עבור לתוכן

Battlefield - נכון שהתגעגתם לכותר חדש?

Featured Replies

פורסם

עד לא מזמן לא חשבתי לקנות אותו[bF1943], אבל אממ אולי אני אלך על זה..

• תגובות 2.2k
  • צפיות 159.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אני רוצה להגיד לכם שזה פשוט WOOOW!

שיחקתי היום אצל סימון ב-BF1943 וזה אחד המשחקים המגניבים, מה שמורגש שם ביותר זה האפקטים והסאונד המטריף שלוקח אותך למחוזות האקשן.

ועוד זה כולה שוקל 500MB... החיסרון הוא שאין מספיק מפות וזה עד 24 שחקנים, למרות שאתה מרגיש שיש יותר בשרת.

בכל מקרה, העלות של המשחק היא זניחה לעומת התמורה, איך שזה ייצא ל-PC אני יישר קונה! :D

העיקר שנהנית :xyxthumbs:

צריך לבדוק פרטים על הגירסה המתקרבת של ה PC

או שזה יהיה פשוט פורט זהה לחלוטין או שירחיבו אותו קצת יותר.

פורסם

איך באמת כל הנושא של עבודת צוות במשחק הזה?

אני מבין שזה יותר רציני מאשר BF:HEROES, אבל השאלה אם זה כמו ב BF2? יש צוותים, מפקד, פקודות, עבודה מתואמת וכל זה?

ואגב באותה הזדמנות, למי שיצא לו לשחק BF:BAD COMPANY בקונסולות, איך באמת המשחק הזה בהשוואה לBF2 לגבי עבודת צוות?

יש קבוצות כמו ב-BF2 אבל עבודת הצוות פחות מורגשת, בגלל שמשתמשים בגיים פאד וזה פחות נוח לשיחוק קבוצתי (אם מתרגלים לזה מאוד, זה יכול לעזור), בנוסף, מס' השחקנים המועט פחות תורם לעבודת הצוות וגם אין את קיט המדיק שיכול להציל את החיים של חבריך לקבוצה, מה שכן מרגישים הוא שיש יותר שחקנים, במפות יותר קטנות אבל מרגישות גדולות.

הגרפיקה מהממת והיא דיי מכובדת ל-2009.

סימון קורא למשחק "באטלפילד מסורס" בגלל שהוא חסך בכל מיני דברים, אבל יש דברים שהוא לא חסך ואף אוסיף.

הדברים שהוא חסך בהם זה הקיטים, ומס' השחקנים ומידע מפורט אודות הסטטוס שלך במשחק.

הדבר הכי מורגש זה האפקטים, המפות הייפות והסאונד, שימו רמקולים ענקיים ליידכם בפול ווליום ותרגישו בעננים, ממש כאילו אתם בתוך המשחק.

בלי לחשוב פעמיים הייתי קונה את המשחק הזה, במיוחד לאור המחיר המגוחך של המשחק.

ולחשוב שבאטלפילד באד קומפני 2 אמור להיות יותר טוב... :)

סה"כ משחק קצת יותר קטן אך עדכני לשנת 2009, ששווה כל גרוש שהוא עולה, מומלץ בחום לקנות!

פורסם

כבר שמעתם על זה שבBFBC2 יהיו מספר נשקים מBF1943?

נ.ב.

אם המפיצה של BF1943 היא EA אז תתקוננו לחבילות הרחבה כגון BF 1943 Q2/Q3/Q4 ומפות בתשלום... EA תסחוט ממכם יותר מה15 דולר האלא, במוקדם או במאוחר 4 המפות יתחילו לשעמם והמפות החדשות לא יהיו נחלת הכלל..

פורסם

זה בסדר הם הודיעו אחרי יציאת המשחק שבקרוב יהיה DLC (כניראה 5$ או 10$).

פורסם

ב BF:BC 1 דווקא הייתה חבילת מפות וסגנון משחק חדש/ישן בחינם..

פורסם

נראה לי חסר לך 'לא'.

פורסם

לא בטוח אם התכוונת אליי אבל אם כן אתה יכול לבדוק באתר של המשחק , חבילה שיצאה באוקטובר בחינם.

פורסם

לא בטוח אם התכוונת אליי אבל אם כן אתה יכול לבדוק באתר של המשחק , חבילה שיצאה באוקטובר בחינם.

לא שמתי לב לחינם...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בעוד פחות מחודשיים תשוחרר גירסת ה PC של המשחק BF1943

ניצני ביקורות ראשונים עם ציון ממוצע של 82

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/battlefield1943?q=BATTLEFIELD%201943

בשעה טובה הגעתי היום לדרגת האחרונה במשחק (דרגה 50) לאחר כמעט חודש של חרישות מאסיביות :o

מבחינתי זה המשחק הכי מהנה שיצא הקיץ לחובבי ה FPS

לא ציפיתי לו בכלל אבל הנה- הצליחו להפתיע גם אותי החבר'ה מ DICE

:xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה בסדר גם DICE הופתעו מזה שהמשחק הצליח :lol: בגלל זה היו כל כך הרבה בעיות בשרתים בהתחלה, הנשקים של הגרמנים הם בכלל נשקים של יפן, אין אפשרות לבחור שרתים ועוד כמה דברים כאלה. הם חשבו שזה יהיה משחק קטן ונחמד שלא ישחקו בו הרבה. הם לא חשבו על זה שהוא מאוד זול ויצא בזמן שאין משחקים בכלל (והוא גם לא רע בכלל). הם היו המומים כשהם ראו מה קרה בשעות הראשונות אחרי שהמשחק יצא :lol:

פורסם

בעוד פחות מחודשיים תשוחרר גירסת ה PC של המשחק BF1943

ניצני ביקורות ראשונים עם ציון ממוצע של 82

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/battlefield1943?q=BATTLEFIELD%201943

בשעה טובה הגעתי היום לדרגת האחרונה במשחק (דרגה 50) לאחר כמעט חודש של חרישות מאסיביות :o

מבחינתי זה המשחק הכי מהנה שיצא הקיץ לחובבי ה FPS

לא ציפיתי לו בכלל אבל הנה- הצליחו להפתיע גם אותי החבר'ה מ DICE

:xyxthumbs:

איפה אפשר לראות את הסטטיסטיקה הזאת?

פורסם

זה בסדר גם DICE הופתעו מזה שהמשחק הצליח :lol: בגלל זה היו כל כך הרבה בעיות בשרתים בהתחלה, הנשקים של הגרמנים הם בכלל נשקים של יפן, אין אפשרות לבחור שרתים ועוד כמה דברים כאלה. הם חשבו שזה יהיה משחק קטן ונחמד שלא ישחקו בו הרבה. הם לא חשבו על זה שהוא מאוד זול ויצא בזמן שאין משחקים בכלל (והוא גם לא רע בכלל). הם היו המומים כשהם ראו מה קרה בשעות הראשונות אחרי שהמשחק יצא :lol:

רגע במשחק הזה באמת הצד של ה AXIS זה היפנים לא ?

אולי התכוונת שליפנים יש נשקים גרמנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים