עבור לתוכן

למה DMZ לא עובד

Featured Replies

פורסם

אני כבר משתגע :bash: אני מנסה להגדיר את אחד המחשבים ברשת כ-DMZ אבל אני לא מצליח להתחבר אליו מבחוץ (הוא מריץ Apache).

תצורת הרשת שלי היא כזו.מודם Aztech DSL-600E שמחובר לנתב Edimax 6524n

נכנסתי למודם והגדרתי את ה-IP של הנתב כ-DMZ ראו תמונה

modem.th.png

אח"כ נכנסתי לנתב והגדרתי את המחשב כ-DMZ ככה

routera.th.png

האם יש עוד משהו שאני צריך להגדיר? אני כבר משתגע זה לא עובד

פורסם

אין לך מה לנגוע במודם -- הוא צריך להשאר מודם סטנדרטי. את ה-DMZ מגדירים רק בנתב.

פורסם

בגלל זה זה פאקינג לא עובד :)

בתצורה הזאת יש פעמיים NAT. (כנראה)

המודם צריך לתפקד כמודם בלבד והנתב בלבד יבצע NAT.

פורסם

פאקינג תערוך את הכותרת כך שתהיה כזו שעומדת בחוקי הפורום בכבוד, ופאקינג תעיף משם את המילה פאקינג.

(בבקשה)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הגדרתי את המודם רק כמודם ולא כנתב וכעת ה-DMZ עובד. אבל כעת אני לא יכול לגשת למודם בכתובת 10.0.0.138. איך עכשיו אני יכול לגשת לממשק הניהול של המודם?

פורסם

אתה לא יכול (או שכן, אבל זה לא משנה) כי עכשיו הוא מוגדר במצב bridge, אין לך צורך להתעסק איתו, רק עם הראווטר שלך.

עכשיו זה רק אתה וה-192.168.2.1......

פורסם

למה אתה צריך לגשת לממשק של המודם בכלל?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות את מהירות החיבור של ה-ADSL. מדי פעם שהמודם עושה Restart או שיש הפסקת חשמל המודם מתחבר למרכזיה ה-DSL במהירות נמוכה יותר מהחבילה. אני צריך לעשות לו איתחול (לפעמים יותר מפעם אחת) כדי שיתחבר במהירות הגבוהה ביותר

פורסם

המודם לא יכול לקבוע את קצב הקישור מול הDSLAM כי זה עובד לפי עיקרון של DCE>DTE.

אם הוא מסתנכרן על נתונים שונים אז יש בעיה במודם עצמו.

פורסם
  • מחבר

זה כבר המודם השני שיש לי ולשניהם יש את התופעה הזאת. בבזק אמרו לי לאתחל את המודם ולקבל את המהירות הרצויה. ברוב המיקרים מהירות ה-UpStream היא זאת שיוצרת נמוכה. יש לי חבילה של 5/512 ואחרי איתחול המודם אני מקבל לפעמים 6/320 או 6/256, אם אני ממשיך "להתעקש" ולאתחל את המודם, בסופו של דבר אני מקבל 6/512 הרצוי

פורסם

יש סיכוי שהפורט בDSLAM הוא זה שבעייתי עם ניסית כבר ע שני מודמים...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין גדול בזה אבל אין ממש משהו שאני יכול לעשות בנידון נכון ?

פורסם

לא יודע עד כמה זה יעזור אבל תנסה להרים טלפון ל166 ולבקש שטכהאי יבדוק את הפורט בDSLAM/יחידת רחק (במידה ואתה מחובר לאחת).

פורסם

אני לא כל כך מבין מה הקשר ל-DSLAM. באופן כללי הוא אחראי יותר על הפרדת התדרים וניתוב הלאה. הנושא של האימות וקביעת רוחב הפס שלך מול בזק נקבע ב-Redback שלהם....

פורסם

ממש לא.

הפרדת תדרים בין POTS ולDSL מתבצעת עוד ע"י המיקרופילטר בשקע טלפון.

אחרי זה הזוג חוטי נחושת הולך למרכזת ששם הוא מתפצל לDSLAM וציוד PSTN.

הredback הוא רק access server בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים