי הדברים המרוככים שלך

כי אם יש אמת במתלוננות אז בכלל

פורסם

טוב ארטי

אני מתעדן ותודה לך , אבל שים לב , ( כי כאן אתה טועה ומתעלם ) ההחלטה לקבוע אם הבעילה שנעשתה היא אונס או לא היא בסמכות בית המשפט בלבד - כל השאר הן ספקולציות תקשורתיות מותרות ולגטימיות .

העובדות הן : הבחור הזה קצב ניצל את מעמדו כדי לקבל " נוקי" ( אם היה אונס או לא - אתה ואני לא יודעים - זה עיניין לבית המשפט - בשבילי מספיק אם הגברת טוענת לאונס ועוד גברת טוענת למשכב , הםםם יש דברים בגו )

הפרקליטות הדליפה - אבל שים לב - זוהי מילחמה תיקשורתית מקובלת לפי הסטנדרטים המשפטיים שנקבעו במדינה הזו - ראה חקירות אולמרט ובכלל אי אפשר לטעון שהבחור הזה קצב לא פעל באותה שיטה וניצל את התקשורת לטובתו - הוא רק מתבכיין כי הוא ליכאורה מפסיד בקרב , ( לכן מבחינתי - הקרב התיקשורתי שבו קצב מפסיד איננו עילה לצעקות האונס שלו ) .

התקשורת "שופטת" - נכון , אני מסכים איתך כאן , אכן לתקשורת במדינה לעניות דעתי יש יותר מידיי כוח שנובע מהכח של בעליי ההון והם קובעים את סדר היום הציבורי כדי למכור יותר עיתונים ( אבל זה עיניין לרגולציה ו / או צנזורה שאני אישית לא בעד אבל כן בעד ההפרדת רשויות דבר שימנע וימתן את היכולת של התקשורת לקבוע את סדר היום הציבורי ללא רגולציה ו / או צנזורה ) אתה קורה לזה אונס , אני קורא לזה משחק מחורבן שמדינה שרוצה להיות דמוקרטית משחקת בו תוך כדי קביעת הכללים .

לצערי לא היתיחסת לפגיעה שהוא - קצב - פגע במשרה הציבורית ומעל לזה הבגידה באמון העם , כי כמו שאמרתי , הוא אולי דחף את השמוק שלו למנוש של זו או זו - אבל הוא דפק אותנו .

כמו כן אינך מתיחס לתקציב השנתי שהוא אמור לקבל עבור מישרה שהוא ביזה , ( בלי להכנס לקיצוניות , מזכיר את מעשה בשארה , בוגד ומקבל קיצבה מהמדינה )

עכשיו אני אגיד לך מדוע התקשורת כל כך נגדו : - זה ביגלל שהעיתונאים ידעו על מעשיו מיזה שנים רבות אך לא דיווחו על זה , אתה מבין מה אני אומר כאן ? העיתונאים בעבר שידעו על הסיפורים ( ולא חקרו אותם ) שרצים על קצב והחרמנות שלו ( בלשון המעטה ) שלא לדבר על הסיגנון של קיום יחסי המין עם מי שתחתיו ועל הפעולו שהוא היה נוקט כדי להשתיק את המקרים ( בין אם זה לאיים עליהן ו / או ל"שחד" אותן ) .

בקיצור , העיתונאים "נוקמים" בו ! ( כי הם שתקו הרבה יותר מידיי זמן ) .

פורסם

א' מבית הנשיא (או למי שיודע, אחות של שחקן כדורגל ידוע)

היא לא אחות של אותו שחקן. אומנם היא חולקת את אותו שם משפחה עם הכדורגלן (ששודר עליו סרט בערוץ 10), אבל היא לא אחותו.[br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 13:58:04

זו נבלה וזו טרפה.

קצב (עוד פרי באושים של מרכז הליכוד) צריך לשבת בכלא הרבה שנים. אני לא מאמין שקצב אנס (לפחות לפי ההגדרה המילונית של המושג ולא ההגדרה החוקית) אבל ברור לכולם שהוא ניצל את התפקיד שלו והוא דרש (וגם קיבל) שירותי מין מאותן פקידות שעובדות תחתיו. בתמורה הפקידות קיבלו קידום משמעותי וג'ובים שונים - הכל על חשבון משלם המיסים (ולא על חשבונו של קצב). זה כמובן לא חוקי ובעיני זה שוחד לכל דבר.

מצד שני אותה א' מבית הנשיא שפוצצה את הפרשה והועפה מכתב האישום גם צריכה לתת את הדין על ניסיון הסחיטה שלה. גם זאת עבירה פלילית.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3683498,00.html[br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 14:40:02
קצב הוא בן אדם שרוב רובן של שנותיו חי על חשבון הקופה הציבורית בן אדם בעל כח רב והשפעה , אני לא מאמין לו כאשר הוא "מתבכיין" ( ציטוט של גדי סוקניק מהיום בבוקר )
פורסם

אתה לא יכול להרשיע אותו רק על זה שהוא גרם לך בושה.

מה קרה לאמת וצדק ?

אם הוא יצא זכאי שיאשימו את כל מי שהתנהל באופן לא תקין בפרשה ויעמידו את כולם למשפט ציבורי.

העוול שעושים לו בשנתיים האחרונות נעשה לכל עם ישראל שצריך לסבול את הבושה של גרירת הפרשה.

לכולם מגיע סוף לפרשה... אמת... וצדק.

הדברים הכי חכמים שנכתבו בת'רד הזה. אין משפט, אין זכאי עד שהוכחה אשמתו, אין זכות לפרטיות (לפחות עד שיורשע). והכי עצוב שלתקשורת

שהפכה את עצמה לקטגור, שופט, מושבעים ומוציאה לפועל לא יקרה כלום אם הוא יזוכה.

פורסם

מי שחיי מהתקשורת צריך למות בתקשורת

מי שמתפרנס מהציבור , צריך להישפט על ידי הציבור

קצב הוא איש ציבור

ולכן אסור בשום פנים ואופן להיתיחס אליו כמו אל איש רגיל מהרחוב

איש ציבור אשם עד שיוכיח את חפותו

ארטי - אתה טועה - חד וחלק .

אתה מתיחס אליו כאלי ג'ו מהרחוב וזה לא נכון , הוא לא איש פרטי , הוא איש ציבורי , הוא מתקיים מהתקשורת עובדה מסיבת עיתונאים מחר , טוב לא חשוב , אם אינך יכול למצא אמת במה שאני אומר , הרי אתה מתקומם נגד המציאות - זכותך .

פורסם

עכביש - אתה לא קולט שאתה נותן מקום לסחיטה המונית של אנשי ציבור? הרי לפי טענותיך כל מחול השדים שסבב סביב תלונתה של א' הוא

תקין למרות שהיא עצמה הצד הפושע בפרשה? זה לפני שאני מתחיל לדבר על זה שאנשי ציבור הם אזרחים כמוך וכמוני ויש להם אותן הזכויות.

פורסם
  • מחבר

תכינו פופקורן יש הצגה היום -

"אני מאשים - 2". במשך כשעה יישא הערב (יום ה') משה קצב - לשעבר האזרח מספר 1, ובקרוב נאשם באונס - נאום תגובה לכתב האישום החדש, המתגבש נגדו. לאחר שפוצץ בעצמו את עסקת הטיעון, הוא צפוי לתקוף בחריפות את המשטרה, את הפרקליטות ובעיקר את היועץ המשפטי לממשלה. הנשיא-לשעבר ידבר על ה"לינץ' הציבורי" שבוצע בו, ומקורביו מבטיחים "הפתעות". משהו מרוח הדברים אפשר כבר לטעום במאמר נוקב במיוחד, שמפרסם הבוקר נעם קצב בנו ב"ידיעות אחרונות".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3684423,00.html

פורסם

טעות

לניבחרי ציבור יש הרבה יותר זכויות

אני רק אומר שיהיו להם חובות בהתאם .

ולא סחיטה ציבורית שמסתתרת מאחורי דמוקרטיה היא איננה משהו מלבד פשע , נניח הקמפיין שהולך היום בתקשורת לשיחרור הרוצחים המחבלים - הוא פשע

לפרסם שאיש ציבור הוא חשוד בפשיעה זה חדשות לכל השאר יש בית משפט שידון בתביעות של הוצאת דיבה .

חיי תקשורת הם חלק מהפוליטיקה , אם הואשם - שיגיע לתקשורת ויתנקה בפני הציבור .

פורסם

אתה שוכח דבר אחד קטן - התקשורת לא נבחרת. יש לך גוף קטן של אנשים עם מוסריות מפוקפקת ואג'נדה קבועה ולו אתה רוצה לתת את

הכח למנהל מדינה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים