פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים כן, יהיו רק 4 תפקידים.לגבי הרמות- בחלק מהרמות נפתחים נשקים חדשים ובחלק לא. חלק מהנשקים נפתחים רק בניקוד מסוים ולא בתלות בדרגה.(כמובן שזה כולל גם תוספים לנשקים ודברים מיוחדים שניתן לקחת [כמו יותר תחמושת/חומרי נפץ או שריון/נזק משופר בכלי רכב])נ.ב. הקדימו אותי :-X
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים וואו תודה, חשבתי שיסקלו אותי באבנים ויגידו לי לחפש בגוגלאני מקווה שעד שיצא המשחק אני אגמור עם התאוריה ואוכל להצטרף לכיףדרך אגב, יש משהו בסגנון הscorpion מut2004\ut3?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מה הטעם אם ביום חמישי הבטא מסתיימת?תודה לאל...עוד C4 NOOB אחד ואני מאבד את זה
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים ^ בכל מקרה מתי יוצא המשחק, במרץ נכון? יוצא ב-2 למרץ בארה"ב וב-5 למרץ באירופה
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים שכחתי איך לשחק ב-2142 התרגלתי ללחצנים במשחק החדש. בכול אופן אני לא רואה את עצמי משחק כרגע ב-2142 , הספיק 3 שנים.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים השאלה הזאת עלתה לי אחרי שראיתי שיש לך אווטר שונהאבל אתם יודעים מה מגניב במשחק הזה? הוא פשוט כזה, אין לו טונה של מקשים מסובכיםאבל הבנתי מחבר שלי שאין PRONE (יעני פזצטא, לא שמתי לב בעצמי)זה נכון? זה רע לדעתכם או שזה לא חשוב?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים תודה לאל...עוד C4 NOOB אחד ואני מאבד את זה מסכים. F*** THOSE C4 NOOBS mishax1 1. הרמות והנשקים וכל הדברים שתפתח בבטא יתאפסו 2. ה-tracer dart לא נפתח בדרגה 16. לא זוכר מתי הוא נפתח אבל אם הגעת לדרגה 11 אז בטוח שיש לך אותו.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים השאלה הזאת עלתה לי אחרי שראיתי שיש לך אווטר שונהאבל אתם יודעים מה מגניב במשחק הזה? הוא פשוט כזה, אין לו טונה של מקשים מסובכיםאבל הבנתי מחבר שלי שאין PRONE (יעני פזצטא, לא שמתי לב בעצמי)זה נכון? זה רע לדעתכם או שזה לא חשוב?חשוב?תלוי למי.צ'יטרים ייעדיפו שכיבה בשביל לעשות באני הופינג כמו ב-BF2.זאת הסיבה העיקרית שלדעתי ביטלו את זה ות'אמת... טוב שכך.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים טוב סבבה אין לי בעיהאבל איך הסנייפרים משיגים תמיכה? mounting על חלון?דרך אגב בקשר לDARTS, מה זה לא רק לlimited? זה לכולם?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים כל מה שיש ב-limited edition אלו דברים שנפתחים עם הזמן בגרסה הרגילה, בין אם בעליית דרגות או בצבירת נקודות.אלו לא דברים אקסקלוסיביים.מה שכן, veterans מקבלים דברים אקסקלוסיביים, בינתיים ידוע לי רק על ה-M1 Garand.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים אחרי שפותחים נשק לא רשום באיזה דרגה הוא נפתח אלא את הנתונים שלו, לכן אני (דרגה 11) לא יכול לראות. ועובדה שכולם משתמשים בו ואף אחד לא עבר את דרגה 11. אתה יכול לתת תמונה שרשום דרגה 16?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.