עבור לתוכן

אתרים כמו KSP שהכתובת לא משתנה , למה הם בנויים ככה ומה ההגיון בזה ?

Featured Replies

פורסם

אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר

עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ?

תודה לעונים

פורסם

אתם בטח מכירים אתרים כמו KSP שעוברים מדף לדף אבל הכתובת בשורת הכתובות נשארת אותו דבר

עם איזה שפה בונים אתר כזה ? או שבעצם אפשר עם כל שפה ? מה ההגיון בזה ? למה זה נועד ?

תודה לעונים

html

iframe

נוח לעבודה פשוט.

פורסם

במקרה של KSP זה אפילו לא iframe, זה סתם frameset.

ההיגיון? אין הרבה. למען האמת, זה רק דופק את האתר (אי אפשר לתת לינק ישיר לדף מסוים, ומנועי חיפוש לא יצליחו לאנדקס את האתר כהלכה).

פורסם

האתרים שאתה מדבר עליהם נבנים ב-HTML והם משתמשים בתיכנות עם מסגרות (FRAMES) כך שבעצם הם עובדים תמיד על אותו דף אחד שהוא הראשי שזהו בעצם הדף אותו הינך רואה ולכן הכתובת לא משתנה...

ההיגיון בדבר הזה הוא בעיקר נוחיות אשר מאפשר טעינה מהירה וקלה יותר של דפים וכן גם ניווט מהיר יותר בין הדפים..

תיכנות עם מסגרות נועד בעיקר בשביל הנוחות של המשתמש באופן ההצגה של הדפים והמידע וניווט באפשרויות האתר..

דבר זה נפוץ בעיקר באתרי חברות משום שבמקום להם ישכפלו ויעתיקו את הלוגו שלהם ו/או תפריטים אשר יש בהם שימוש מרובה אז הדפים האלה יופיעו פעם אחת בלבד..

ברוב האתרים הדף הראשי מחולק לשלושה מסגרות אשר במסגרת העליונה נמצאים לוגו החברה תפריט עליון (שכולל קישורים דפים כגון:צרו קשר , על החברה , סניפים וכו'), במסגרת הימינית נפצא תפריט משני שכוללבדר"כ את מוצרי / שירותי החברה ומסגרת אמצעית אשר בה יוצגו כל הדפים והמידע כאשר אתה לוחץ על אחד מהקישורים..

מקווה שעזרתי ועניתי לך על התשובה..

פורסם

זאת שיטה מחורבנת שאין שום היגיון בשימוש שבה ברגע שעברנו את שנת 1995.

למה הם משתמשים בזה בשנת 2009? תשאל אותם...

פורסם

במקרה של KSP זה אפילו לא iframe, זה סתם frameset.

ההיגיון? אין הרבה. למען האמת, זה רק דופק את האתר (אי אפשר לתת לינק ישיר לדף מסוים, ומנועי חיפוש לא יצליחו לאנדקס את האתר כהלכה).

יש היגיון...

ההיגיון הוא נוחיות השימוש של המשתמש באתר...

הם בטח מתבססים על כך שרוב (אם לא כל)הלקוחות שלהם יודעים ומכירים את הכתובת של האתר שלהם ולכן אין להם כל כך צורך לאנדקס את האתר שלהם טוב במנועי החיפוש..

פורסם

מה לעזאזל נוח בזה?

וזה לא קשור רק לגוגל. אם אני עכשיו רוצה לתת לך קישור למוצר מסויים באתר שלהם, איך בדיוק אני אמור לעשות את זה?

פורסם

רק ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר באמצע העמוד, properties, ולהעתיק את הכתובת...

זו שיטת כתיבה שנוחה רק למתכנת העצלן. אין בזה שום יתרון למשתמשים.

ולמי שכתב על שכפול קוד- יש אופציה שנקראת include, בה אתה פשוט "מטמיע" קטעי קוד אחרים בתוך כל הדפים שלך. ואז אתה לא צריך לשכפל את הקוד שוב ושוב.

זה פשוט אתר מאד ישן שלצערנו הם לא משקיעים בשביל לשדרג אותו.

פורסם

אתרים הם השקפות של בעליהם.

פורסם

אתה לא מתכוון השתקפות?

your Freudian slip is showing...

פורסם

מה לעזאזל נוח בזה?

וזה לא קשור רק לגוגל. אם אני עכשיו רוצה לתת לך קישור למוצר מסויים באתר שלהם, איך בדיוק אני אמור לעשות את זה?

אני לא חושב שהם בונים על זה שאתרים מקצועים יתנו לינק למוצרים שהם מוכרים ...

פורסם

מי אמר אתרים מקצועיים? אפילו כאן בפורום או באימייל.

פורסם

יתכוונתי לאתרים כמו HWZONE ואנשים שבכללי מבינים בחומרה

פורסם

זו שיטת כתיבה שנוחה רק למתכנת העצלן. אין בזה שום יתרון למשתמשים.

+1. :xyxthumbs:

פורסם

''זאת שיטה מחורבנת שאין שום היגיון בשימוש שבה ברגע שעברנו את שנת 1995.

למה הם משתמשים בזה בשנת 2009? תשאל אותם...''

עמרי , זה KSP !!!! :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים