עבור לתוכן

נתב אדימקס 6204WLG לא מתחבר ב L2TP.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אתמול קניתי את הנתב על מנת לשתף אינטרנט בין מחשב שולחני ומחשב נייד בבית הוריי. הם מחוברים על תשתית כבלים עם מודם תומסון והספק הוא 012.

יש לי את שם הסרבר של 012 - cablelns.012.net.il וכתובות IP של שרתי ה - DNS שלהם, אני מגדיר בהגדרות של הראוטר L2TP עם שם משתמש וסיסמא ולא מצליח להתחבר! וכן, בדקתי את נכונות פרטי ההזדהות.

בהגדרות LAN של המחשב השארתי "Obtain Automaticaly..." בשתי האופציות...

בבדיקת הסטטוס של הראוטר, רשום L2TP Disconnected.

התחברות לאינטרנט רק של המחשב הנייח ישירות דרך המודם מתבצעת ע"י חייגן של 012 וההתחברות תקינה.

אצלי בבית יש גם מחשב נייד ושני מחשבי שולחן, כולם עובדים עם נתב 6204WG על אותה התשתית בדיוק, רק עם ספק 013, הכל עובד פיקס.

אז מה חסר?

פורסם

תנסה clone mac בנתב (כך שישכפל את ה MAC של כ.הרשת של המחשב)

ואז שוב L2TP.

במידה ולא עובד, וודא שהנתב מושך כתובת תקינה מהכבלים (172.2X)

איך בודקים? במקום L2TP תבחר dynamic ip ותתחבר, תראה בסטטוס איזה IP אתה מקבל.

(אם עשית clone mac, אז אתה אמור לקבל את אותו IP שהמחשב מקבל בחיבור ישיר על כרטיס הרשת שלו, לפני שאתה מתחבר עם החייגן)

פורסם

אני נתקלתי בבעיה עם נתב של L1 שבו הייתי צריך לבחור לא בחיבור CABLE רגיל אלא בAustralia Cable ואז זה התחבר לי לL2TP , שים לב בחלק מהנתבים בWIZARDים שלהם יש כמה סוגי חיבור L2TP ,כנראה מוגדרים על פורטים שונים בשביל הVPN , ולפעמים לא מתחברים בגלל זה.

אגב תוכל להתחבר עם PPTP בהתחברות לשרת אחר אם ברצונך , דבר עם התמיכה אם בא לך לעזור

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נסה להתחבר ב-PPTP במידה וה-L2TP באמת לא מתחבר. אבל כמו שנאמר קודם, תבדוק בהתחלה שאתה מקבל כתובת IP תקינה מהכבלים.

172.19-29....

האופציה הכי טוב לבדוק את זה, זה אם תחבר את המודם ישירות למחשב ותבדוק מה אתה מקבל ב-local area connection. ואחרי זה לבדוק אם הראווטר מצליח לקבל גם כן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים