עבור לתוכן

קונה כ"מ לגיימינג, עד 1,400 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הפאליט עולה 100 ש"ח פחות.

מה אתה אומר על רעיון ה-CF של HD4830? בעזרת RivaTuner אוכל להביא אותו בקלות לרמה של HD4850x2 בזמן שהוא עולה פחות מ-HD4870 1GB.

• תגובות 113
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני לא חושב.... כדאי שתחפש מעט ביקורות על הכרטיס ומה פוטציאל האוברקלוק שלו... אם הוא באמת נגיע ל-4850 אז בהחלט שווה!

פורסם
  • מחבר

בדוק שהוא מגיע לרמה של HD4850. כתוב זאת גם בביקורת עליו באתר :)

אז אני חושב שאלך על 2 כרטיסי HD4830 של XFX. העיצוב שלהם מדהים

פורסם

צודק! :xyxthumbs:

cryoc.gif

cry1280.gif

לך על זה!!

פורסם
  • מחבר

אחלה. תודה רבה.

עכשיו רק למצוא ספק איכותי (שלא יהיה Overkill) ויאללה להזמנה.

פורסם

HD4830 ל-1600X1200? למרות שאלו שניים, ולמרות שהדרייברים השתפרו, עדיין, יש משחקים שלא תומכים בזה, ואז רק כרטיס אחד יעבוד. זה מבאס לקנות מערך כרטיסים ששווה את מה ששילמת עליו רק חלק מהזמן.

+

הפגם היחיד בעיצוב שלו שאני רואה, זה שהיציאות וידאו אדומות :-X

פורסם
  • מחבר

אילו משחקים לא תומכים ב-CF? אפשר דוגמאות בבקשה? כי כרגע זה הדבר היחיד שמרתיע אותי :x

פורסם

משחק פופלרי וכבד שלא תומך בכלל אני לא מכיר, אבל הרבה עושים בעיות, למשל הקרייסיס הראשון עשה המון בעיות עם CF...

פורסם
  • מחבר

כן, אבל קורבן של HD4850 CF הרגע אמר שכל הבעיות בקרייסיס נפתרו :D

פורסם

אתה רוצה לקחת סיכון ?

מה רע בכרטיס רגיל ?

4870 עם 1GB יהיה מעולה ואם אני זוכר נכון גם יותר חזק ותחשוב שאתה גם יכול לעשות לו אובר אז חבל סתם להיסתבך עם מערך CF...

פורסם
  • מחבר

HD4830 CF חזק כמו HD4850x2, אחרי OC כמובן

ו-HD4850x2 חזק מ-HD4870 1GB ב-25%

HD4830 CF עולה 100 ש"ח פחות מ-HD4870 1GB

פורסם

יכול להיות שיש משהו במה שהוא אומר... אני יכול להגיד לך כרגע אין שום בעיה עם הדרייברים אבל אם יהיה זה אחד הדברים המתסכלים.... אני לא מאחל לאף אחד לעבור את מה שאני עברתי...

יכול להיותר ששוה לך לקחת את ה4870 ולעשות לו OC... תחפש גם כמה ביקורות שעשו לו OC ותראה למה הוא מסוגל.

פורסם
  • מחבר

במקסימום אני יכול לשחק על רזולוציה נמוכה מהטבעית.. לא קריטי לי. (כאילו, כן קריטי אבל כשאין ברירה אז אין ברירה)

תוספת הביצועים ביחס למחיר הנמוך ב-100 ש"ח נראית לי משתלמת.

ראיתי ביקורות שלו אחרי OC והוא עדיין לא מתקרב אפילו ל-HD4850x2

פורסם

חברה... תראו http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphirehd4870_1gb_toxic/8.htm

אני שמתי

2x Anti Aliasing

Enthusiast

Ambush

DX10

ו-1680X1050

קיבלתי 33FPS!!! הדרייבר החדש בהחלט שיפר! (למרות שיכול להיות שזה בגלל שיש לי QAUD 3.4GHZ...)

והכרטיסים שלי לא ב-OC בכלל!

פורסם

תרגיש חופשי לכבות את ה-AA, סוחט ביצועים וברזולוציה שלך לא עד כדי כך דרוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים