עבור לתוכן

משחקי FPS עם עכבר אלחוטי - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אז ישבתי וחשבתי, לאחר שקניתי עכבר אלחוטי איכותי וטוב שנועד לGAMING, האם עקב היותו אלחוטי הוא עדיין מספק את הסחורה? ולפי דעתי - עדיין לא, הDELAY עדיין גדול מידי.

רציתי לדעת מה אתם חושבים.

האם מישהו הצליח להתרגל לעניין?

פורסם

אלחוטי וגיימינג לא הולך ביחד

ושיקראו לעכבר איך שהם רוצים

פורסם

אני לא אוהב עכבר אלחוטי מהסיבה שהוא כבד והסוללות נגמרות ברגעים שהכי צריך את העכבר.

אם כבר עכברים לגיימינג, יש לי RAZER DEATHADDER והוא מעולה.

פורסם

אני לא כל כך מבין על מה אתם מדברים :s05:

יש לי MX1000 והוא אלחוטי והוא העכבר הכי טוב שהיה לי לגיימינג אי פעם.

ואין שום DELAY מורגש או לא מורגש.

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי פשוט של לוג'יטק(סט עכבר ומקלדת 200 שקל)ואין שום דיליי..על מה אתה מדבר?

פורסם

לי היה את הG7 ומאוד אהבתי אותו ובכלל אני מעדיף אלחוטי, אחרי שנתיים בערך קניתי את הG9 ואני רוצה לומר לכם שאני מרגיש שהG7 מגיב יותר טוב. זה נשמע מוזר אבל זו ההרגשה.

בשאר העכברים כמו MX1000 וMX600 יש קצת דיליי, אבל גם פה יש אנשים שלא כ''כ יפריע להם.

פורסם

היה לי עד לפני חצי שנה אלחוטי של מייקרוסופט (Wireless intellimouse explorer 2.0)

עכשיו יש לי MX518.

היום במשחקי FPS אני יותר טוב. נגיד הייתי לוקח צלף, קולט מישהו רץ, באלחוטי המון פעמיים הייתי מפספס.

זה עניין של מילי-שניות, ככה שלא האשמתי את העכבר.

עם ה MX518 אני קולט מישהו רץ, יורה ופוגע.

גם יריות ברפלקסים (למשל סיבוב עצבני שיורים עליך מהצד) הרבה יותר קלות עם ה MX518, אבל זה כבר קשור לחיישן.

פורסם

כל עוד יש לחיישן שלך רזולוציה גבוהה, ואתה לא מותח את גבול יכולת הקליטה של העכבר (נגיד משחק במרחק של 5 מטר מהמחשב) - לא אמורה להיות לך בעייה. אין שום דיליי שאתה תרגיש או תבחין בו.

פורסם

יכול להיות שהעכברים של מיקרוסופט פחות טובים. אני אומר שמהניסיון שלי עם לוג'יטק, הG7 מעולה, רק שלא יהיה הישן בצבעים ירוק-אפור, כיון שהוא מחליק כשמזיעים וזה משגע.

פורסם
  • מחבר

אני אומר לכם שכן יש DELAY...

עבדתי עד עכשיו עם MX310(שזה בעצם MX500 רק בעיצוב שונה ועם פחות כפתורים) שגם לו יש 800DPI, עכבר מעולה אני איתו כבר 3 שנים, לא הרגשתי בשום בעיה.. לפני כמה ימים הבאתי MX700 שרק למי שלא יודע מדובר על MX500(גם 800DPI) רק אלחוטי... העכבר הזה : http://www.dvhardware.net/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=14

ויש דיליי אמנם קטן, אבל זה מאוד מאוד משפיע בCS(משחקים אחרים כמו GTA וכ'ו זה ממש ממש לא מפריע וכמעט ולא מורגש)

אבל במשחקי FPS מהירים כמו UT3 וCS/CSS זה מורגש מאוד ומשפיע מאוד.. יש למישהו רעיון?

אה כן - העכבר במרחק של 30-40 סנטימטר מהמקלט...

פורסם

אבל במשחקי FPS מהירים כמו UT3 וCS/CSS זה מורגש מאוד ומשפיע מאוד.. יש למישהו רעיון?

כן - כשאתה משחק FPS תחבר עכבר חוטי ::)

או שתקנה את העכבר היקר הזה של razer אני חושב - שהוא גם אלחוטי וגם חוטי (אפשרות לנתק את הכבל usb)

פורסם
  • מחבר

הבנתי, זאת אומרת שאין באמת עכבר אלחוטי שמגיב כראוי היום ואפשרי לשחק איתו משחקי FPS מהירים... אני צודק?

פורסם

כן.

פורסם

לא , מכל העכברים ששיחקתי איתם אין שום עכבר אלחוטי שהוא מספק את אותם ביצועים של עכבר חוטי ביינוני .

בנוסף אין על ctr .

פורסם

אחרת, היינו רואים עכברי גיימינג אלחוטיים מהחברות המובילות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים