עבור לתוכן

המחשב מסרב לעלות ויש צפצופים לא מפוענחים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפני שלושה ימים בערך המחשב של אחי סירב לעלות, הוא נדלק, המאווררים פועלים והכל, אך אין תצוגה ויש צפצופים, בקיצור, המחשב לא עולה.

קראתי את הנעוץ בכל הקטע של מה שקשור לתקלות חומרה כאשר המחשב לא עולה, כמובן שהגעתי לטרד המעולה של איך מפענחים צפצופים כאשר המחשב לא עולה,

מצאתי את הצ'יפסט על הלוח אם, ה-BIOS הוא Phoenix,

פתחתי את המחשב, וכל מה שהוא עושה זה ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף - ציפצוף וכך חוזר חלילה, פשוט לא נפסק עד שמכבים את המחשב.

ה "-" בין כל צפצוף מסמל הפסקה ביניהם.

הסתכלתי על כל הטבלאות הקיימות על בעיות הצפצופים ב-BIOS של PHOENIX ובאף אחד מהם אין מצב כזה שזה לא מפסיק לצפצף ועושה רק אחד כל הזמן בין כל הפסקה, במקרים השונים יש שלושה צפצופים - [הפסקה] - צפצוף - [הפסקה] - שני צפצופים - [הפסקה] - שלושה צפצופים.

[כמובן שזו סתם דוגמה ויש עוד המון מצבים, אבל לא מצב כמו שלי]

מה אני יכול לעשות?

תודה רבה.

פורסם

הציפצוף שקיבלת מעיד על בעייה בזיכרון.

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 זיכרונות, ניסיתי לחבר כל אחד מהם בנפרד לשני הסטיקים שיש על הלוח אם ועדיין ממשיכים הצפצופים,

אפשרי ש-2 הזכרונות פגומים או ששני הסלוטים שלהם פגומים?

או שבכלל הצפצופים נובעים ממשהו אחר?

תודה על העזרה.

*אני יודע שאני צריך לקחת DDR שעובד בטוח ממחשב אחר, אבל אין לי כרגע אז אם אפשר משהו אחר אני אשמח.

פורסם

תוציא את הזיכרונות לגמרי ותפעיל ככה (ללא זיכרון!), האם עדין מדובר באתו ציפצוף או שהוא משתנה?

פורסם
  • מחבר

גם שהפעלתי ללא זכרון יש בדיוק אותו צפצוף, ללא שינוי בכלל.

פורסם

כמו שחשבתי, בעיה בזיכרון, נסה לחבר את הסטיק בסלוט אחר/לחבר סטיק אחר, תבדוק שהזיכרון נכנס לסלוט עד הסוף.

פורסם
  • מחבר

"יש לי 2 זיכרונות, ניסיתי לחבר כל אחד מהם בנפרד לשני הסטיקים שיש על הלוח אם ועדיין ממשיכים הצפצופים,"

זה מתגובה קודמת, עשיתי את מה שאמרת כבר, אני אנסה להשיג זיכרון אחר אבל אני לא חושב שזה נובע מהזכרון..

אגב, גם כשאני מפעיל בלי הארדיסק, בלי כרטיס מסך, עדיין יש את הצפצוף.. אז איך אתה מסיק שזה מהזכרון?

תודה רבה רבה על כל התגובות העקביות, מלך.

פורסם

זה מפני שבתהליך ה-POST, הזיכרון נבדק ראשון.

במקרים נדירים, בקר הזיכרון שעל לוח האם נדפק, והלוח משחרר כאלו ציפצופים.

אתה בטוח שהסטיקים נכנסו עד הסוף בסלוט שלהם?

תשיג סטיק זיכרון תקין ותבדוק איתו.

פורסם
  • מחבר

השגתי סטיק זיכרון תקין, שמתי אותו עד הסוף כמעט שברתי אותו מרוב שלחצתי אותו בפנים,

ועדיין לא עובד, אני יודע איך להשים זיכרון..

לקחתי זיכרון מהמחשב של חבר שלי, זיכרון שהוא תקין בדוק..

מזה יכול להיות?

פורסם

חום של CPU זה בדר"כ ציפצופים עולים ויורדים, כמו אזעקה, מה שהוא מתאר זה ציפצופים שדומים לציפצופים של משאית ברוורס (נכון?) וזה בדר"כ זיכרון, עוד לא נתקלתי המקרה שהצפצוף המסויים הזה מתאר בעייה אחרת מזיכרון (או בקר זיכרון תקול).

פורסם

חום של CPU זה בדר"כ ציפצופים עולים ויורדים, כמו אזעקה, מה שהוא מתאר זה ציפצופים שדומים לציפצופים של משאית ברוורס (נכון?) וזה בדר"כ זיכרון, עוד לא נתקלתי המקרה שהצפצוף המסויים הזה מתאר בעייה אחרת מזיכרון (או בקר זיכרון תקול).

כן, אני יודע, אבל הזכרון לא עזר, וביפ שחוזר וחוזר יכול להיות חום. ביוס של פניקס יש לו יותר ממאה ביפים ומה זה

מה תלוי בלוח אם.

פורסם

try to turn of you pc and then plug the "HASHMAL" out , remove the bios battery , press few time in the poweroff/on switch , plug the bios battery and the memory stick back and try .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים