עבור לתוכן

Tom Clancy's H.A.W.X - הכל כאן

Featured Replies

פורסם

איפה שמים את הקובץ הזה בדמו?

אתה שם אותו בתקיית ההתקנה, ואתה מחליף את השם של אחד הקבצים:inicache.bin לinicache.bak

• תגובות 352
  • צפיות 37.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו הצליח לעבור את ההגבלה בהגדרות של המשחק ?

כל מה שקשור לDX10 נעול אצלי וגם אפשרות הפירוט של היער...

אם אתה על ויסטה: HAWX_dx10.exe או כפתור ימני על האיקון ב-game explorer ובחירת DX10

אבל goddammit ב-DX10 אני מקבל קירטועים רציניים עד כדי שהמשחק בלתי שחיק. מה שהכי לא ברור לי זה שה-FPS לא יורד מה-40

נראה לי זה בגלל ה-SSAO שאי אפשר לכבות :pissed: משהו מסריח פה... וזה לא הכרטיס מסך (אלא אם חסר זכרון vram).

ב-DX9 אין לי את הבעייה הזאת.

עריכה: ניסיתי להוריד הגדרות \ רזולוציה... זה לא משנה גם עם 85FPS קבוע עדיין יש מן תקיעות\קפיצות כאלה כאילו הוא מדלג על פריימים :(

אם זה לא ה-SSAO אני קרפדה

פורסם

בעיה לשחק ב DX9 ?

ואפשר בקלות לכבות את ה SSAO מהקבצים של המשחק.

פורסם

לא בעייה... רק ש DX10 נראה יותר טוב.

הכרטיס מסך מסוגל לסחוב את זה. גם ברזולוציה נמוכה שה-FPS בעננים זה עדיין "מדלג" על פריימים כשיש בניינים ואוייבים בזווית ראייה. מעצבן.

אגב בקובץ settings של הפרופיל ה-SSAO עומד על "0" ובתוך המשחק זה low ... אי אפשר לכבות לגמרי (ולא ניסיתי "1-" :P )

פורסם

וואי המשחק הזה עושה לי סחרחורות ועיבוד של מה למעלה ומה למטה אפילו כשאני מפסיק לשחק :s05:

פורסם

אז נסה סימולטורי חלל ונראה איך תרגיש :P

פורסם

וואי המשחק הזה עושה לי סחרחורות ועיבוד של מה למעלה ומה למטה אפילו כשאני מפסיק לשחק :s05:

תן לנחש אתה גם לא יכול לעבור נסיעה של 3+ שעות באוטובוס בלי להקיא וכשאתה מסתובב בקרוסלה כואב לך הראש?

פורסם

תן לנחש אתה גם לא יכול לעבור נסיעה של 3+ שעות באוטובוס בלי להקיא וכשאתה מסתובב בקרוסלה כואב לך הראש?

אז זה מה שכל כך מוזר אני ממש לא כזה...

ואני עושה הרבה דברים עם סיבובים קיצוניים ומהירים באויר(skateboarding) לגביי נסיעות אני מת על נסיעות...

אבל אולי זה סתם שהייתי קצת מסונוור אתמול...

בקיצור אחלה משחק לא יצא לי לשחק במשחקים כאלו!

אז נסה סימולטורי חלל ונראה איך תרגיש :P

חחחח, אם יש משו שאני שונא זה את החלל! בגלל שאין כח משיכה אז בעצם אין למעלה ואין למטה..

אבל זה לא קשור לדיון אז נפסיק כאן :smile1:

לגביי המוד שפירסמו פה..

http://gib.me/hawx/instructions.html

משו טוב! ממליץ

[attachment deleted by admin]

פורסם

המשחק נדחה ל-20/3/09 (PC)

[הוא היה אמור לצאת היום :-\ ]

פורסם

reason?

פורסם

:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

לי במילא לא איכפת כל כך כי הכרטיס מסך שלי בתיקון ואני עם 7600GS בינתיים ואני לא יכול לשחק עם כרטיס כזה חח...

פורסם

מי שרוצה נפתח חדר באמצ'י למשחק HAWXFXP סיסמא 1234

פורסם

לדמו..?

פורסם

נראה לי

נכנסתי אבל אין לי מושג איך נכנסים דרך המשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים