עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונה כ"מ לגיימינג, עד 1,400 ש"ח

Featured Replies

פורסם
www.zap.co.il תעשה חיפוש . תגיד כול כמה ימים אתה צריך רכיב חדש או מערכת חדשה או שאני מדמיין ?
  • תגובות 113
  • צפיות 9.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

זו תוספת של 270 ש"ח לעומת ה-HD4870 Toxic שרציתי.. זה באמת שווה את זה?..

אגב, עוד אופציה זה לקנות HD4870 רגיל (עולה 1,050 ש"ח במינימום) ולהוסיף לו טווין טורבו.

פורסם

להזכיר למישהו את עניין הדרייברים?

להזכיר אין צורך, אבל לומר כמה מילים על מידת הרלוונטיות שבדבר יכול להיות נחמד.

הרי כל ההשוואות שאנו מכירים נערכו כש 4870 עם דרייבר 8.12 . זת'ומרת שמכאן אפשר רק להשתפר. השאלה היא אם אחרי הדרייברים האחרונים

(ATI 9.1

NVIDIA 181.22)

יבואו ביצועים מצד GTX260 שיצדיקו את ההפרשים בין שני הכרטיסים. עד כמה שאנחנו יודעים עכשיו, הדרייבר של ATI לא הביא שיפור משמעותי. לדעתי הדרייבר של Nvidia צריך להביא שיפור רציני בצורה ניכרת כדי שה GTX260 יהפוך למשתלם.

פורסם
  • מחבר

ראיתי ביקורת על ה-HD4870 1GB בגרסאת ה-TOXIC בה נאמר שחסרונו ה-י-ח-י-ד הוא שהכרטיס אינו גובר על ה-GTX280.

מה גם שיכולות ה-OC שלו מדהימות, תוספת של שישה פריימים בקרייסיס בעזרת RivaTuner. הוא גם אף פעם לא עובר את ה-60 מעלות, גם אחרי OC.

ממש התלהבתי מהכרטיס, יש אותו ב-TMS במחיר די טוב של 1,413 ש"ח.

פורסם

קח אותו וזהו....כל העניין של הדרייברים שטויות! אחרי 9.1 הדרייברים של ATI עלו מדרגה ממש גדולה באיכות שלהם. הם באמת יציבים וכל הבעיות שהיו לי נפתרו (יש לי שני 4850 ב-CF שידועים ביצירת בעיות רבות כשהם במערך CF...)

הדרייברים מעולים! וד"א... דווקא יש שיפורים בביצועים... קרייסיס ווארהד עובד הרבה יותר טוב! עכשיו אני יכול לשחק חלקקק על 1680X1050 V.HIGH AAX2 ו-V-SYNC דולק! אף פעם לא שיחקתי קרייסיס ככה...

פורסם
  • מחבר

אולי אקח שני כרטיסי HD4850 במקום את ה-HD4870 1GB? הלוח שלי במילא תומך בקונפיגורציית CF.

פורסם

אולי אקח שני כרטיסי HD4850 במקום את ה-HD4870 1GB? הלוח שלי במילא תומך בקונפיגורציית CF.

לא ממליץ, יש כרגע בעיות תמיכה מצד ATI עם חלק מהמערכי CF.

פורסם
  • מחבר

זהו, גם אני חשבתי כך. אבל תגובה מעלי Bashash אמר שהוא מחזיק CF של HD4850 ושזה עובד לו מעולה.

פורסם

תעשה חיפוש של השוואה בין שני הכרטיסים . בדרך כלל הביצועים שווים ולכן עדיף כרטיס 1 ולא 2 חלשים יותר

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי, HD4850x2 1GB חזק מ-HD4870 ב-25%. במקרה הזה הסכום שאני משלם על מערך ה-CF נמוך מהסכום שאשלם על כרטיס ה-HD4850x2, אבל אקבל ביצועים זהים.

פורסם

לא ממליץ, יש כרגע בעיות תמיכה מצד ATI עם חלק מהמערכי CF.

לא סגרנו כבר את הפינה הזו????!

4850X2 חזק מ-4870 בכ-20%-15% והכסף שאתה משלם שווה את זה.

4850X2 - http://tms.co.il/product/6234 - ש"ח1672

ו-4870 OC 1G - http://tms.co.il/product/6508 - שעולה 1413 ש"ח...

1672-1413=259 .... 260 ש"ח לדעתי מאוד שווים את זה...

עומרי איזה לוח יש לך? אולי כדאי לך כבר לקחת שני 4850 ב-CF זה יצא לך יותר זול... ולמעשה יכנס לך כמעט בול..

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400

פורסם
  • מחבר

זה עולה לי אותו סכום.

אגב, עוד רעיון זה מערך CF של HD4830 + אוברקלוק שיקח את המערך לרמה של HD4850x2.

לשאלתך: לוח האם הוא ASUS Rampage II Extreme.

פורסם

זה יותר מעניין ...הייתי הולך על זה

פורסם

אני אישית מתכנן בעתיד הרחוק לקנות לעצמי גם ל-1600X1200 HD4870 512MB או אולי 1GB, או בכלל כרטיס שיחליף אותם, מבוסס RV740 (מה שיביא HD4730 ו-HD4750). ככה או ככה, מומלץ לדעתי ה-512MB יותר לרזולוציה הזאת.

בנוגע ל-PALIT, לגרסה הישנה באמת היו שני מאווררים שרק אחד מהם נשלט על ידי הדרייבר, אבל בגרסה החדשה יותר שני המאווררים נשלטים על ידי הדרייברים. תבדוק אם לכרטיס יש יציאת VGA טבעית או לא. אם יש לו, מדובר בגרסה החדשה. מצד שני, יכול להיות שהכרטיס של Sapphire יותר זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.