עבור לתוכן

מחשב לא עולה לא יודע עם לוח אם מעבד או כרטיס &

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב חדש לוח GA-EX58-UD4 מעבד I7

מפעיל את המחשב המאווררים פועלים ולא קורה כלום אין תצוגה במסך, אין שום ביפ, בכל אופן הוא לא אמור לצפצף או משהו? או שהם כבר לא עושים את זה? חשבתי שזה כרטיס מסך כי הוא יד שניה ויתכן שעבדו עלי (למרות שישי אחריות) גם כשאני מוציא אותו, אותו הדבר, ניסיתי להחליף סלוטים לזכרון, לא עוזר. (חשבתי שלפחות יהי ביפ משהו)

יש את הנורות לד בצד על הלוח הן נדלקות כולן (ירוק עד אדום)

בכרטיס מסך ati hd 4870 sapphire ברגע שאני מדליק נדלקים לרגע כמה לדים ונכבים, המאורר עובד באוצע גבוה ומדי פעם נחלשת העוצמה.

חיברתי מקלדת/ עכבר (אלחוטי) בUSB ולא נדלקת מנורה.

פורסם

אני אתן לך פיתרון יותר ספציפי לפי מה שנראה לי..

מחשבים שלא עולים והם חדשים ישר מעלים בך ספקות עבדו עליי הכרטיס מסך לא טוב.. [לאנשים יש נטייה לא לסמוך על הרכיב הזה] הרבה פעמים באו אליי אנשים שלא פעל להם כלום והמחשב חדש.. אז תבדוק בבקשה אם הזיכרונות שלך מחוברים כמו שצריך ובאילו סלוטים. חשוב מאוד שאם ישלך יותר מ-2 סלוטים [סביר להניח,] שלא יהיו מחוברים אחד בצמוד לשני.. אלא אחד רווח ואז עוד אחד.. אלא אם כן כל הארבעה מלאים.

פורסם
  • מחבר

הזיכרון מחובר כמו שצריך בקופיגורציה של טריפל, ניסיתי גם להעביר לשלשה השניה. ניסיתי אפילו לחבר רק סטיק אחד. וגם לפעיל בלי זיכרון בכלל לראות אם יתנהג שונה. אני חושד בכרטיס כי כמו שאמרתי הוא יד שניה. והמחשב חדש מהחנות. בכל מקרה כמו שאמרתי כל המאוורים פועלים גם של הכרטיס מסך, אבל העוצמה משתנה מדי פעם זה נותן ספייקם כאלה. פתאום זה יותר חזק.

בעצם אין ספיקר של המארז אז הוא לו יכול לתת ביפים ממילא. יש איזו דרך אחרת לדעת עם יש "פוסט"?

הבאסה זה שאין לי פה לא מחשב עם הPCI E ולא כרטיס מסך אחר לחבר למחשב, ככה שבינתיים אני פשוט לא יודע מה הבעיה, המחשב כמובן באחריות אבל הכרטיס מסך לא משם.

פורסם

חחח בלי הספיקר אתה רק יכול לחלום אם לדעת שהוא עושה POST... איך זה יכול להיות מחשב חדש בלי ספיקר..?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים