עבור לתוכן

מחשב חדש לא עולה!

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש. הרכבתי הכל כמו שצריך, בדקתי כמה פעמים שהכל נכון. אבל כאשר אני מדליק את המחשב הוא נדלק המאווררים עובדים התאורה בלוח אם נדלקת אבל כלום לא קורה אין צפצופים אין כלום המסך לא נדלק, האורות במקלדת לא נדלקים. בדקתי הכל שוב ניסיתי להחליף בין הזכרונות לא עזר. סתם למען הבדיקה אפילו הוצאתי את הזכרונות לגמרי וגם אותו דבר אין צפצופים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט: core i7 920 , asus p6t deluxe, ocz 3g 1600ghz ocz3p1600lv3gk, enermax 82pro 525w, כרטיס מסך ישן של ati 2350. מארז של antec p182.

פורסם

תחבר את המסך שקיבלת עם הלוח ותראה מה הוא אומר .........

לאחר מכן גש לחוברת ותראה שמה מה הבעיה

חיברת את חיבור ה8 פין ללוח ?

פורסם
  • מחבר

תחבר את המסך שקיבלת עם הלוח ותראה מה הוא אומר .........

לאחר מכן גש לחוברת ותראה שמה מה הבעיה

חיברת את חיבור ה8 פין ללוח ?

המסך עובד בדקתי עם המחשב הישן וניסיתי בשני היציאות בחדש ולא עובד . חיברתי בהתחלה לחשמל של המעבד את החשמל של ה 4 פינים ואחריזה ניסיתי עם 8 וגם אותה בעיה.
פורסם

מזה לא קיבלת?! תחזיר להם את הלוח! אתה אמור לקבל אותו עם כל הבאנדל שלו ולא חלק ממנו!

תתקשר תבדוק את זה

פורסם

מזה השטויות האלה ?

גם אם הלכת לASUS בטאייואן אתה חייב לקבל את כל הבאנדל

שילמת על הכול

לא רק על הלוח עצמו!

לך אלייהם מיד ותיקח לוח חדש ארוז בקופסא עם ניילון שיש בו את כל החלקים!

אםן הוא בלי ניילון סימן שהשתמשו בו כבר!

(באופן אישי אני שקניתי את הלוח שלי בדקתי שלא חסר כבל סטה אחד אפילו

ואם היו מחסירים ממני את המסך שקיבלתי עם הלוח , סביר להניח שהייתי משתולל להם שמה בחנות)

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהלוח הגיע בלי הדבר הזה בגלל שהוא זול יותר באיזה 200 שקל מכל חנות אחרת. אבל הלוח חדש זה בטוח. אבל זה לא מה שקריטי כרגע! מה לעשות כדי שהמחשב יעבוד ומה הבעיה?!

פורסם

איזה מארז יש לך ?תבדוק שבפנל האחורי של הלוח אין לך כפתור כזה של ריסטים שלחוץ בטעות ע"י המארז ,ניתקלתי במקרה כזה :xyxthumbs:

תנסה להתקין כרטיס מסך אחר לבדוק אם המסך ידלק ;D

פורסם

מזה לא קיבלת?! תחזיר להם את הלוח! אתה אמור לקבל אותו עם כל הבאנדל שלו ולא חלק ממנו!

תתקשר תבדוק את זה

מזה השטויות האלה ?

גם אם הלכת לASUS בטאייואן אתה חייב לקבל את כל הבאנדל

שילמת על הכול

לא רק על הלוח עצמו!

לך אלייהם מיד ותיקח לוח חדש ארוז בקופסא עם ניילון שיש בו את כל החלקים!

אםן הוא בלי ניילון סימן שהשתמשו בו כבר!

(באופן אישי אני שקניתי את הלוח שלי בדקתי שלא חסר כבל סטה אחד אפילו

ואם היו מחסירים ממני את המסך שקיבלתי עם הלוח , סביר להניח שהייתי משתולל להם שמה בחנות)

תתקשר תבדוק את זה

וואאווואוואואואואו חברה להירגע - יש שתי וריאציות ללוח אם הזה

אחד עם הפאנל שליטה ואחד בלי - כנראה (ברור) שהוא קנה את היותר זול ללא הפאנל...

ראו כאן:

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2593&modelmenu=1

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=179&l3=815&l4=0&model=2588&modelmenu=1

אין יותר פשוט מפיתרון התקלה - או חיבור לא נכון - או רכיב דפוק

מכיוון שאתה טוען שאתה יודע לחבר וחיברת נכון אז הבעיה באחד הרכיבים

איזה מארז יש לך ?תבדוק שבפנל האחורי של הלוח אין לך כפתור כזה של ריסטים שלחוץ בטעות ע"י המארז ,ניתקלתי במקרה כזה :xyxthumbs:

תנסה להתקין כרטיס מסך אחר לבדוק אם המסך ידלק ;D

מעניין אצל מי ::) ::)

פורסם

רכיב תקול זה דיי כללי..

חבל שאין לך את המסך הזה , כי איתו היית פותר את הבעיה בשניה..

נסה לשים סלוט אחד של זיכרון נסה להעביר אותו להוזיז אותו אולי משהו שמה הבעיה (כמעט בטוח)

פורסם

גם אנ קניתי ב KSP והרכבתי הכל ללא בעיות. בכל מקרה אם לא עולה אתה ניגש אליהם והם בודקים ומחליפים הכל ללא תמורה. (כך אמרו לי).

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שניסה לעזור ויש להגיד באמת עזרתם ביניוחד IVAN שהיה ישיר ולעניין!

מסתבר שהייתי צריך לאפס את הביוס, ניתקתי כמעט הכל חוץ מהזכרון, עשיתי איפוס לבאיוס והמחשב עלה עם הצפצוף שאין כרטיס מסך. ואז חיברתי הכל (וכאן משום מה זה שוב לא עלה אבל איפסתי שוב את הבאיוס והכל היה בסדר)

ולגבי המסך של האוברקלוקינג אז באמת ליאור צודק שאלתי בקספ וזה באמת הדגם ללא החלק הזה, ככה שגם כאן הכל בסדר... :cool2:

אז אפשר לנעול... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים