עבור לתוכן

Burnout Paradise - הדמו שוחרר!

Featured Replies

פורסם

אצלי בגלל סיבה לא ברורה האופציה חסומה, אבל הפעלתי אותה דרך הקונפיג ועדיין זה רץ טוב !

משחק מעולה...

ואיך עשיתה את זה?

• תגובות 92
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה, יש לי שאלה : מה ההבדל בין גרסת הXBOX לגרסת ה PC

ל2 יצא את ה Burnout Paradise The Ultimate BoX

תודה רבה

פורסם

טוב אז המשחק מופעל אצלי על מקסימום(8AA, 1920x1200) והאמת שלא נראה לי שרואים הבדל עם או בלי פילטרים(בולשלאכן).

בכל מקרה, איך משנים כפתורים???

וחייב לציין שההתרסקויות די עלובות :-\

כאילו האוטו עשוי מאדמנטיום(וולברין ;D) ותמיד יש את הקטע של הגלגל האוטיסט הזה שלוקח לו חצי שעה להתפרק מהאוטו בגמגומים.

פורסם

מה קשה להיכנס לתפרית ולחפש ;) כל פעם כותבים לך את אותו שילוב:

ESC ופעמיים F2 יש שם את בנוסף ליציאה מהמשחק גם את כל ההגדרות (יהיה נחמד עם תקרוא במשחק לפני שאתם שואלים).

ההתרסקויות לא רעות בכלל ויש הרבה אנימציות (ברובן גלגל יוצא מהמקום אבל זה הגיוני)

פורסם

טוב, לפי דעתי אחלה משחק כדי להעביר את הזמן מדי פעם, אבל לא יותר מזה.

קליל וכיפי, לא מחייב מחשב חזק, מהבחינה הזאת אהבתי אותו מאוד.

מצד שני, המירוצים חוזרים על עצמם, ואני עוד מעט מקבל רישיון קלאס A ואני מרגיש שמיציתי את המשחק.

פורסם

מישהו יודע מה הם דרישות המערכת למשחק ?!!

פורסם

מה קשה להיכנס לתפרית ולחפש ;) כל פעם כותבים לך את אותו שילוב:

ESC ופעמיים F2 יש שם את בנוסף ליציאה מהמשחק גם את כל ההגדרות (יהיה נחמד עם תקרוא במשחק לפני שאתם שואלים).

ההתרסקויות לא רעות בכלל ויש הרבה אנימציות (ברובן גלגל יוצא מהמקום אבל זה הגיוני)

לא נכנסתי מאז למשחק כך שלא ניסיתי את הדאבל F2 ולא ראיתי את התפריט.

סורי ;D

פורסם

ודרך אגב, אני עם גיימפאד של לוג'יטק, ובזמן מירות, ללחוץ ימינה עם הDPAD נותן אופציה להפעיל את המירוץ מחדש באמת :xyxthumbs:

פורסם

מה המקביל במקלדת?

יש אפשרות לשחק במשחק עם הגה (הגיוני שכן אבל אין לי כוח להעביר אותו חבר בשביל לגלות שזה לא עובד :lol:)?

פורסם

אפרופו גיים פד - פד של PS2 יתמוך בכל המשחקים? כדאי לקנות מתאם ולהתחיל לשחק עם הפד?(יש ברשותי 2 שלטים מקוריים)

פורסם

יש אפשרות לשחק עם הגה, אם כי התמיכה ב FF לוקה בחסר. חוסר התמיכה מורגש במיוחד אם אתה רגיל לאפשרויות הרבות שהוצעו ב GRID ו DIRT.

פורסם

תגידו מה האפשרות הזאת SSAO צריכה לעשות? הדלקתי אותה ואני לא רואה שום שינוי....

פורסם

נותן לכל המשחק מראה של BOOST\BLUR כזה... סתם חרטה.. לא נוח לעיניים בכלל.

ואני חייב לציין שהמירוצים במשחק פשוט גועליים בטירוף!! מה זה המפה המסריחה הזאת(הnavigator הפוך) אני מפסיד במירוץ רק בגלל זה. פשוט חרא של דבר!

פורסם

נותן לכל המשחק מראה של BOOST\BLUR כזה... סתם חרטה.. לא נוח לעיניים בכלל.

ואני חייב לציין שהמירוצים במשחק פשוט גועליים בטירוף!! מה זה המפה המסריחה הזאת(הnavigator הפוך) אני מפסיד במירוץ רק בגלל זה. פשוט חרא של דבר!

אל תסתכל על המפה, יש לך כזה סימן עם השם של הרחוב? אז כל פעם שצריך לעשות פנייה יש לך את השם של הרחוב שאליו אתה צריך לפנות מהבהב וככל שהוא יותר קרוב כך אתה יותר קרוב... מה שבאמת חבל שאין GPS כמו בGTA IV

פורסם

מישהו יודע מה הם דרישות המערכת למשחק ?!!

דרישות:

מינימום ל XP:

* CPU: 2.8 GHz Intel Pentium 4

* RAM: 1 GB

* Graphics card: 128 MB Video card with Pixel Shader 3.0

מינימום ל VISTA:

* CPU: 3.2 GHz Intel Pentium 4

* RAM: 1.5 GB

* Graphics card: 128 MB Video card with Pixel Shader 3.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים