עבור לתוכן

בזק בינלאומי אומרים שיש עומס בGiganews..

Featured Replies

פורסם

זה מוזר, כי אני סבלתי מהבעיה דווקא ב- newshosting...

מישהו עשה shaping, זה ברור, השאלה היא מי. אם בזק בינלאומי, אין שום היגיון בכך שהם יתחילו דווקא ב- nntp. זה שהתומכים שם לא יודעים מה זה צריך לרמוז לכם משהו על הפופולריות של הפרוטוקול (נראה אתכם אומרים לתמיכה שיש לכם בעיות בהורדה ב- fsp... "לא, לא ftp, אני מדבר על fSp. עם S, כמו סמי." ;D). לא עדיף להתחיל להגביל bittorrent או edonkey? ואם כבר shaping, למה אגרסיבי כ"כ? תוריד 10-20% מהמהירות ואף אחד לא ירגיש.

ההימור שלי: תקלה כלשהי בהגדרת הפאקטים (עדכנו איזה מכונה qos ולא שמו לב שקלסיפיקציה של ה- nntp השתנתה) או שאיזה upstream provider התחיל לעשות shaping ל- nntp, מה שמסביר מדוע לקח זמן לטפל בזה (בהנחה שהבעיה באמת טופלה) ומדוע לקוחות gamer, שמשתמשים בטווח כתובות אחר, לא סבלו מהבעיה.

• תגובות 75
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת לא קשור לנושא, אבל מה זה USENET ? ולמה זה עולה כסף?

חיפשתי בויקי והבנתי שזה קבוצות דיון, אבל למה גובים על זה כסף?

פורסם

למה גובים על זה כסף? כי זה שירות שעולה הרבה כסף. אם אתה רוצה להחזיק רק כמה קבוצות דיון לזמן לא רב, אין בעיה. אם אתה רוצה להחזיק את רוב הקבוצות הבינאריות ולתקופה ארוכה אחורה, אתה צריך רוחב פס גבוה מאוד ונפח איכסון מטורף. וזה עולה כסף.

פורסם

מה זה קבוצות בינאריות? (אני יודע מה זה בינארי)

וואו זה נשמע כמו עולם אחר.. :s05:

פורסם

אני רוצה רק לוודא - הבעיה נפתרה לכל מי שסבל ממנה?

היינו קרובים להוציא חדשה בעניין הזה, ואני רוצה לוודא אתכם שהבעיה כבר לא קיימת.

ואיסתרא אני איתך - גם לדעתי זה היה שייפינג "בטעות" מישהו בחר את הפרוטוקול הלא נכון בתפריט :) או ספקית שבדרך..

פורסם

אצלי לא נפתרה

פורסם

אני יכול להגיד על עצמי שב astraweb כרגע מוריד ב full speed גם בSSL וגם ברגיל פורט 119 .

בדקתי בעמוד בדיקת של giganews

http://www.giganews.com/performance.html

אתמול זה הראה מהירות מלאה אבל כרגע אני ראה חצי ממהירות שאמורה להיות לי 2.5Mbps במקום 5Mbps וגם ב traceroute יש שורות מחשידות לדעתי :

MPLS Label=403328 CoS=5 TTL=0 S=0 האם זה סימן לשייפינג?

מחובר דרך בב"ל.

פורסם

בב"ל + HOT + ג'יגהניוז - מהירות 5 מגהביט - שום בעיות.

פורסם

גם ב traceroute יש שורות מחשידות לדעתי :

MPLS Label=403328 CoS=5 TTL=0 S=0 האם זה סימן לשייפינג?

מחובר דרך בב"ל.

זה אומר שאתה עובר דרך רשת שמשתמשת ב- MPLS, זה הכל. אי אפשר להסיק מסקנות מ- trace על nntp, הרי מדובר על שני פרוטוקולים שונים (traceroute ב- Windows משתמש ב- icmp). אם יש shaping על nntp, זה לא יבוא לידי ביטוי בפרוטוקולים אחרים.

פורסם

מה פשר ה CoS?...

פורסם

כן גם אצלי זה ככה, מוזר מאוד :s05:

פורסם

מה שמוזר שב reverse traceroute מ astraweb אני לא רואה סימנים של MPLS ו COS ומgiganews הם מופעים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי נסיון ועברתי היום לחיבור עם חייגן - הבעיה נפתרה

חזרתי עכשיו לחיבור ללא חייגן - והבעיה חזרה.. משהו כנראה נדפק שם..

פורסם

תגובה של Giganews -

Hello Sagi,

We're sorry for the inconvenience that you have recently been experiencing. We have had many similar complaints from our members that use Bezeq as their ISP and we have worked tirelessly trying to resolve this issue, by investigating all possible causes. Our network engineers have rerouted traffic through multiple different routes to Bezeq, and even a direct link to Bezeq, yet these problems persist. As part of our latest troubleshooting, we have been asking our members to try connecting to us from a different ISP (e.g. 013 NetVision and 012 Smile) to eliminate Bezeq from the troubleshooting. This can be done from someone else's house, or a wireless hot spot, for example. In all cases, they have received full speed performance from our servers through these other ISPs.

We continue to actively work with Bezeq to identify the problem, however at this time we cannot supply a date of when this issue is going to be resolved. We suggest that you contact Bezeq and let them know of the problems you are encountering.

Your service is extremely important to Giganews.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים